بذار کلکل کنن میگم نصف جذابیت داستان به کلکل بعدشه
ولی خوب اتفاقی برای یکی از بچه ها قسمت بعد میفته و یه مدت نمیتونه بجنگه اما کیه ؟؟؟ من که نمیدونم
من نباشم من حالم خوبه میتونم بجنگم خواهش میکنم منو به کشتن نده
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]ای باااااااااباااااااااااااا[/div][/quote]
بذار کلکل کنن میگم نصف جذابیت داستان به کلکل بعدشه :D
ولی خوب اتفاقی برای یکی از بچه ها قسمت بعد میفته و یه مدت نمیتونه بجنگه اما کیه ؟؟؟ من که نمیدونم :mrgreen:[/div][/quote]
من نباشم من حالم خوبه میتونم بجنگم خواهش میکنم منو به کشتن نده :cry::cry::cry::icon_1::icon_1::icon_1:
ای باااااااااباااااااااااااا
سر چه چیزا بحث میکنین
بابا مگه کارو زندگی ندارین شماها؟
تو که داری چرا اینجایی
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]ای باااااااااباااااااااااااا
سر چه چیزا بحث میکنین
بابا مگه کارو زندگی ندارین شماها؟[/div][/quote]
تو که داری چرا اینجایی:|
1 ای بابا سر چه چیزایی بحث میکنید مثلا منو نگاه فقط ازم اسم میاد خودم نیستم اصلا تاحالا یه سکانس دهکده رو سوزوندم یه نیم سکانس هم فقط امیر حسین رو شکست دادم اونم بدون هیچ توضیح و جلوه ویژه ای فقط نوشت تو داستان که : (5 دقیقه هم نشده امیر حسین شکست میخوره و آرش پیروز میشه ) خیلی هم راضیم
2 ایول دیگه تقریبا شخصیت عجیب غریبی نمونده که نیاورده باشی فقط راجب همین زئوس و پوسایدن و اینا اون زنه که موهاش ماره ( شرمنده توضیح واضح تری ازش به ذهنم نیاد) و با یه نگاه همه رو سنگ میکنه رو هم بیار جالبه همینطور اون چند تا عجوزه ی دانا که همشون رو هم یه چشم دارن ینی همه از اون یکی میبینن و از کله های هم درمیارن و شریکی استفاده میکنن (عق حالم بهم خورد )حیف اسمشون یادم نمیاد نقش پوسایدن رو هم پر رنگ تر کن خیلی ازش خوشم میاد
3 ایول عالی شده داستانات امروز فقط اومدم ببینم چه پست های جدیدی زدن تا اینو دیدم خواب تو راه رو ول کردم و نشستم اینو خوندم معمولا فقط عنوان تاپیک هارو یه نگاه میکردم و میرفتم اما اینو نشستم مو به مو خوندم بیگ لایک داره
این مطلب در 1395/04/20 20:02:13 نوشته شده است و در 1395/04/20 20:03:14 ویرایش شده است .
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
1 ای بابا سر چه چیزایی بحث میکنید مثلا منو نگاه فقط ازم اسم میاد خودم نیستم اصلا تاحالا یه سکانس دهکده رو سوزوندم یه نیم سکانس هم فقط امیر حسین رو شکست دادم اونم بدون هیچ توضیح و جلوه ویژه ای فقط نوشت تو داستان که : (5 دقیقه هم نشده امیر حسین شکست میخوره و آرش پیروز میشه:| ) خیلی هم راضیم :mrgreen:
2 ایول دیگه تقریبا شخصیت عجیب غریبی نمونده که نیاورده باشی فقط راجب همین زئوس و پوسایدن و اینا اون زنه که موهاش ماره ( شرمنده توضیح واضح تری ازش به ذهنم نیاد) و با یه نگاه همه رو سنگ میکنه رو هم بیار جالبه همینطور اون چند تا عجوزه ی دانا که همشون رو هم یه چشم دارن ینی همه از اون یکی میبینن و از کله های هم درمیارن و شریکی استفاده میکنن (عق حالم بهم خورد :mrgreen: )حیف اسمشون یادم نمیاد نقش [b]پوسایدن[/b] رو هم پر رنگ تر کن خیلی ازش خوشم میاد
3 ایول عالی شده داستانات امروز فقط اومدم ببینم چه پست های جدیدی زدن تا اینو دیدم خواب تو راه رو ول کردم و نشستم اینو خوندم معمولا فقط عنوان تاپیک هارو یه نگاه میکردم و میرفتم اما اینو نشستم مو به مو خوندم بیگ [b]لایک[/b] داره
نمیخواستم بگم ولی مدوسا هم هست .. تو این فصل .. مدوسا یکی از گورگون هاست .. یکی دیگه هم از گورگون ها به نام ارسلا
قصد داشتم اگه فرصتی بود فصل بعد به هماره پوسایدن ازش استفاده کنم
ارسلا دختر پوسایدنه و قبلا پری دریایی بوده ولی بعدا جادوگر خبیثی میشه ... بعضی جاها به عنوان SEA WITCH هم ازش یاد میشه
این مطلب در 1395/04/20 20:09:42 نوشته شده است و در 1395/04/20 20:11:20 ویرایش شده است .
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
نمیخواستم بگم ولی مدوسا هم هست .. تو این فصل .. مدوسا یکی از گورگون هاست .. یکی دیگه هم از گورگون ها به نام ارسلا
قصد داشتم اگه فرصتی بود فصل بعد به هماره پوسایدن ازش استفاده کنم :D
ارسلا دختر پوسایدنه و قبلا پری دریایی بوده ولی بعدا جادوگر خبیثی میشه ... بعضی جاها به عنوان SEA WITCH هم ازش یاد میشه :icon_10:
ارسلا دختر پوسایدنه و قبلا پری دریایی بوده ولی بعدا جادوگر خبیثی میشه ... بعضی جاها به عنوان SEA WITCH هم ازش یاد میشه
عجب اسمایی
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]نمیخواستم بگم ولی مدوسا هم هست .. تو این فصل .. مدوسا یکی از گورگون هاست .. یکی دیگه هم از گورگون ها به نام ارسلا
ارسلا دختر پوسایدنه و قبلا پری دریایی بوده ولی بعدا جادوگر خبیثی میشه ... بعضی جاها به عنوان SEA WITCH هم ازش یاد میشه :icon_10:
[/div][/quote]
عجب اسمایی :roll:
اوه اوکی خودت زود تر از من میخواستی بیاری
رابین هودم بیار
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]نمیخواستم بگم ولی مدوسا هم هست .. تو این فصل .. مدوسا یکی از گورگون هاست .. یکی دیگه هم از گورگون ها به نام ارسلا
[/div][/quote]
اوه اوکی خودت زود تر از من میخواستی بیاری :mrgreen:
رابین هودم بیار :|:lol:
رابین هودم بیار
خخخ ... علاوه بر این ها فقط تو همین فصل منتظر حضور قنطاروس ها .. گوبلین ها ... گریفین ... و تایتان ها باشید
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]نمیخواستم بگم ولی مدوسا هم هست .. تو این فصل .. مدوسا یکی از گورگون هاست .. یکی دیگه هم از گورگون ها به نام ارسلا
[/div][/quote]
رابین هودم بیار :|:lol:[/div][/quote]
خخخ ... علاوه بر این ها فقط تو همین فصل منتظر حضور قنطاروس ها .. گوبلین ها ... گریفین ... و تایتان ها باشید :icon_4:
رابین هودم بیار
خخخ ... علاوه بر این ها فقط تو همین فصل منتظر حضور قنطاروس ها .. گوبلین ها ... گریفین ... و تایتان ها باشید
سهمیه امروزتو نمیزاری؟
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]نمیخواستم بگم ولی مدوسا هم هست .. تو این فصل .. مدوسا یکی از گورگون هاست .. یکی دیگه هم از گورگون ها به نام ارسلا
[/div][/quote]
رابین هودم بیار :|:lol:[/div][/quote]
خخخ ... علاوه بر این ها فقط تو همین فصل منتظر حضور قنطاروس ها .. گوبلین ها ... گریفین ... و تایتان ها باشید :icon_4:[/div][/quote]
سهمیه امروزتو نمیزاری؟:icon_7::icon_7::icon_7:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.