من بادگویم پست نمیزارم فقط برای میام خصوصی میام انجمن الانم اسمم رو تو ثرچ زدم تاببینم در موردم چیا گفتین
ما اینجا خصوصی نداریم
صندوق نامه ها نداریم اینجا بامزه ؟
مگه من و تو داریم؟
سپهر ناراحتی؟؟
احساس میکنم حالت خوب نیست
والا غم و غصه مردمم من باد بخورم وگرنهدخودم که ادم شادیم غم غصه دیگران نمیزاره من راحت باشم
In the name of god
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]من بادگویم پست نمیزارم فقط برای میام خصوصی میام انجمن الانم اسمم رو تو ثرچ زدم تاببینم در موردم چیا گفتین :?[/div][/quote]
ما اینجا خصوصی نداریم:geek:[/div][/quote]
صندوق نامه ها نداریم اینجا بامزه ؟:|[/div][/quote]
مگه من و تو داریم؟:mrgreen:
سپهر ناراحتی؟؟
احساس میکنم حالت خوب نیست[/div][/quote]
والا غم و غصه مردمم من باد بخورم وگرنهدخودم که ادم شادیم غم غصه دیگران نمیزاره من راحت باشم;)
من بادگویم پست نمیزارم فقط برای میام خصوصی میام انجمن الانم اسمم رو تو ثرچ زدم تاببینم در موردم چیا گفتین
ما اینجا خصوصی نداریم
مگه من و تو داریم؟
سپهر ناراحتی؟؟
والا غم و غصه مردمم من باد بخورم وگرنهدخودم که ادم شادیم غم غصه دیگران نمیزاره من راحت باشم
درکل الان خوبی؟؟؟
Moein bap
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]من بادگویم پست نمیزارم فقط برای میام خصوصی میام انجمن الانم اسمم رو تو ثرچ زدم تاببینم در موردم چیا گفتین :?[/div][/quote]
سپهر ناراحتی؟؟
والا غم و غصه مردمم من باد بخورم وگرنهدخودم که ادم شادیم غم غصه دیگران نمیزاره من راحت باشم;)[/div][/quote]
درکل الان خوبی؟؟؟
ما اینجا خصوصی نداریم
مگه من و تو داریم؟
سپهر ناراحتی؟؟
درکل الان خوبی؟؟؟
نچ سوال دیگه ایی هم هسست ؟
In the name of god
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]من بادگویم پست نمیزارم فقط برای میام خصوصی میام انجمن الانم اسمم رو تو ثرچ زدم تاببینم در موردم چیا گفتین :?[/div][/quote]
سپهر ناراحتی؟؟
والا غم و غصه مردمم من باد بخورم وگرنهدخودم که ادم شادیم غم غصه دیگران نمیزاره من راحت باشم;)[/div][/quote]
درکل الان خوبی؟؟؟[/div][/quote]
نچ سوال دیگه ایی هم هسست ؟:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.