تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم
قدیمی هستم ولی نمیام
منم
منم
عه شما ها هم؟
آره ما هم
خودتو محمد سردار خیلی با هم جور شدیته
عجب
ن
[quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم[/div][/quote]
قدیمی هستم ولی نمیام[/div][/quote]
منم:icon_14:[/div][/quote]
منم:icon_14: :icon_4: :icon_6: [/div][/quote]
عه شما ها هم؟:icon_4::icon_14:[/div][/quote]
آره ما هم:icon_4::icon_14::icon_6:[/div][/quote]
خودتو محمد سردار خیلی با هم جور شدیته ;)
:icon_14::icon_4::icon_6:[/div][/quote]
:icon_14::icon_4:[/div][/quote]
عجب
تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم
قدیمی هستم ولی نمیام
منم
منم
عه شما ها هم؟
آره ما هم
خودتو محمد سردار خیلی با هم جور شدیته
[quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]محمدسردار[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم[/div][/quote]
قدیمی هستم ولی نمیام[/div][/quote]
منم:icon_14:[/div][/quote]
منم:icon_14: :icon_4: :icon_6: [/div][/quote]
عه شما ها هم؟:icon_4::icon_14:[/div][/quote]
آره ما هم:icon_4::icon_14::icon_6:[/div][/quote]
خودتو محمد سردار خیلی با هم جور شدیته ;)
:icon_14::icon_4::icon_6:[/div][/quote]
:icon_14::icon_4:[/div][/quote]
:icon_14::icon_4:
اون قدیما یادمه زیاد میومدی انجمن نبودی داداش
وقتی بارون میاد همه پرنده ها دنبال یه اشیونن اما عقاب بالاتر از ابر ها پرواز میکنه a...m...a
black gamma
[quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم[/div][/quote]
من از اول بازی اومدم ولی قوی نیستم بیام ؟
از ۱۳۹۱
younicked
[quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم[/div][/quote]
بیشتر تابستونا میام
makarov . hoseiny .hosein and mahdi .Eminem
[quote][div][b]a...m...a[/b][/div][div][quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم[/div][/quote]
اون قدیما یادمه زیاد میومدی انجمن نبودی داداش [/div][/quote]
بیشتر تابستونا میام
مهم نیست منحلش کردم
makarov . hoseiny .hosein and mahdi .Eminem
[quote][div][b]girls[/b][/div][div][quote][div][b]hoseiny[/b][/div][div]تو سرور 35 هر کی از قدیماست بیاد تو اتحاد قدیمی های عصر خوش حال میشم یه اکیپ خوب درست کنیم[/div][/quote]
من از اول بازی اومدم ولی قوی نیستم بیام ؟[/div][/quote]
مهم نیست منحلش کردم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.