من تا الان 3000000000000000تا سکه نخریدم
بیشتر وقت میزارم با فکر جلو میرم نتیجشم همین سرور13 میتونید ببینید تا حالا تو هیچ سروری سکه نخریدم
قابل توجه کسانی که میگن بدون سکه نمیشه بازی کرد
اسم اکانتتو بگو بگم بدونه سکه میشه بازی کرد یا نه
به هیچ وجه نمیشه بدون سکه بازی کرد مگر اوایل سرور ...
اتفاقا اوایل سرور باید خرج کنی بعد از اون سکه زیاد لازم نمیشه
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div]من تا الان 3000000000000000تا سکه نخریدم :mrgreen:
بیشتر وقت میزارم با فکر جلو میرم نتیجشم همین سرور13 میتونید ببینید تا حالا تو هیچ سروری سکه نخریدم;)
قابل توجه کسانی که میگن بدون سکه نمیشه بازی کرد:mrgreen:[/div][/quote]
اسم اکانتتو بگو بگم بدونه سکه میشه بازی کرد یا نه[/div][/quote]
به هیچ وجه نمیشه بدون سکه بازی کرد مگر اوایل سرور ...[/div][/quote]
بیشتر وقت میزارم با فکر جلو میرم نتیجشم همین سرور13 میتونید ببینید تا حالا تو هیچ سروری سکه نخریدم
میشه بازی کرد من ی دوست دارم که بدون خرید سکه بازی میکرد حتی موسسم بود!بستگی به این داره که فرد دوست داشته باشه سریع پیشرفت کنه یا نه.سکه خریدن خیلی خوبه چون وقتی میخوای منابعتو به 16 تا 18 برسونی زمان زیاد میگیره مثلا 2 تا 3 روز به همین دلیل بدرد میخوره. من که فکر کنم تا حالا ی 3000 تا 5000 هزارتا خریده باشم؟؟!!!!!!!!!!
دراصل 5 سرور بودم و هستم.اون 12 رو حذف کردم.به خاطر وحشی بازیه یکی؟!!
سرور15 رو هم حذف کردم بازم دلیل قبلی!
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div]من تا الان 3000000000000000تا سکه نخریدم :mrgreen:
بیشتر وقت میزارم با فکر جلو میرم نتیجشم همین سرور13 میتونید ببینید تا حالا تو هیچ سروری سکه نخریدم;)
اتفاقا اوایل سرور باید خرج کنی بعد از اون سکه زیاد لازم نمیشه [/div][/quote]
میشه بازی کرد من ی دوست دارم که بدون خرید سکه بازی میکرد حتی موسسم بود!بستگی به این داره که فرد دوست داشته باشه سریع پیشرفت کنه یا نه.سکه خریدن خیلی خوبه چون وقتی میخوای منابعتو به 16 تا 18 برسونی زمان زیاد میگیره مثلا 2 تا 3 روز به همین دلیل بدرد میخوره.;) من که فکر کنم تا حالا ی 3000 تا 5000 هزارتا خریده باشم؟؟!!!!!!!!!!:):roll:;)
من کاری به خوب بازی کردن ندارم میگم میشه بازی کرد ولی اواسط سرور خیلی بدون سکه سخته ...
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div]من تا الان 3000000000000000تا سکه نخریدم :mrgreen:
اتفاقا اوایل سرور باید خرج کنی بعد از اون سکه زیاد لازم نمیشه [/div][/quote]
من کاری به خوب بازی کردن ندارم میگم میشه بازی کرد ولی اواسط سرور خیلی بدون سکه سخته ...
من تا حالا برای این بازی پول خرج نکردم
و یکی از افتخاراتمم همینه که بدون سکه خریدن تونستم تو s11جمعیتمو به 8000برسونم
خستع نباشی از صمیم قلب به شما تبریک میگم این افتخار بزرگو.
اگه کسی میخاد بدون سکه بازی کنه باید غارتگر باشه والسلام
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
[quote][div][b]alliance[/b][/div][div]من تا حالا برای این بازی پول خرج نکردم
و یکی از افتخاراتمم همینه که بدون سکه خریدن تونستم تو s11جمعیتمو به 8000برسونم:|[/div][/quote]
خستع نباشی از صمیم قلب به شما تبریک میگم این افتخار بزرگو.
اگه کسی میخاد بدون سکه بازی کنه باید غارتگر باشه والسلام
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.