sharvniloofar_aloneسالار امیرniloofar_aloneسالار امیراولا که تو سوپر اکسپرس روز سوم چهارم هم متروکه میزنن
دوما که نصف آمار بازی رو دوش همین مولتی بازاست باید ازشون تقدیر هم بشه
پشتیبانی هم خیلی مولتی باز ها رو دوست داره
سوما شما اگه خیلی ناراحت بودی همون عزیزی که فهمیدی مولتی بازی میکنه رو لو میدادی البته کار درستی نیست ولی خو
این بازی هم که دوستای شما بازی میکنن با در نظر گرفتن حرف های شما میشه حدس زد که تو یه سبک دیگه ای هست و خب قیاسش با این بازی مع الفارق
توضیحات بیشتر خواستید بگید
روز سوم یا چهارم متروکه 1100 تائی محاصره می زنن ؟!
بگم کی داخل سرور چند زد ؟
یکی که نه من ازش خوشم میاد نه اون از من
ببین من می گم اصن منابع همیشه تکمیل ، یعنی فرض بر این میذاریم طرف از روز دوم غارت شروع می کنه (که محاله چون اکثرا تحت حمایت هستن اونائی هم که در میان جمعیت زیر 30 هست ) و منابع می رسونه و دوباره فرض بر این میذاریم طرف با سکه اسطبل بیست می کنه و کارگاهم به همچنین
جهت اطلاع اکسپرس در حالت خونه پر میشه 300 تا کماندار در ساعت ساخت حالا فرضم می گیریم ایشون کماندار داره میشه بفرمائین استاد ایشون در عرض این مدت منجنیق چجوری و طی چه فرایندی اماده می کنن برای زدن قصر ؟!
حتما اطلاع دارین تا قصر نزنی نمیتونی محاصره بزنی
دیگه حالا بماند مشاور ساختن و اونم تعداد بالا که بتونی توی کمترین مدت زمان محاصره تموم کنی و گرنه حداقل 48 ساعت زمان می بره قربان
موضوع تاپیکت دربارۀ مولتیه ولی تو این محاسبت مولتی رو حساب نکردی ! بدون مولتی نه امکان نداره.
چون خودش پاک بازه همه رو پاک حساب کرده
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت