mr_byemoein0آقا من میخوام با شمشیرم کل دنیا رو فتح کنم کی جلومو میخواد بگیره.
محمد مهدی(گوبلین) با منه
گردنتو میزنم
زارت
Moein bap
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1395/04/18 17:23:29
زارت Moein bap
|
|
1395/04/18 17:25:02
زارتم بهت میگم وقتی تورم ترکوندم Mr bye
I'm Falcon شاهینم |
|
1395/04/18 17:28:05
Moein bap
|
|
1395/04/18 17:28:51
تو از کجا فهمیدی که من با تو ام ؟ ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1395/04/18 17:30:07
نمیدونم بیا دنیا رو بفتحیم جیبوتی رو هم میدم به تو.اگه کارت خوب بود یک پنجم ماداگاسکار رو هم بهت میدم Moein bap
|
|
1395/04/18 17:34:21
خیلی جالبه داستانش رو یکی دیگه مینویسه گنده بازیاشو اینا در میارن جمع کنید باو اصلا اگه قراره یکی قوی باشه و دنیا رو فتح کنه اون منم که همتون دارید با هم متحد میشید جلو من دراید عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
|
|
1395/04/18 17:37:54
ببین کارم به کجا رسیده که داداش کوچیکه ما جلومون در بیاد.. باید از همون بچگی بهت رو نمیدادم و از کمربند استفاده میکردم تا ادم بشی.داداش بی تربیت Moein bap
|
|
1395/04/18 17:39:42
گفتی فتح جهان یاد قسمت فتح جهان توی بازی Rise of Nations افتادم ... خدا وکیلی خیلی قوی شده بودم ... قسمت پایینی اروپا رو گرفته بودم و زیر دریای مدیترانه و بالای دریای سرخ رو هم گرفته بودم ... حالا نوبت رسیده بود به انهدام امپراطوری ایران به پادشاهی داریوش ایران 2 تا پایتخت داشت ، یکیش پرسپولیس بود ( تخت جمشید ) و اون یکی رو هم نمیدونم چی بود ( چون هرگز فتحش نکردم ) ولی هر چی بود میدونم سمت راست دریای خزر بود و بالای مشهد امروزی ... متاسفانه من بخاطر عجله ای که توی فتح ایران کردم ، شکست خوردم ( البته هنگ کردن کامپیوتر بعد از یک جنگ خیلی طولانی و سخت ، نقش 50 درصدی در این ماجرا داشت که باعث شد اون نبرد طولانی و سخت برای من سیو نشود و من چون اعصابم خورد بود و حوصله ی دوباره بازی کردن اون جنگ سخت رو نداشتم یک حرکت عجولانه انجام دادم که باعث فروپاشی امپراطوریم شد و من هرگز نتونستم پایتخت دوم ایران رو فتح کنم ... لعنت به هنگ کامپیوتر ... واقعا اگه هنگ نکرده بود و من اون جنگ برام سیو می شد الان کل ایران مال من بود ( چون اگه پایتخت ها رو بگیرم بقیه ی ایالت ها میشه مال من ) ... خب ... اصلا از موضوع حسابی فاصله گرفتم !!! ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1395/04/18 17:39:56
زارت علیو متلاشی کردم تورم میفرستم ور دستش Mr bye
I'm Falcon شاهینم |
|
1395/04/18 17:42:23
من از بازیش خوشم نیومد چون گرافیک برام خیلی مهمه ولی تو grand ages rome چه حالی میکردم اولین نیرویی که میساختم لول 12 بودن هر نیرویی که میساختم از لول 6 شروع میشدن یادش بخیر Moein bap
|
منوی کاربری
|
||