moein0
سید محمد مهدی حسینی
moein0
سید محمد مهدی حسینی
moein0
آقا من میخوام با شمشیرم کل دنیا رو فتح کنم کی جلومو میخواد بگیره.
محمد مهدی(گوبلین) با منه
تو از کجا فهمیدی که من با تو ام ؟
نمیدونم
بیا دنیا رو بفتحیم
جیبوتی رو هم میدم به تو.اگه کارت خوب بود یک پنجم ماداگاسکار رو هم بهت میدم
گفتی فتح جهان یاد قسمت فتح جهان توی بازی Rise of Nations افتادم ... خدا وکیلی خیلی قوی شده بودم ... قسمت پایینی اروپا رو گرفته بودم و زیر دریای مدیترانه و بالای دریای سرخ رو هم گرفته بودم ... حالا نوبت رسیده بود به انهدام امپراطوری ایران به پادشاهی داریوش
ایران 2 تا پایتخت داشت ، یکیش پرسپولیس بود ( تخت جمشید ) و اون یکی رو هم نمیدونم چی بود ( چون هرگز فتحش نکردم ) ولی هر چی بود میدونم سمت راست دریای خزر بود و بالای مشهد امروزی ...
متاسفانه من بخاطر عجله ای که توی فتح ایران کردم ، شکست خوردم ( البته هنگ کردن کامپیوتر بعد از یک جنگ خیلی طولانی و سخت ، نقش 50 درصدی در این ماجرا داشت که باعث شد اون نبرد طولانی و سخت برای من سیو نشود و من چون اعصابم خورد بود و حوصله ی دوباره بازی کردن اون جنگ سخت رو نداشتم یک حرکت عجولانه انجام دادم که باعث فروپاشی امپراطوریم شد و من هرگز نتونستم پایتخت دوم ایران رو فتح کنم ...
لعنت به هنگ کامپیوتر ... واقعا اگه هنگ نکرده بود و من اون جنگ برام سیو می شد الان کل ایران مال من بود ( چون اگه پایتخت ها رو بگیرم بقیه ی ایالت ها میشه مال من ) ...
خب ... اصلا از موضوع حسابی فاصله گرفتم !!!
من از بازیش خوشم نیومد چون گرافیک برام خیلی مهمه
ولی تو grand ages rome چه حالی میکردم اولین نیرویی که میساختم لول 12 بودن هر نیرویی که میساختم از لول 6 شروع میشدن یادش بخیر
اگه از توی تنظیمات گرافیکش رو تغییر بدی درست میشه ...
البته مثلا گرافیک age of empiers خوبه ولی به نظر من بازی مزخرفیه و rise of nations از اون قشنگ تره ...
برای من گرافیک بازی فقط تا حدی مهمه ... ولی بیش تر از اون موضوع بازی برام مهمه ( که فک کنم بهش میگن گیم پلی ) ...
البته بستگی داره که کدوم نسخه از ریس آف نیشنز رو نصب کرده باشی ... نسخه های متفاوت گرافیک های متفاوتی هم دارن ... من تاحالا چند تا نسخشو نصب کردم و این آخریش رو که نصب کردم ( نسخه کاملش ) گرافیکش واقعا عالیه ... توی نسخه های قبلیش گرافیکش کم بود ولی الان توی نسخه ی جدیدش هم چیزای جدیدی به بازی اضافه شده و هم گرافیکش واقعا تغییر کرده ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]آقا من میخوام با شمشیرم کل دنیا رو فتح کنم کی جلومو میخواد بگیره.
محمد مهدی(گوبلین) با منه[/div][/quote]
:icon_10:
تو از کجا فهمیدی که من با تو ام ؟ :|[/div][/quote]
نمیدونم:icon_4:
بیا دنیا رو بفتحیم
جیبوتی رو هم میدم به تو.اگه کارت خوب بود یک پنجم ماداگاسکار رو هم بهت میدم:icon_10:[/div][/quote]
گفتی فتح جهان یاد قسمت فتح جهان توی بازی Rise of Nations افتادم ... خدا وکیلی خیلی قوی شده بودم ... قسمت پایینی اروپا رو گرفته بودم و زیر دریای مدیترانه و بالای دریای سرخ رو هم گرفته بودم ... حالا نوبت رسیده بود به انهدام امپراطوری ایران به پادشاهی داریوش :o:o:o:o
ایران 2 تا پایتخت داشت ، یکیش پرسپولیس بود ( تخت جمشید ) و اون یکی رو هم نمیدونم چی بود ( چون هرگز فتحش نکردم ) ولی هر چی بود میدونم سمت راست دریای خزر بود و بالای مشهد امروزی ...
متاسفانه من بخاطر عجله ای که توی فتح ایران کردم ، شکست خوردم ( البته هنگ کردن کامپیوتر بعد از یک جنگ خیلی طولانی و سخت ، نقش 50 درصدی در این ماجرا داشت که باعث شد اون نبرد طولانی و سخت برای من سیو نشود و من چون اعصابم خورد بود و حوصله ی دوباره بازی کردن اون جنگ سخت رو نداشتم یک حرکت عجولانه انجام دادم که باعث فروپاشی امپراطوریم شد و من هرگز نتونستم پایتخت دوم ایران رو فتح کنم ...
لعنت به هنگ کامپیوتر ... واقعا اگه هنگ نکرده بود و من اون جنگ برام سیو می شد الان کل ایران مال من بود ( چون اگه پایتخت ها رو بگیرم بقیه ی ایالت ها میشه مال من ) ...
خب ... اصلا از موضوع حسابی فاصله گرفتم !!![/div][/quote]
من از بازیش خوشم نیومد چون گرافیک برام خیلی مهمه
ولی تو grand ages rome چه حالی میکردم اولین نیرویی که میساختم لول 12 بودن هر نیرویی که میساختم از لول 6 شروع میشدن یادش بخیر[/div][/quote]
اگه از توی تنظیمات گرافیکش رو تغییر بدی درست میشه ...
البته مثلا گرافیک age of empiers خوبه ولی به نظر من بازی مزخرفیه و rise of nations از اون قشنگ تره ...
برای من گرافیک بازی فقط تا حدی مهمه ... ولی بیش تر از اون موضوع بازی برام مهمه ( که فک کنم بهش میگن گیم پلی ) ...
البته بستگی داره که کدوم نسخه از ریس آف نیشنز رو نصب کرده باشی ... نسخه های متفاوت گرافیک های متفاوتی هم دارن ... من تاحالا چند تا نسخشو نصب کردم و این آخریش رو که نصب کردم ( نسخه کاملش ) گرافیکش واقعا عالیه ... توی نسخه های قبلیش گرافیکش کم بود ولی الان توی نسخه ی جدیدش هم چیزای جدیدی به بازی اضافه شده و هم گرافیکش واقعا تغییر کرده ...