سالار امیر
niloofar_alone
وقتی سرور راه قانونی و درست گذاشته دیگه چرا شما اقایون اصرار دارین که مولتی بازی کنین ؟؟؟؟؟!!!!
وقتی میشه با یه اتحاد منسجم و خوب همه کار کرد ، چه اصراری بر مولتی هست آخه ؟!
تو حاضری هم اتحادی من شی برام نیروی متروکه بزنی که من بدون تلفات غارت کنم
هفته اول شهرات رو کنار شهرای من میسازی غارتشون کنم ؟
یه بار دیگه هم گفتم ، من اهل شعار نیستم من این کارو کردم همین سرور 25 نمی دونم اسم ببرم ؟ درسته یا نه
ولی توی اتحادی که بودم 3000 تا کماندار پارک کردم برای هر کی دف میخواد می فرستادم
نفر اول غارت اگر نیروهای من نبود فارم شده بود ، بهد وقتی می خواستم برم بیمارستان جانشینش کردم و گفتم هر وقت دیدی حمله کردن نیروهای من کلا بفرست دف من حرفی ندارم ولی فقط از نیروهام به عنوان دف استفاده کن چه برای خودت یا برای بچه های اتحاد و باهاش خداحافظی کردم
بعد از یکی دو ساعت یه دفه یادم اومد سکه انتقال ندادم توی اکانتم رفتم سکه بزنم براش دیدم تمام نیروها و قهرمانام داره می فرسته متروکه بزنن در صورتی میدونست من نمیتونم متروکه محاصره بزنم ، من هیچی نگفتم فقط نیروهام برگشت زدم و جانشین حذف کردم !
بماند که معذرت خواهی کرد و یه جورائی می خواست کارش توجیه کنه
ولی اونچیزی که مسلم بود از اعتماد من سوء استفاده کرد و در مقابل تمام محبتهام با بدی جواب داد
بعدشم که از استراحت در اومدم دیدم اصلا اتحاد حذف کردن
حالا شما که می گی برات متروکه خالی کنم ! آره واقعا اگر یه نفر آدم صادق و بی * هم اتحادیم باشه با کمال میل اینکارو می کنم چون به من یاد دادن به بقیه کمک کنم بدون توقعی
جالبه تو همون سرور یکی داشت تو اتحاد گدائی 40 تا سکه رو می کرد براش دو تا 40 تائی سکه زدم بعد گیر داده بود بهم مقام بده گفتم نمیخوام ، بعد دیدم اسم من گذاشته بود " سکه زن "
متاسفانه صداقت توی این بازی جاش و به دروغ و خیانت داده و اسم این کارشون را هم گذاشتن زرنگی ... در صورتی که آدمی که به این راحتی اعتبارش زیر پاش میذاره به نظر من احمق هست نه زرنگ
سرمایه هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد ...!
.
.
قلبم مرا به تو باز خواهد گرداند ..
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]niloofar_alone[/b][/div][div]وقتی سرور راه قانونی و درست گذاشته دیگه چرا شما اقایون اصرار دارین که مولتی بازی کنین ؟؟؟؟؟!!!!
وقتی میشه با یه اتحاد منسجم و خوب همه کار کرد ، چه اصراری بر مولتی هست آخه ؟!
[/div][/quote]
تو حاضری هم اتحادی من شی برام نیروی متروکه بزنی که من بدون تلفات غارت کنم
هفته اول شهرات رو کنار شهرای من میسازی غارتشون کنم ؟:|[/div][/quote]
یه بار دیگه هم گفتم ، من اهل شعار نیستم من این کارو کردم همین سرور 25 نمی دونم اسم ببرم ؟ درسته یا نه
ولی توی اتحادی که بودم 3000 تا کماندار پارک کردم برای هر کی دف میخواد می فرستادم
نفر اول غارت اگر نیروهای من نبود فارم شده بود ، بهد وقتی می خواستم برم بیمارستان جانشینش کردم و گفتم هر وقت دیدی حمله کردن نیروهای من کلا بفرست دف من حرفی ندارم ولی فقط از نیروهام به عنوان دف استفاده کن چه برای خودت یا برای بچه های اتحاد و باهاش خداحافظی کردم
بعد از یکی دو ساعت یه دفه یادم اومد سکه انتقال ندادم توی اکانتم رفتم سکه بزنم براش دیدم تمام نیروها و قهرمانام داره می فرسته متروکه بزنن در صورتی میدونست من نمیتونم متروکه محاصره بزنم ، من هیچی نگفتم فقط نیروهام برگشت زدم و جانشین حذف کردم !
بماند که معذرت خواهی کرد و یه جورائی می خواست کارش توجیه کنه
ولی اونچیزی که مسلم بود از اعتماد من سوء استفاده کرد و در مقابل تمام محبتهام با بدی جواب داد
بعدشم که از استراحت در اومدم دیدم اصلا اتحاد حذف کردن
حالا شما که می گی برات متروکه خالی کنم ! آره واقعا اگر یه نفر آدم صادق و بی غرضی هم اتحادیم باشه با کمال میل اینکارو می کنم چون به من یاد دادن به بقیه کمک کنم بدون توقعی
جالبه تو همون سرور یکی داشت تو اتحاد گدائی 40 تا سکه رو می کرد براش دو تا 40 تائی سکه زدم بعد گیر داده بود بهم مقام بده گفتم نمیخوام ، بعد دیدم اسم من گذاشته بود " سکه زن "
متاسفانه صداقت توی این بازی جاش و به دروغ و خیانت داده و اسم این کارشون را هم گذاشتن زرنگی ... در صورتی که آدمی که به این راحتی اعتبارش زیر پاش میذاره به نظر من احمق هست نه زرنگ