هوز شروع فصل جدید تصویب نشده کمبود نقش دارم
حداقلش هرکول رو واسه قسمت بعد میخوام
خب منو بزار هرکول .
خب مگه چیه تو فیلم ها ندیدی یه نفر دوتا نقش رو بازی میکنه
آره دیدم ... منتهی گریمور قوی نداریم ... با عینک هم کارمون راه نمیوفته
خب ماسک بزارپولشم خیلی کمتره
فقط همون عینک تو دستو بالم هست ولی به کار نمیاد
چه نویسنده ای هستی بودجه ای در اختیارت نیست یه مساک بخر بزار رو صورت من بشم هرکول دیگه.
همین دیه قرار بود مهدی بفروشه بیاد اسپانسر شه که فروشم برداشتن خوردیم به گل
خب پس ورشکسته میشی یه اسپانسر برای خودت پیدا کن .
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]قسمت بعدی رو فردا میزاری؟:icon_1:[/div][/quote]
هوز شروع فصل جدید تصویب نشده کمبود نقش دارم :icon_7:
حداقلش هرکول رو واسه قسمت بعد میخوام[/div][/quote]
خب منو بزار هرکول .[/div][/quote]
:icon_2:[/div][/quote]
خب مگه چیه تو فیلم ها ندیدی یه نفر دوتا نقش رو بازی میکنه:evil:[/div][/quote]
آره دیدم ... منتهی گریمور قوی نداریم ... با عینک هم کارمون راه نمیوفته :icon_2:[/div][/quote]
خب ماسک بزارپولشم خیلی کمتره:|:|:icon_2:[/div][/quote]
فقط همون عینک تو دستو بالم هست ولی به کار نمیاد :icon_2:[/div][/quote]
چه نویسنده ای هستی بودجه ای در اختیارت نیست یه مساک بخر بزار رو صورت من بشم هرکول دیگه. :|[/div][/quote]
همین دیه قرار بود مهدی بفروشه بیاد اسپانسر شه که فروشم برداشتن خوردیم به گل :icon_2:[/div][/quote]
خب پس ورشکسته میشی یه اسپانسر برای خودت پیدا کن .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.