غول،چیه چرا این همه ناراحتی یعنی میشه من یه روزی تو رو اینجوری بببینم؟ یا ؟
مزاحم نیستی دیگه خنده هامونو کردیم
یه خورده شاد باش بخند
مردم تا اینو نوشتم مگه این بچه میزاره هر چی می نوشتم هی میزد رو دکمه esc هی در میومد این سومین باره دارم مینوسمش
ن
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]:|:|:|
این بالاییارو تو رو خدا[/div][/quote]
چیه مگه؟[/div][/quote]
هیچی مزاحم خندیدنتون نمیشم:|[/div][/quote]
غول،چیه چرا این همه ناراحتی یعنی میشه من یه روزی تو رو اینجوری بببینم؟ :D یا :mrgreen: ؟
یه خورده شاد باش بخند:D
:lol::lol::lol: مردم تا اینو نوشتم مگه این بچه میزاره هر چی می نوشتم هی میزد رو دکمه esc هی در میومد این سومین باره دارم مینوسمش:icon_2:
:D:lol:
یه خورده شاد باش بخند
مردم تا اینو نوشتم مگه این بچه میزاره هر چی می نوشتم هی میزد رو دکمه esc هی در میومد این سومین باره دارم مینوسمش
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]:|:|:|
چیه مگه؟[/div][/quote]
غول،چیه چرا این همه ناراحتی یعنی میشه من یه روزی تو رو اینجوری بببینم؟ :D یا :mrgreen: ؟
:lol::lol::lol: مردم تا اینو نوشتم مگه این بچه میزاره هر چی می نوشتم هی میزد رو دکمه esc هی در میومد این سومین باره دارم مینوسمش:icon_2:
[/div][/quote]
:lol:
یه خورده شاد باش بخند
غول که پروفایلش خندونه آخرشم اینه نه غول خنده هاشو صبح زود می کنه به ما که رسید میمونه
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]:|:|:|
چیه مگه؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
غول که پروفایلش خندونه :| آخرشم اینه :| :lol::lol::lol: نه غول خنده هاشو صبح زود می کنه به ما که رسید :| میمونه :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.