مردک من میگم بیا خصوصی تو میای پیام منو عمومی میکنی؟ این حق الناسه
اینجوری بقیه فکر میکنن خسارتو دادی ، که احتمالاً هدفت هم همین بود که فکر کنن ! ولی من از این جلوگیری کردم .
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]cray-engine1[/b][/div][div]مردک من میگم بیا خصوصی تو میای پیام منو عمومی میکنی؟ این حق الناسه :icon_10:[/div][/quote]
اینجوری بقیه فکر میکنن خسارتو دادی ، که احتمالاً هدفت هم همین بود که فکر کنن ! ولی من از این جلوگیری کردم .
میتونستی بگی خسارت نداد، چرا اسکرین میدی
گومر
1400 نمی آییم...
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]cray-engine1[/b][/div][div]مردک من میگم بیا خصوصی تو میای پیام منو عمومی میکنی؟ این حق الناسه :icon_10:[/div][/quote]
اینجوری بقیه فکر میکنن خسارتو دادی ، که احتمالاً هدفت هم همین بود که فکر کنن ! ولی من از این جلوگیری کردم .[/div][/quote]
میتونستی بگی خسارت نداد، چرا اسکرین میدی :|
که سایرین با منطقت آشنا بشن !
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]cray-engine1[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]cray-engine1[/b][/div][div]مردک من میگم بیا خصوصی تو میای پیام منو عمومی میکنی؟ این حق الناسه :icon_10:[/div][/quote]
اینجوری بقیه فکر میکنن خسارتو دادی ، که احتمالاً هدفت هم همین بود که فکر کنن ! ولی من از این جلوگیری کردم .[/div][/quote]
میتونستی بگی خسارت نداد، چرا اسکرین میدی :|[/div][/quote]
که سایرین با منطقت آشنا بشن ! :lol:
در ضمن اگه فقط میگفتم ، میگفتی مدرک بیار ! من پیش گیری کردم !
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]cray-engine1[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]cray-engine1[/b][/div][div]مردک من میگم بیا خصوصی تو میای پیام منو عمومی میکنی؟ این حق الناسه :icon_10:[/div][/quote]
میتونستی بگی خسارت نداد، چرا اسکرین میدی :|[/div][/quote]
در ضمن اگه فقط میگفتم ، میگفتی مدرک بیار ! من پیش گیری کردم !
cray-engine1 ایشون کی هست ؟ و گومر سرانجامش چی شد ؟
و
یه عالمه سوال دیگه
سلام ، cray-engine1 همون گومره !
و یه عالمه جواب دیگه !
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div]cray-engine1 ایشون کی هست ؟ و گومر سرانجامش چی شد ؟ :icon_2:
و
یه عالمه سوال دیگه :icon_10:[/div][/quote]
سلام ، cray-engine1 همون گومره !
و یه عالمه جواب دیگه !
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.