نگینم بزن،ارشم بزن،امیرحسین هم بزن،صلاح دین هم بزن شاهین هم بزن،بینگو،امیر،مهدی.
تا جایی که میتونی بنویس تا همه بفهمن انجمن چی بود و چی شد
lord_sepehr
00امیر00
lord_sepehr
غول قرمز
موفق باشی
علیرضا رو هم اضافه کن
مگه اونم میخواد بره
من می گم بزن تو با اون چیکار داری ، معینم گفتم بزن ، گومرم بزن اهههه
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
نگینم بزن،ارشم بزن،امیرحسین هم بزن،صلاح دین هم بزن شاهین هم بزن،بینگو،امیر،مهدی.
تا جایی که میتونی بنویس تا همه بفهمن انجمن چی بود و چی شد[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]موفق باشی[/div][/quote]
علیرضا رو هم اضافه کن :cry:[/div][/quote]
:icon_2: مگه اونم میخواد بره[/div][/quote]
من می گم بزن تو با اون چیکار داری ، معینم گفتم بزن ، گومرم بزن اهههه :cry::cry:[/div][/quote]
امیر برای آخرین بار من رو لایک کن بعدش هم یه پست بذار تا منم برای آخرین بار لایکت کنم
سید بیمیری تو رو
از تلگرام در خدمتت هستم سید جان
البته از شوخی بگذریم حرف من درمورد آخرین لایک کاملا جدی بود و اصلا جنبه ی شوخی و طنز نداشتم
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]امیر برای آخرین بار من رو لایک کن بعدش هم یه پست بذار تا منم برای آخرین بار لایکت کنم :cry::cry:[/div][/quote]
سید بیمیری تو رو :icon_4:
از تلگرام در خدمتت هستم سید جان :geek:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
البته از شوخی بگذریم حرف من درمورد آخرین لایک کاملا جدی بود و اصلا جنبه ی شوخی و طنز نداشتم :|:|
امیر برای آخرین بار من رو لایک کن بعدش هم یه پست بذار تا منم برای آخرین بار لایکت کنم
سید بیمیری تو رو
از تلگرام در خدمتت هستم سید جان
البته از شوخی بگذریم حرف من درمورد آخرین لایک کاملا جدی بود و اصلا جنبه ی شوخی و طنز نداشتم
اره میدونم لایک که شوخی بردار نیست
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]امیر برای آخرین بار من رو لایک کن بعدش هم یه پست بذار تا منم برای آخرین بار لایکت کنم :cry::cry:[/div][/quote]
سید بیمیری تو رو :icon_4:
از تلگرام در خدمتت هستم سید جان :geek:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
البته از شوخی بگذریم حرف من درمورد آخرین لایک کاملا جدی بود و اصلا جنبه ی شوخی و طنز نداشتم :|:|[/div][/quote]
اره میدونم لایک که شوخی بردار نیست :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.