نمیخواستم بگم ولی مدوسا هم هست .. تو این فصل .. مدوسا یکی از گورگون هاست .. یکی دیگه هم از گورگون ها به نام ارسلا
قصد داشتم اگه فرصتی بود فصل بعد به هماره پوسایدن ازش استفاده کنم
ارسلا دختر پوسایدنه و قبلا پری دریایی بوده ولی بعدا جادوگر خبیثی میشه ... بعضی جاها به عنوان SEA WITCH هم ازش یاد میشه
اوه اوکی خودت زود تر از من میخواستی بیاری
رابین هودم بیار
خخخ ... علاوه بر این ها فقط تو همین فصل منتظر حضور قنطاروس ها .. گوبلین ها ... گریفین ... و تایتان ها باشید
سهمیه امروزتو نمیزاری؟
نصفش رو نوشتم ولی الان برنامه دارم برم بیرون ... احتمالا اکران قسمت 15 بیفته برا نصفه شب
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]نمیخواستم بگم ولی مدوسا هم هست .. تو این فصل .. مدوسا یکی از گورگون هاست .. یکی دیگه هم از گورگون ها به نام ارسلا
قصد داشتم اگه فرصتی بود فصل بعد به هماره پوسایدن ازش استفاده کنم :D
ارسلا دختر پوسایدنه و قبلا پری دریایی بوده ولی بعدا جادوگر خبیثی میشه ... بعضی جاها به عنوان SEA WITCH هم ازش یاد میشه :icon_10:
[/div][/quote]
اوه اوکی خودت زود تر از من میخواستی بیاری :mrgreen:
رابین هودم بیار :|:lol:[/div][/quote]
خخخ ... علاوه بر این ها فقط تو همین فصل منتظر حضور قنطاروس ها .. گوبلین ها ... گریفین ... و تایتان ها باشید :icon_4:[/div][/quote]
سهمیه امروزتو نمیزاری؟:icon_7::icon_7::icon_7:[/div][/quote]
نصفش رو نوشتم ولی الان برنامه دارم برم بیرون ... احتمالا اکران قسمت 15 بیفته برا نصفه شب :?
نمیخواستم بگم ولی مدوسا هم هست .. تو این فصل .. مدوسا یکی از گورگون هاست .. یکی دیگه هم از گورگون ها به نام ارسلا
قصد داشتم اگه فرصتی بود فصل بعد به هماره پوسایدن ازش استفاده کنم
ارسلا دختر پوسایدنه و قبلا پری دریایی بوده ولی بعدا جادوگر خبیثی میشه ... بعضی جاها به عنوان SEA WITCH هم ازش یاد میشه
اوه اوکی خودت زود تر از من میخواستی بیاری
رابین هودم بیار
خخخ ... علاوه بر این ها فقط تو همین فصل منتظر حضور قنطاروس ها .. گوبلین ها ... گریفین ... و تایتان ها باشید
سهمیه امروزتو نمیزاری؟
نصفش رو نوشتم ولی الان برنامه دارم برم بیرون ... احتمالا اکران قسمت 15 بیفته برا نصفه شب
لطفا قبل از 11 بفرست
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]نمیخواستم بگم ولی مدوسا هم هست .. تو این فصل .. مدوسا یکی از گورگون هاست .. یکی دیگه هم از گورگون ها به نام ارسلا
قصد داشتم اگه فرصتی بود فصل بعد به هماره پوسایدن ازش استفاده کنم :D
ارسلا دختر پوسایدنه و قبلا پری دریایی بوده ولی بعدا جادوگر خبیثی میشه ... بعضی جاها به عنوان SEA WITCH هم ازش یاد میشه :icon_10:
[/div][/quote]
اوه اوکی خودت زود تر از من میخواستی بیاری :mrgreen:
رابین هودم بیار :|:lol:[/div][/quote]
خخخ ... علاوه بر این ها فقط تو همین فصل منتظر حضور قنطاروس ها .. گوبلین ها ... گریفین ... و تایتان ها باشید :icon_4:[/div][/quote]
سهمیه امروزتو نمیزاری؟:icon_7::icon_7::icon_7:[/div][/quote]
نصفش رو نوشتم ولی الان برنامه دارم برم بیرون ... احتمالا اکران قسمت 15 بیفته برا نصفه شب :?[/div][/quote]
لطفا قبل از 11 بفرست :icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.