آقا من نمی فهمم انجمن که ربطی به درس و مشق نداره .الان که۲ روز تا ۲ ظهر کلاس دارم هر روز عصر به جز جمعه ها ۲ ساعت کلاس دارم و علاوه بر اینها ۴۷.۵ ساعت مطالعه درسی دارم به انجمن هم میرسم.این ۴۷.۵ ساعت هم فکر نکنین کمه کسایی که از سوم به پیش( یا همون یازدهم به دوازدهم)میرن به زور به این مقدار دست پیدا میکنن .
خلاصه این که انجمن ربطی به درس و کار و زندگی نداره با یه برنامه مناسب میشه هم تفریح کرد هم به انجمن رسید.
Moein bap
[quote][div][b]king-killer[/b][/div][div]آقا من نمی فهمم انجمن که ربطی به درس و مشق نداره .الان که۲ روز تا ۲ ظهر کلاس دارم هر روز عصر به جز جمعه ها ۲ ساعت کلاس دارم و علاوه بر اینها ۴۷.۵ ساعت مطالعه درسی دارم به انجمن هم میرسم.این ۴۷.۵ ساعت هم فکر نکنین کمه کسایی که از سوم به پیش( یا همون یازدهم به دوازدهم)میرن به زور به این مقدار دست پیدا میکنن .
خلاصه این که انجمن ربطی به درس و کار و زندگی نداره با یه برنامه مناسب میشه هم تفریح کرد هم به انجمن رسید.:icon_13:[/div][/quote]
:icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.