من سرور 11 جهانی بدون حتی یه مولتی مدال 6 غارت گرفتم
هفته اول ؟
اگه هفته اول بوده باشه و سرور هم شلوغ بوده باشه کار سختیه بدون مولتی
دمت گرم
اگه سرور خلوت باشه ۵ تای دوم خیلی سخت نی ولی خو بازم خوبه بدون مولتی
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]من سرور 11 جهانی بدون حتی یه مولتی مدال 6 غارت گرفتم :|[/div][/quote]
هفته اول ؟
اگه هفته اول بوده باشه و سرور هم شلوغ بوده باشه کار سختیه بدون مولتی
دمت گرم
اگه سرور خلوت باشه ۵ تای دوم خیلی سخت نی ولی خو بازم خوبه بدون مولتی
درود
دوست عزیز یه اک تاپ 10 غارت تو سرور اکسپرس حداقل 10 مولتی داره که باید واسه هر کدوم حداقل 10 هزار تومن سکه بزنه هفته اول
عمده درامد عصر پادشاهان از مولتیهاس
هرچی تعداد مولتی بیشتر بشه واسه هفته اول خرج کمتر میشه
ولی هفته اول به بعد بدون مولتی غارت هم میشه البته سخت تره ولی خو
هدایت
[quote][div][b]salm bakhtiari[/b][/div][div]درود
دوست عزیز یه اک تاپ 10 غارت تو سرور اکسپرس حداقل 10 مولتی داره که باید واسه هر کدوم حداقل 10 هزار تومن سکه بزنه هفته اول
عمده درامد عصر پادشاهان از مولتیهاس
[/div][/quote]
هرچی تعداد مولتی بیشتر بشه واسه هفته اول خرج کمتر میشه
ولی هفته اول به بعد بدون مولتی غارت هم میشه البته سخت تره ولی خو
دوست عزیز نمیخوام از کسی طرفداری کنم ولی اکانتی مثل اکانت مستر نوب حتما که نباید مولتی بسازه که بتونه تسخیر بزنه این که روز 5 بازی تسخیرش تموم بشه میتونه تلاش یه تیم باشه شما از کجا میدونی که مولتی ساخته شماه اگه تیمی بازی کنی میتونی این کارو انجام بدی کار خیلی سختی نیس اما هستن کسایی که با مولتی این کارو میکنن
از ۲۶ خبر ندارم
ولی تا جایی که یادمه تو پاکباز نیستی
به چه دلیل و چگونه و چرا با رسم شکل توضیح دهید.
بی خی باشه واسه بعدا
نه دیگه یه چی میگی دلیلشم بگو الان بقیه فکر میکنن واقعا اینجوریه مگه هرکی خوب بازی میکنه باید این حرفو بهش بزنی
amirjon0007
من یادم نمیاد برا مولتی سکه خریده باشم تا حالا
هدایت
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]دوست عزیز نمیخوام از کسی طرفداری کنم ولی اکانتی مثل اکانت مستر نوب حتما که نباید مولتی بسازه که بتونه تسخیر بزنه این که روز 5 بازی تسخیرش تموم بشه میتونه تلاش یه تیم باشه شما از کجا میدونی که مولتی ساخته شماه اگه تیمی بازی کنی میتونی این کارو انجام بدی کار خیلی سختی نیس اما هستن کسایی که با مولتی این کارو میکنن :roll:[/div][/quote]
از ۲۶ خبر ندارم
ولی تا جایی که یادمه تو پاکباز نیستی [/div][/quote]
به چه دلیل و چگونه و چرا با رسم شکل توضیح دهید. :?[/div][/quote]
بی خی باشه واسه بعدا [/div][/quote]
نه دیگه یه چی میگی دلیلشم بگو الان بقیه فکر میکنن واقعا اینجوریه مگه هرکی خوب بازی میکنه باید این حرفو بهش بزنی :|[/div][/quote]
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]من یادم نمیاد برا مولتی سکه خریده باشم تا حالا :icon_4:[/div][/quote]
:icon_10:
من سرور 11 جهانی بدون حتی یه مولتی مدال 6 غارت گرفتم
منم با 2تا تو 15w تا هفته 8بازی تاپ بودم بعدشم کوبیدم البته 3پلیر رو اکانت بودیم اک خوب تیک میخورد
این مطلب در 1395/09/05 16:05:40 نوشته شده است و در 1395/09/05 16:06:55 ویرایش شده است .
1>0000000000000000..........
وقتی رسید ،
گفت؛ یا همه یا هیچ کس!!!!!
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]من سرور 11 جهانی بدون حتی یه مولتی مدال 6 غارت گرفتم :|[/div][/quote]
منم با 2تا تو 15w تا هفته 8بازی تاپ بودم بعدشم کوبیدم البته 3پلیر رو اکانت بودیم اک خوب تیک میخورد
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]نیلوفر چند سال داری ؟ :icon_10:
کدوم اداره کار میکنی ؟ :icon_10:[/div][/quote]
pv میدونی چیه؟ :geek:[/div][/quote]
نه من یه استفاده دیگه میکنم از پی وی :icon_4:
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]نیلوفر چند سال داری ؟ :icon_10:
کدوم اداره کار میکنی ؟ :icon_10:[/div][/quote]
pv میدونی چیه؟ :geek:[/div][/quote]
نه من یه استفاده دیگه میکنم از پی وی :icon_4:[/div][/quote]
:roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.