نخند با همین 60 تا سکه که گرفتم تو سرور 12 رتبم 350بود با 350کی سرباز که یه مدال گرفتم که براش 125کی نیرو ازدسد دادم با دف ادنا و غیره
کالا اون سرور 600کی نیرو ساختم
tnt6666
grobs
من فقط با سکه تجربه بازی میکنم
کپ دوست من
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
نخند با همین 60 تا سکه که گرفتم تو سرور 12 رتبم 350بود با 350کی سرباز که یه مدال گرفتم که براش 125کی نیرو ازدسد دادم با دف ادنا و غیره
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]من فقط با سکه تجربه بازی میکنم;)[/div][/quote]
:lol:کپ دوست من[/div][/quote]
tnt6666
grobs
کپ دوست من
داداش دوست من با همون سکه تجربه الان رتبه 100 , 150 هستش
بدجوری میاد تو بازی از 24 ساعت 23 ساعت و 59 دقیقه و 59 ثانیه و 99 صدم ثانیه تو بازیه
بُـز
The Ascension
لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]نخند با همین 60 تا سکه که گرفتم تو سرور 12 رتبم 350بود با 350کی سرباز که یه مدال گرفتم که براش 125کی نیرو ازدسد دادم با دف ادنا و غیره
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]من فقط با سکه تجربه بازی میکنم;)[/div][/quote]
[/div][/quote]
:lol: داداش دوست من با همون سکه تجربه الان رتبه 100 , 150 هستش
بدجوری میاد تو بازی از 24 ساعت 23 ساعت و 59 دقیقه و 59 ثانیه و 99 صدم ثانیه تو بازیه
tnt6666
grobs
کپ دوست من
داداش دوست من با همون سکه تجربه الان رتبه 100 , 150 هستش
خنده نداشت
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div]نخند با همین 60 تا سکه که گرفتم تو سرور 12 رتبم 350بود با 350کی سرباز که یه مدال گرفتم که براش 125کی نیرو ازدسد دادم با دف ادنا و غیره
[/div][/quote]
:lol: داداش دوست من با همون سکه تجربه الان رتبه 100 , 150 هستش
بدجوری میاد تو بازی از 24 ساعت 23 ساعت و 59 دقیقه و 59 ثانیه و 99 صدم ثانیه تو بازیه[/div][/quote]
خنده نداشت
[quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]من احتمالا توی سرور14 حدود 5-6 هزار تا بگیرم [/div][/quote]
میخوای کتیبه بزنی؟[/div][/quote]
خدا رو چه دیدی ولی فکر نکنم بتونم
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]من احتمالا توی سرور14 حدود 5-6 هزار تا بگیرم [/div][/quote]
خدا رو چه دیدی ولی فکر نکنم بتونم [/div][/quote]
معلومه که نمیتونی
[quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]من احتمالا توی سرور14 حدود 5-6 هزار تا بگیرم [/div][/quote]
خدا رو چه دیدی ولی فکر نکنم بتونم [/div][/quote]
معلومه که نمیتونی[/div][/quote]
می خوام بزنم تو کار غارت خیلی حال میده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.