من بادگویم پست نمیزارم فقط برای میام خصوصی میام انجمن الانم اسمم رو تو ثرچ زدم تاببینم در موردم چیا گفتین
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]من بادگویم پست نمیزارم فقط برای میام خصوصی میام انجمن الانم اسمم رو تو ثرچ زدم تاببینم در موردم چیا گفتین :?[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
من بادگویم پست نمیزارم فقط برای میام خصوصی میام انجمن الانم اسمم رو تو ثرچ زدم تاببینم در موردم چیا گفتین
ما اینجا خصوصی نداریم
Moein bap
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]من بادگویم پست نمیزارم فقط برای میام خصوصی میام انجمن الانم اسمم رو تو ثرچ زدم تاببینم در موردم چیا گفتین :?[/div][/quote]
ما اینجا خصوصی نداریم:geek:
ما هم اینجا انواع حیوانات رو داریم از خارپشت و مار گرفته تا شغال.
پ.ن: الان بلدرچین هام زهره ترک میشن برم شغال ها رو فراری بدم.
مگه تو هم دزفول نیستی؟
پایگاه مشهد
پ.ن: یکی از شغال ها هار بود جرئت نکردم برم بیرون
دل پیش کسی باشدو وصلش نتوانی\لعنت به من وزندگی وعشق وجوانی
دلتنگ توام ای که به وصلت نرسیدم\ای کاش خودت را سرقبرم برسانی
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div]ما هم اینجا انواع حیوانات رو داریم از خارپشت و مار گرفته تا شغال.
پ.ن: الان بلدرچین هام زهره ترک میشن برم شغال ها رو فراری بدم.[/div][/quote]
مگه تو هم دزفول نیستی؟:|[/div][/quote]
پایگاه مشهد
پ.ن: یکی از شغال ها هار بود جرئت نکردم برم بیرون:icon_4:
ما اینجا خصوصی نداریم
صندوق نامه ها نداریم اینجا بامزه ؟
مگه من و تو داریم؟
سپهر ناراحتی؟؟
احساس میکنم حالت خوب نیست
این مطلب در 1395/05/21 01:16:03 نوشته شده است و در 1395/05/21 01:16:16 ویرایش شده است .
Moein bap
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]من بادگویم پست نمیزارم فقط برای میام خصوصی میام انجمن الانم اسمم رو تو ثرچ زدم تاببینم در موردم چیا گفتین :?[/div][/quote]
ما اینجا خصوصی نداریم:geek:[/div][/quote]
صندوق نامه ها نداریم اینجا بامزه ؟:|[/div][/quote]
مگه من و تو داریم؟:mrgreen:
سپهر ناراحتی؟؟
احساس میکنم حالت خوب نیست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.