من کلا فارم متفاوت.تو یه حد متعادلی ام . ولی همه منو به شادی میشناسن.ولی خودم ۴۰ درصد تنهایی هام به شدت غمگینم ولی نه افسرده و گریه میکنم و در کل خیلی احساسی ام.نگین که به قیا فه ام نمی خوره.
پ.ن: ووووووویییییییییی.الان یه ۷ ۸ تا شغال دارن پشت پنجره اتاقم صدا در میان.خودشون بی خطرن ولی صداشون خیلی ترسناکه.
دل پیش کسی باشدو وصلش نتوانی\لعنت به من وزندگی وعشق وجوانی
دلتنگ توام ای که به وصلت نرسیدم\ای کاش خودت را سرقبرم برسانی
من کلا فارم متفاوت.تو یه حد متعادلی ام . ولی همه منو به شادی میشناسن.ولی خودم ۴۰ درصد تنهایی هام به شدت غمگینم ولی نه افسرده و گریه میکنم و در کل خیلی احساسی ام.نگین که به قیا فه ام نمی خوره.
پ.ن: ووووووویییییییییی.الان یه ۷ ۸ تا شغال دارن پشت پنجره اتاقم صدا در میان.خودشون بی خطرن ولی صداشون خیلی ترسناکه.
ما که اینجا تو پایگا یه جا اسمش شغال اباده البته معروفه به این اسم
Moein bap
[quote][div][b]king-killer[/b][/div][div]من کلا فارم متفاوت.تو یه حد متعادلی ام . ولی همه منو به شادی میشناسن.ولی خودم ۴۰ درصد تنهایی هام به شدت غمگینم ولی نه افسرده و گریه میکنم و در کل خیلی احساسی ام.نگین که به قیا فه ام نمی خوره.
پ.ن: ووووووویییییییییی.الان یه ۷ ۸ تا شغال دارن پشت پنجره اتاقم صدا در میان.خودشون بی خطرن ولی صداشون خیلی ترسناکه.[/div][/quote]
ما که اینجا تو پایگا یه جا اسمش شغال اباده البته معروفه به این اسم:|
ما هم اینجا انواع حیوانات رو داریم از خارپشت و مار گرفته تا شغال.
پ.ن: الان بلدرچین هام زهره ترک میشن برم شغال ها رو فراری بدم.
مگه تو هم دزفول نیستی؟
Moein bap
[quote][div][b]king-killer[/b][/div][div]ما هم اینجا انواع حیوانات رو داریم از خارپشت و مار گرفته تا شغال.
پ.ن: الان بلدرچین هام زهره ترک میشن برم شغال ها رو فراری بدم.[/div][/quote]
مگه تو هم دزفول نیستی؟:|
خبر مرگم ایشالله
سپهرم دو ساعته اینجاس
دیگه چ خبر؟
نه رفت دوباره اومد
Moein bap
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
خبر مرگم ایشالله
سپهرم دو ساعته اینجاس:|:|:|
دیگه چ خبر؟:icon_10::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7::icon_7:[/div][/quote]
نه رفت دوباره اومد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.