یه بحث دیگه اینه که فک کنم سال پیش بینگو یا کمپوت یا...به هر حال اومد دوتا فیلم گذاشت از صفحه کامیوترش گرفته بود فک کنم حدود پنج دقه شد،همش سر جمع بیست و دو مگ در اومد،از تو چه جوری چند ثانیه شصت مگ شده؟؟
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
یه بحث دیگه اینه که فک کنم سال پیش بینگو یا کمپوت یا...به هر حال اومد دوتا فیلم گذاشت از صفحه کامیوترش گرفته بود فک کنم حدود پنج دقه شد،همش سر جمع بیست و دو مگ در اومد،از تو چه جوری چند ثانیه شصت مگ شده؟؟:icon_2:
یه بحث دیگه اینه که فک کنم سال پیش بینگو یا کمپوت یا...به هر حال اومد دوتا فیلم گذاشت از صفحه کامیوترش گرفته بود فک کنم حدود پنج دقه شد،همش سر جمع بیست و دو مگ در اومد،از تو چه جوری چند ثانیه شصت مگ شده؟؟
نرم افزار اکشن
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]یه بحث دیگه اینه که فک کنم سال پیش بینگو یا کمپوت یا...به هر حال اومد دوتا فیلم گذاشت از صفحه کامیوترش گرفته بود فک کنم حدود پنج دقه شد،همش سر جمع بیست و دو مگ در اومد،از تو چه جوری چند ثانیه شصت مگ شده؟؟:icon_2:[/div][/quote]
نرم افزار اکشن :icon_10:
اون دی وی دی رام شارو رو که گفتی یاد یچی افتادم اونا یه کدی داره که تو نادپد میزنن با برنامه فرستاده تو سیستمش تازه این جای خوبشه شانس اورده ویروسی نفرستاده که مثلا سی پی رو بیاره پایین یا قسمتای دیگه رو تازه میشه کله سیستمو سوزوند دیگه دی وی دی رام چیز پیش پا افتاده ایه
چند ساله داریم بازی میکنیم ولی هنوز اطلاع دقیقی گینگیز ها نداریم
:lol: :lol: اون دی وی دی رام شارو رو که گفتی یاد یچی افتادم اونا یه کدی داره که تو نادپد میزنن با برنامه فرستاده تو سیستمش تازه این جای خوبشه شانس اورده ویروسی نفرستاده که مثلا سی پی رو بیاره پایین یا قسمتای دیگه رو تازه میشه کله سیستمو سوزوند دیگه دی وی دی رام چیز پیش پا افتاده ایه :icon_4:
به هر حال بحث اصلی ما الان فیلم نیست ... بحث اصلی اینه که نرم افزار های تولید شده توسط گومر و گروه varsh سالم نیستند و حتی اگه تروجان و ویروس هم نباشند به یک قسمت سیستـم آسیب می زنند ...
این ادعا توسط اتفاقی که برای سیسـتم شارو افتاده اثبات شده و من دلیل محکم و منطقی دارم که نرم افزاراش خرابن ...
از طرفی امیر هم که خودش برنامه نویسی انجام میده این رو تایید کرده که نرم افزار های گومر سالم نیستند ...
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]به هر حال بحث اصلی ما الان فیلم نیست ... بحث اصلی اینه که نرم افزار های تولید شده توسط گومر و گروه varsh سالم نیستند و حتی اگه تروجان و ویروس هم نباشند به یک قسمت سیستـم آسیب می زنند ...
این ادعا توسط اتفاقی که برای سیسـتم شارو افتاده اثبات شده و من دلیل محکم و منطقی دارم که نرم افزاراش خرابن ...
از طرفی امیر هم که خودش برنامه نویسی انجام میده این رو تایید کرده که نرم افزار های گومر سالم نیستند ...
[/div][/quote]
خب ماهم گفتیم برای اثبات حرفت مدرک بیار؛ دوباره داری میپیچونی
به هر حال بحث اصلی ما الان فیلم نیست ... بحث اصلی اینه که نرم افزار های تولید شده توسط گومر و گروه varsh سالم نیستند و حتی اگه تروجان و ویروس هم نباشند به یک قسمت سیستـم آسیب می زنند ...
خو به هم ربط دارن برای ثابت کردن این حرف داریم بحث فیلم میکنیم
داری در میریااااااا
گومر چند تا دلیل ( که معلوم نیست درست بودن یا نه ) اورد که اون ارور ها مشکلی ندارن ...
خب فیلم من هم از همون ارور ها بود دیگه ...
الان من یک عدد مدرک واقعی ( پریدن ویندوز شارو ) دارم و همینطور هم یک شخصی که خودش برنامه نویسی کار میکنه ( امیر ) این حرف من رو تایید کرده ...
آیا یک دلیل زنده و واقعی و نظر یک متخصص برای اثبات این کافی نیست ؟؟؟؟؟
هیچکدومشون مدرک ارائه ندادن
گومر
1400 نمی آییم...
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]به هر حال بحث اصلی ما الان فیلم نیست ... بحث اصلی اینه که نرم افزار های تولید شده توسط گومر و گروه varsh سالم نیستند و حتی اگه تروجان و ویروس هم نباشند به یک قسمت سیستـم آسیب می زنند ...
[/div][/quote]
خو به هم ربط دارن برای ثابت کردن این حرف داریم بحث فیلم میکنیم:|
داری در میریااااااا:geek:[/div][/quote]
گومر چند تا دلیل ( که معلوم نیست درست بودن یا نه ) اورد که اون ارور ها مشکلی ندارن ...
الان من [b]یک عدد مدرک واقعی ( پریدن ویندوز شارو )[/b] دارم و همینطور هم [b]یک شخصی که خودش برنامه نویسی کار میکنه ( امیر )[/b] این حرف من رو تایید کرده ...
آیا [b]یک دلیل زنده و واقعی[/b] و [b]نظر یک متخصص[/b] برای اثبات این کافی نیست ؟؟؟؟؟
[/div][/quote]
هیچکدومشون مدرک ارائه ندادن
خو به هم ربط دارن برای ثابت کردن این حرف داریم بحث فیلم میکنیم
داری در میریااااااا
الان من یک عدد مدرک واقعی ( پریدن ویندوز شارو ) دارم و همینطور هم یک شخصی که خودش برنامه نویسی کار میکنه ( امیر ) این حرف من رو تایید کرده ...
آیا یک دلیل زنده و واقعی و نظر یک متخصص برای اثبات این کافی نیست ؟؟؟؟؟
نه
با احترام به همه ی دوستان من حرف اونارو قبول ندارم و اگه به حرف باشه میگم اونا شیاد ترین ادما هستن
تو واسم ثابت کن
این مطلب در 1395/05/15 21:35:56 نوشته شده است و در 1395/05/15 21:36:33 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]به هر حال بحث اصلی ما الان فیلم نیست ... بحث اصلی اینه که نرم افزار های تولید شده توسط گومر و گروه varsh سالم نیستند و حتی اگه تروجان و ویروس هم نباشند به یک قسمت سیستـم آسیب می زنند ...
[/div][/quote]
خو به هم ربط دارن برای ثابت کردن این حرف داریم بحث فیلم میکنیم:|
داری در میریااااااا:geek:[/div][/quote]
الان من [b]یک عدد مدرک واقعی ( پریدن ویندوز شارو )[/b] دارم و همینطور هم [b]یک شخصی که خودش برنامه نویسی کار میکنه ( امیر )[/b] این حرف من رو تایید کرده ...
آیا [b]یک دلیل زنده و واقعی[/b] و [b]نظر یک متخصص[/b] برای اثبات این کافی نیست ؟؟؟؟؟
[/div][/quote]
نه
با احترام به همه ی دوستان من حرف اونارو قبول ندارم و اگه به حرف باشه میگم اونا شیاد ترین ادما هستن
تو واسم ثابت کن:geek:
لینک فیلمی که گرفتم و حجمش به 6 مگ نمیرسه: (راستی کیفیتشم الان یه عکس میگرم از دسکتاپ مقایسه کنید)
http://s1.picofile.com/file/8262562750/Record_2016_08_05_15_30_52_670.mp4.html
رمز فایل زیپ نرم افزار که دیگه هیچ بهونه ای نباشه :
www.p30world.com
جمعا هم حجم این نرم افزارو فیلم+فیلمی که قراره خودت بگیری و اپلود کنی به 25 مگ فک نکنم برسه و نگو که نت داری واس 60 مگ اپلود اون فایل ولی 25 مگ واس این سه تا نداری!!!
http://s2.picofile.com/file/8262563468/Untitled.png
اینم عکس واس مقایسه کیفیت فیلمو عکس که کیفیت فیلم به نظرم خوبه (اخه من نمیفهمم کیفیت بالا به چه دردی میخوره الان فقط مهم اینه که یه فیلمی مدرکی باشه دیه )
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[b]لینک فیلمی که گرفتم و حجمش به 6 مگ نمیرسه: (راستی کیفیتشم الان یه عکس میگرم از دسکتاپ مقایسه کنید)
http://s1.picofile.com/file/8262562750/Record_2016_08_05_15_30_52_670.mp4.html
لینک صفحه نرم افزار:
http://www.p30world.com/15564/دانلود-ocam-فیلمبرداری-از-صفحه-نمایش/
لینک مستقیم:
http://share724.com/user2/1393/multimedia/OhSoft.OCam.294.0.rar
رمز فایل زیپ :|نرم افزار که دیگه هیچ بهونه ای نباشه :
www.p30world.com
جمعا هم حجم این نرم افزارو فیلم+فیلمی که قراره خودت بگیری و اپلود کنی به 25 مگ فک نکنم برسه و نگو که نت داری واس 60 مگ اپلود اون فایل ولی 25 مگ واس این سه تا نداری!!!
http://s2.picofile.com/file/8262563468/Untitled.png
اینم عکس واس مقایسه کیفیت فیلمو عکس که کیفیت فیلم به نظرم خوبه (اخه من نمیفهمم کیفیت بالا به چه دردی میخوره الان فقط مهم اینه که یه فیلمی مدرکی باشه دیه:| )[/b]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.