وااای چه دردناکه
من سه سال پشت سر هم میومدم انجمن پاییز زمستون بهار تابستون ، هر روز هر روز ، امسال سال سختیه باید فکر درس باشم
In the name of god
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]زدم :roll:[/div][/quote]
وااای چه دردناکه :cry::cry:
من سه سال پشت سر هم میومدم انجمن پاییز زمستون بهار تابستون ، هر روز هر روز ، امسال سال سختیه باید فکر درس باشم :cry::cry:
وااای چه دردناکه
من سه سال پشت سر هم میومدم انجمن پاییز زمستون بهار تابستون ، هر روز هر روز ، امسال سال سختیه باید فکر درس باشم
لعنت به درس باید یه عمر وقت بزاری درس بخونی اخرش هم میفهمی وقتتو صرف چیزایی کردی که به درد نمیخوره
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]زدم :roll:[/div][/quote]
من سه سال پشت سر هم میومدم انجمن پاییز زمستون بهار تابستون ، هر روز هر روز ، امسال سال سختیه باید فکر درس باشم :cry::cry:[/div][/quote]
لعنت به درس باید یه عمر وقت بزاری درس بخونی اخرش هم میفهمی وقتتو صرف چیزایی کردی که به درد نمیخوره :oops:
وااای چه دردناکه
امسال به اندازه پارسال مهم نیست نه که مهم نباشه به اندازه پارسال تعیین کننده نیت ولی دوسال بعدی....
Moein bap
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]زدم :roll:[/div][/quote]
من سه سال پشت سر هم میومدم انجمن پاییز زمستون بهار تابستون ، هر روز هر روز ، امسال سال سختیه باید فکر درس باشم :cry::cry:[/div][/quote]
امسال به اندازه پارسال مهم نیست نه که مهم نباشه به اندازه پارسال تعیین کننده نیت ولی دوسال بعدی....:geek:
امیر برای آخرین بار من رو لایک کن بعدش هم یه پست بذار تا منم برای آخرین بار لایکت کنم
موقع گریه کردن خندم گرفت ، دیوونه ایی بابا تو
اگه نیومدم سال دیگه میبنمت البته خدا کنه انجمن باشه
In the name of god
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]امیر برای آخرین بار من رو لایک کن بعدش هم یه پست بذار تا منم برای آخرین بار لایکت کنم :cry::cry:[/div][/quote]
:cry: :cry: :cry:
موقع گریه کردن خندم گرفت ، دیوونه ایی بابا تو :oops:
اگه نیومدم سال دیگه میبنمت البته خدا کنه انجمن باشه :cry:
وااای چه دردناکه
امسال به اندازه پارسال مهم نیست نه که مهم نباشه به اندازه پارسال تعیین کننده نیت ولی دوسال بعدی....
مهم نیست ولی درسا سخت میشه باید بخونیم زیاد هم بخونیم
In the name of god
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]زدم :roll:[/div][/quote]
امسال به اندازه پارسال مهم نیست نه که مهم نباشه به اندازه پارسال تعیین کننده نیت ولی دوسال بعدی....:geek:[/div][/quote]
مهم نیست ولی درسا سخت میشه :oops: باید بخونیم زیاد هم بخونیم :icon_3:
امیر برای آخرین بار من رو لایک کن بعدش هم یه پست بذار تا منم برای آخرین بار لایکت کنم
سید بیمیری تو رو
از تلگرام در خدمتت هستم سید جان
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]امیر برای آخرین بار من رو لایک کن بعدش هم یه پست بذار تا منم برای آخرین بار لایکت کنم :cry::cry:[/div][/quote]
سید بیمیری تو رو :icon_4:
از تلگرام در خدمتت هستم سید جان :geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.