کسی نخواهد بفهمه نمیفهمه من عکس آپلود کردم که این گومر داره تو خصوصی میگه آقا اینکه سیستمت ترکید جزای کارهات بود تا عبرتی بگیرین ولی کسی که سادگی اختیار کنه نمیفهمه حالا هرکاریش کنی.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
کسی نخواهد بفهمه نمیفهمه من عکس آپلود کردم که این گومر داره تو خصوصی میگه آقا اینکه سیستمت ترکید جزای کارهات بود تا عبرتی بگیرین ولی کسی که سادگی اختیار کنه نمیفهمه حالا هرکاریش کنی.
درسته حسین جان منم میدونم مخربه و زده کل سیستمارو داغون کرده
من حرفم با سیده که چرا داره انقده سقسطه میکنه
ادم حرصش میگیره یه بچه میاد یه حرف گنده میزنه و های هوی راهمیندازه بعد نمیتونه پای حرفش وایسه
یکی نیس بگه اخه این همه ادم سیستمشون رفت رو هوا مث شما (که خدا جوابشو اون دنیا شایدم این دنیا میده) ولی این های و هوی راه انداختن واس چیه یکی نیس بگه خب اگه سیستمت داغون شدش یه بار بگی همه میفهمن و اگه داغون نشده خب چی میگی اخه
ببخشید یکم لحنم تند شدشا
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]کسی نخواهد بفهمه نمیفهمه من عکس آپلود کردم که این گومر داره تو خصوصی میگه آقا اینکه سیستمت ترکید جزای کارهات بود تا عبرتی بگیرین ولی کسی که سادگی اختیار کنه نمیفهمه حالا هرکاریش کنی.[/div][/quote]
ادم حرصش میگیره یه بچه میاد یه حرف گنده میزنه و های هوی راهمیندازه بعد نمیتونه پای حرفش وایسه
یکی نیس بگه اخه این همه ادم سیستمشون رفت رو هوا مث شما (که خدا جوابشو اون دنیا شایدم این دنیا میده) ولی این های و هوی راه انداختن واس چیه یکی نیس بگه خب اگه سیستمت داغون شدش یه بار بگی همه میفهمن و اگه داغون نشده خب چی میگی اخه
ببخشید یکم لحنم تند شدشا
ببخشید یکم لحنم تند شدشا
من تو اولین پیام تو این تاپیک گفتم که حتی اگه گومر از این شرارتی که علیه سید می خواست انجام بده تبرئه بشه بازم ماهیتش تغییر نمیکنه ، یعنی این احتمال رو در نظر گرفتم که حق با سید نباشه.
به هرحال منظور من کلی بود و روی سخنم با همه اون هایی بود که از حقیقت فرار میکنن.
درباره حرفایی که علیه سید زدی جوابی نمیدم چون به من ارتباطی نداره ، البته اینو درنظر داشته باشین وقتی من شخصی رو نفی میکنم به این معنا نیست که هرکسی در مقابل اون شخص قرار بگیره رو من تایید میکنم !
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]کسی نخواهد بفهمه نمیفهمه من عکس آپلود کردم که این گومر داره تو خصوصی میگه آقا اینکه سیستمت ترکید جزای کارهات بود تا عبرتی بگیرین ولی کسی که سادگی اختیار کنه نمیفهمه حالا هرکاریش کنی.[/div][/quote]
ببخشید یکم لحنم تند شدشا[/div][/quote]
من تو اولین پیام تو این تاپیک گفتم که حتی اگه گومر از این شرارتی که علیه سید می خواست انجام بده تبرئه بشه بازم ماهیتش تغییر نمیکنه ، یعنی این احتمال رو در نظر گرفتم که حق با سید نباشه.
به هرحال منظور من کلی بود و روی سخنم با همه اون هایی بود که از حقیقت فرار میکنن.
درباره حرفایی که علیه سید زدی جوابی نمیدم چون به من ارتباطی نداره ، البته اینو درنظر داشته باشین وقتی من شخصی رو نفی میکنم به این معنا نیست که هرکسی در مقابل اون شخص قرار بگیره رو من تایید میکنم !
آقای حسینی فقط یه حرفی
خیلی چرت میگی
دوست گومر داده چرا گومر رو سوال پیچ میکنی؟
میخواستی از اول دان نکنی
وقتی دان میکنی عواقبش هم داشته باش
ولی با این حال اصلا امیر متخصص برنامه نویسی نیست که میگی نظر یک متخصص
شارو هم من نظری ندارم اما فقط میدونم داری چرت میگی
Moein4321
آقای حسینی فقط یه حرفی
خیلی چرت میگی
دوست گومر داده چرا گومر رو سوال پیچ میکنی؟
میخواستی از اول دان نکنی
وقتی دان میکنی عواقبش هم داشته باش
ولی با این حال اصلا امیر متخصص برنامه نویسی نیست که میگی نظر یک متخصص
شارو هم من نظری ندارم اما فقط میدونم داری چرت میگی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.