kakoo1
sharv
kakoo1
sharv
kakoo1
sharv
kakoo1
sharv
moein0
sharv
moein0
sharv
moein0
1370تلافی
moein0
sharv
1370تلافی
معلومه که کوروش کبیر تره
600 سال قبل از میلاد حکومت میکرد اونم با چه تمدنی
کسایی هم که میگن کوروش فلان بوده و...
ی هفته وقت بذارن کتاب ایران کهن رو بخونن حساب کار دستشون میاد
هرچی این عربا برا خودشون میگنو باور نکنید
ی سری سوسمار خور چرت و پرت میگن و لقب های زشت و کثیف پادشاهای خودشونو به فرمانروایان ما نسبت میدن
همین اقای گومر که میگه کوروش فلان بوده بره یکم سرچ بزنه متوجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه
این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع
حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.
من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم
که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟
گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن
و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته
والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم
اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن
چی بگم
آخه اینایی که من میگم کارشون اینه
حتی یکیشون کلکسیون پولهای قدیمی با شماره های پشت سر هم رو داشت کلا کارش تاریخ بود و با اسناد معتبر میگفت
علامه طباطبایی در تفسیر المیزان گفت منظور از ذوالقرنین در قرآن (پیامبر الهی) همان کوروش است.
نمیشه درباره قرآن نظر قطعی داد
من و تو بهتر میدونیم یا علامه طباطبایی ؟!
اونا هم نظر قطعی نمیدادن
نظر قطعی ایشان بوده است میتونید سرچ کنید.
اکثر علما ذوالقرنین موجود در قرآن را با کوروش کبیر موجود در عهد عتیق یکی میدانند (در کتاب حضرت دانیال ، دانیال در خوابی پادشاه پارس را با دو شاخ میبیند (ذوالقرنین یعنی دارای دوشاخ)).
نظر قطعی خودش بوده
نه اینکه قظعا اون چیزی باشه که قرآن گفته!
بعضی ها هم گفتن ذوالقرنین اسکندر بوده با یه سرچ میتونید به دست بیارید، بعضی هم گفتن یه مرد یمنی بوده
بعضی ها خیلی چیزها گفتند علامه طباطبایی بعضی ها نیست
علامه خودش در تفسیر میگه " و بعضی دیگر گفته اند"
منم دارم میگم و بعضی ها خیلی چیزا گفتن ؛ حرفِ علامه از اون بعضی ها خیلی معتبر تره
خود علامه داره میگه منم دارم به روایت از اون بعضی ها میگم
خود علامه هم گمان برده و نگفته قطعاً کورش بوده، یکی از گمان هاش کورشه
واژه ذوالقرنین در قرآن مجید به معنای فردی است که دو شاخ در بالای سر او قرار دارد. همان گونه که در تصویر حجاری شده کوروش کبیر در پاسارگاد دیده می شود؛ کلاهی با دو شاخ در بالای سر او به خوبی نمایان است.
در ترجمه تفسیر المیزان جلد 13صفحه 539آمده است:
«در کتاب دانیال هم خوابى که وى براى کورش نقل کرده، به صورت قوچى که دو شاخ داشته دیده است».
از این میشه نتیجه گرفت کوروش همان ذوالقرنینه
چطور از متن ترجمه که گذاشتم نقل نزدی؟
به صراحت گفته " و بعضی دیگر گفته اند ...." ، یعنی خودشم مطمئن نیست، حالا شما بیاید تا این حد گندش کنید
حالا چرا به جای جواب دادن به حرف من فرار رو به جلو میکنی ؟
تکرار میکنم :
واژه ذوالقرنین در قرآن مجید به معنای فردی است که دو شاخ در بالای سر او قرار دارد. همان گونه که در تصویر حجاری شده کوروش کبیر در پاسارگاد دیده می شود؛ کلاهی با دو شاخ در بالای سر او به خوبی نمایان است.
«در کتاب دانیال هم خوابى که وى براى کورش نقل کرده، به صورت قوچى که دو شاخ داشته دیده است».
این مطلب در 1395/04/21 14:34:05 نوشته شده است و در 1395/04/21 14:34:27 ویرایش شده است .
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div][quote][div][b][/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]1370تلافی[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]1370تلافی[/b][/div][div]معلومه که کوروش کبیر تره :icon_12:
600 سال قبل از میلاد حکومت میکرد اونم با چه تمدنی
کسایی هم که میگن کوروش فلان بوده و...
ی هفته وقت بذارن کتاب ایران کهن رو بخونن حساب کار دستشون میاد
هرچی این عربا برا خودشون میگنو باور نکنید
[b]ی سری سوسمار خور چرت و پرت میگن و لقب های زشت و کثیف پادشاهای خودشونو به فرمانروایان ما نسبت میدن
[/b]همین اقای گومر که میگه کوروش فلان بوده بره یکم سرچ بزنه متوجه میشه که کوروش اهورامزدا رو میپرستیده درحالی که زمان اون و تا خیلی سال بعدش اکثر فرمانروا ها خودشونو خدا میدونستن همین الانش که این همه علم پیشرفت کرده و سیاست های جدید روی کار اومده بازم فقر و گرسنگی بیداد میکنه
این درحالیه که زمان کوروش همه ارزو میکردن کوروش فرمانروای اونا بشه تا زندیگیشون بهتر بشع[/div][/quote]
حرفاتون درسته کوروش انسان پاک ، خداپرست و عدالت گستری بود و حتی برخی محققین از عهد عتیق و قرآن این استنباط رو میکنن که کوروش یک پیامبر الهی بود. ولی اون بخشی از حرفاتون که پررنگ کردم خیلی زشت و نژادپرستانه هست.[/div][/quote]
من تا حالا با سه مفر که رشتشون تارخه صحبت کردم
که آیا اهورا مزدا همان خدای ماست فقط با اسم دیگر؟؟؟و این مقدس دونستن آتش چیه؟؟؟
گفتن که نه اهورا مزدا دو خداست خدای تاریک و روشنایی خدای بدی و خوبی که مقابل همن
و آتش هم مقدس نمیدونستن بلکه میپرستن و اینکه بگیم مقدس میدونستن چشم پوشوندن از واقعیاته[/div][/quote]
والا من خودم چند تا کتاب تاریخو خوندم
اتیشو بخاطر فواید و گرماش مقدس میدونستن
چی بگم [/div][/quote]
آخه اینایی که من میگم کارشون اینه
حتی یکیشون کلکسیون پولهای قدیمی با شماره های پشت سر هم رو داشت کلا کارش تاریخ بود و با اسناد معتبر میگفت[/div][/quote]
علامه طباطبایی در تفسیر المیزان گفت منظور از ذوالقرنین در قرآن (پیامبر الهی) همان کوروش است.[/div][/quote]
نمیشه درباره قرآن نظر قطعی داد[/div][/quote]
من و تو بهتر میدونیم یا علامه طباطبایی ؟! :|[/div][/quote]
اونا هم نظر قطعی نمیدادن[/div][/quote]
نظر قطعی ایشان بوده است میتونید سرچ کنید.
اکثر علما ذوالقرنین موجود در قرآن را با کوروش کبیر موجود در عهد عتیق یکی میدانند (در کتاب حضرت دانیال ، دانیال در خوابی پادشاه پارس را با دو شاخ میبیند (ذوالقرنین یعنی دارای دوشاخ)).[/div][/quote]
نظر قطعی خودش بوده
نه اینکه قظعا اون چیزی باشه که قرآن گفته![/div][/quote]
بعضی ها هم گفتن ذوالقرنین اسکندر بوده با یه سرچ میتونید به دست بیارید، بعضی هم گفتن یه مرد یمنی بوده :icon_10:[/div][/quote]
بعضی ها خیلی چیزها گفتند علامه طباطبایی بعضی ها نیست[/div][/quote]
علامه خودش در تفسیر میگه " و بعضی دیگر گفته اند" :|[/div][/quote]
منم دارم میگم و بعضی ها خیلی چیزا گفتن ؛ حرفِ علامه از اون بعضی ها خیلی معتبر تره[/div][/quote]
خود علامه داره میگه منم دارم به روایت از اون بعضی ها میگم :|
خود علامه هم گمان برده و نگفته قطعاً کورش بوده، یکی از گمان هاش کورشه[/div][/quote]
از این میشه نتیجه گرفت کوروش همان ذوالقرنینه[/div][/quote]
چطور از متن ترجمه که گذاشتم نقل نزدی؟ :icon_4:
به صراحت گفته " و بعضی دیگر گفته اند ...." ، یعنی خودشم مطمئن نیست، حالا شما بیاید تا این حد گندش کنید :|[/div][/quote]
حالا چرا به جای جواب دادن به حرف من فرار رو به جلو میکنی ؟ :icon_4:
تکرار میکنم :