تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم
قدیمی هستم ولی نمیام
ن
[quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم[/div][/quote]
قدیمی هستم ولی نمیام
تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم
قدیمی هستم ولی نمیام
منم
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم[/div][/quote]
قدیمی هستم ولی نمیام[/div][/quote]
منم:icon_14:
قدیمی هستم ولی نمیام
منم
منم
mohammad sardar
شروع سرور : s32
پایان : هر چی خدا بخواد فعلا هستیم
Telegram : @mohammad_sardar
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم[/div][/quote]
منم:icon_14:[/div][/quote]
منم:icon_14: :icon_4: :icon_6:
قدیمی هستم ولی نمیام
منم
منم
عه شما ها هم؟
ن
[quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم[/div][/quote]
منم:icon_14: :icon_4: :icon_6: [/div][/quote]
عه شما ها هم؟:icon_4::icon_14:
قدیمی هستم ولی نمیام
منم
منم
عه شما ها هم؟
آره ما هم
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم[/div][/quote]
عه شما ها هم؟:icon_4::icon_14:[/div][/quote]
آره ما هم:icon_4::icon_14::icon_6:
سلام من از s 6 تا حالا بازی میکنم ab13
[quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم[/div][/quote]
آفرین جزو خیلی قدیمی ها هستی ولی قدرمی ترین نیستی
ن
[quote][div][b]ab13[/b][/div][div][quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم[/div][/quote]
سلام من از s 6 تا حالا بازی میکنم ab13[/div][/quote]
آفرین جزو خیلی قدیمی ها هستی ولی قدرمی ترین نیستی
قدیمی هستم ولی نمیام
منم
منم
عه شما ها هم؟
آره ما هم
خودتو محمد سردار خیلی با هم جور شدیته
ن
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم[/div][/quote]
آره ما هم:icon_4::icon_14::icon_6:[/div][/quote]
خودتو محمد سردار خیلی با هم جور شدیته ;)
:icon_14::icon_4::icon_6:
قدیمی هستم ولی نمیام
منم
منم
عه شما ها هم؟
آره ما هم
خودتو محمد سردار خیلی با هم جور شدیته
mohammad sardar
شروع سرور : s32
پایان : هر چی خدا بخواد فعلا هستیم
Telegram : @mohammad_sardar
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم[/div][/quote]
آره ما هم:icon_4::icon_14::icon_6:[/div][/quote]
خودتو محمد سردار خیلی با هم جور شدیته ;)
:icon_14::icon_4::icon_6:[/div][/quote]
:icon_14::icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.