آره بعد با یه مشت میزد تا پکو پوزت همون جا آسفالت شه
داداش نباید فرصت بدی بهش وگرنه انرژیش پر میشه دیگه کارت تمومه باید زدش تا خون یا اشکش در بیاد اون جوری که دعوا نمیشه
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]ختم قائله میکنم ، همیشه که نمیشه که خشونت ![/div][/quote]
والا
مشکل رو با حرف زدن حل می کردم[/div][/quote]
داداش نباید فرصت بدی بهش وگرنه انرژیش پر میشه دیگه کارت تمومه باید زدش تا خون یا اشکش در بیاد اون جوری که دعوا نمیشه
چنان میزدمش تا خون بیاره بالا بعد باباش میومد باباشم میزدم تو دیوار خوب بود یا نه؟
چه خشن
ن
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]چنان میزدمش تا خون بیاره بالا بعد باباش میومد باباشم میزدم تو دیوار خوب بود یا نه؟ :icon_11:[/div][/quote]
چه خشن:icon_2:
خب حسین دوستمه اگه بام دعواش شد با صحبت حلش میکنم
ن
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]ختم قائله میکنم ، همیشه که نمیشه که خشونت ![/div][/quote]
والا
مشکل رو با حرف زدن حل می کردم[/div][/quote]
داداش نباید فرصت بدی بهش وگرنه انرژیش پر میشه دیگه کارت تمومه باید زدش تا خون یا اشکش در بیاد اون جوری که دعوا نمیشه [/div][/quote]
خب حسین دوستمه اگه بام دعواش شد با صحبت حلش میکنم:icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.