من که یاد استفاده نمیکنم ..ولی سرور تابستان میزنم ..
یکی از افتخاراتمم اینه که بدون سکه یه کلید طلایی تو سرور 5 زدم
دمت گرم
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]lord khalifeh[/b][/div][div]من که یاد استفاده نمیکنم ..ولی سرور تابستان میزنم ..:P
یکی از افتخاراتمم اینه که بدون سکه یه کلید طلایی تو سرور 5 زدم;)[/div][/quote]
دمت گرم
من 300 تا سرور11 تا نزدیکی کلید نقره ای رفته بودم خزانه شهر اول و دوم طرف رو زدم سربازای شهرای اولشم کامل 0 شده بود بعد انتقال داد به یکی از مدیراشون که خیلی قوی بود خودمم که 50 تا اردوگاه زدم خالی بود
این مطلب در 1392/02/22 16:12:12 نوشته شده است و در 1392/02/22 16:12:48 ویرایش شده است .
من 300 تا سرور11 تا نزدیکی کلید نقره ای رفته بودم خزانه شهر اول و دوم طرف رو زدم سربازای شهرای اولشم کامل 0 شده بود بعد انتقال داد به یکی از مدیراشون که خیلی قوی بود خودمم که 50 تا اردوگاه زدم خالی بود:x
من که یاد استفاده نمیکنم ..ولی سرور تابستان میزنم ..
یکی از افتخاراتمم اینه که بدون سکه یه کلید طلایی تو سرور 5 زدم
منم تو سرور 4 یه دونه کلید طلایی گرفتم ولی قبلش هم یک جایزه ی 250 تایی سکه گرفته بودم
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]lord khalifeh[/b][/div][div]من که یاد استفاده نمیکنم ..ولی سرور تابستان میزنم ..:P
یکی از افتخاراتمم اینه که بدون سکه یه کلید طلایی تو سرور 5 زدم;)[/div][/quote]
منم تو سرور 4 یه دونه کلید طلایی گرفتم ولی قبلش هم یک جایزه ی 250 تایی سکه گرفته بودم
من تو کل سرور هایی که بازی کردم همش100 سکه خرج کردم
خوب رکورد میزنم ها
اونم احتمالا فقط جایزه بازی بود که خرج کردی.نه؟؟
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]تریلی[/b][/div][div]من تو کل سرور هایی که بازی کردم همش100 سکه خرج کردم
خوب رکورد میزنم ها8-):D:lol:[/div][/quote]
اونم احتمالا فقط جایزه بازی بود که خرج کردی.نه؟؟
:lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.