شما هم وقتی میرید استرخ بعدش چشاتون میسوزه؟؟؟من خیلی داغونم الان چشمان منهدم شده و میسزه چرا؟؟؟ چه کنم؟؟؟
وقتی چشماتون بعد از استخر قرمز میشه دلیلش کلر نیست دلیلش وجود اوره تو آبه اوره هم که میدونید چیه
دیگه اون استخر نرو اوناییی که میرن اصلا فرهنگ ندارن
اوره قاطیِ (........) از بدن دفع میشه
اره بش میگن 2 میگن 2 داریم خخخخ
داداش اون یکه (1)
منم دقیقا دارم همینو میگم
دقدقه های ملت رو نگاه کن تو همین مدت اگه بیل گیتس بود پول ساخت یه استخر رو در میاورد
اینو زدم 1 بخندیم 2 سرگرم شیم 3 اطلاعات عمومی رفت بالا .......
با افتخار اومدیم سرور 22
اسم اتحاد :ارتش فولادین
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]شما هم وقتی میرید استرخ بعدش چشاتون میسوزه؟؟؟من خیلی داغونم الان چشمان منهدم شده و میسزه چرا؟؟؟ چه کنم؟؟؟ :cry: :icon_7: :icon_10:[/div][/quote]
وقتی چشماتون بعد از استخر قرمز میشه دلیلش کلر نیست دلیلش وجود اوره تو آبه اوره هم که میدونید چیه :mrgreen:
دیگه اون استخر نرو اوناییی که میرن اصلا فرهنگ ندارن :mrgreen:[/div][/quote]
اوره قاطیِ (........) از بدن دفع میشه :lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
اره بش میگن 2 میگن 2 داریم خخخخ :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :lol: :lol: [/div][/quote]
:|:| داداش اون یکه (1)
[/div][/quote]
منم دقیقا دارم همینو میگم :icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
دقدقه های ملت رو نگاه کن :lol: تو همین مدت اگه بیل گیتس بود پول ساخت یه استخر رو در میاورد :mrgreen:[/div][/quote]
:icon_4: :icon_4: :icon_4: اینو زدم 1 بخندیم 2 سرگرم شیم 3 اطلاعات عمومی رفت بالا ....... :icon_4: :icon_4: :icon_4:
الان مشکل مژه دارم همه مژه هام رفته تو چشم فکر کنم نصفشم به خاطر این بود
بکش بیرون ...
باش سعی میکنم
با افتخار اومدیم سرور 22
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]الان مشکل مژه دارم همه مژه هام رفته تو چشم :cry: فکر کنم نصفشم به خاطر این بود[/div][/quote]
بکش بیرون ...[/div][/quote]
باش سعی میکنم
بکش بیرون ...
چطوری اخه ؟
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]الان مشکل مژه دارم همه مژه هام رفته تو چشم :cry: فکر کنم نصفشم به خاطر این بود[/div][/quote]
چطوری اخه ؟:icon_4:
اب راکد حکمش چی بود یادم رفته از هفتم بود یادمه حکمش چی بود؟؟؟
با افتخار اومدیم سرور 22
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]خب ... نگفتی ... چند سالته و چند سالشون بود ؟[/div][/quote]
من هفتمم دارم میرم 8 اونا بچه بودن کلاس 5 یا 6 بدن از طرف کلاسامون همشون خراب کاری کردن اخه شلوغم بود ......[/div][/quote]
ببین ... آب استخر راکد هست ... جاری نیستا ... حواست باشه :|:|:|
[/div][/quote]
اب راکد حکمش چی بود یادم رفته از هفتم بود یادمه حکمش چی بود؟؟؟ :icon_4: :icon_4: :icon_10:
بکش بیرون ...
باش سعی میکنم
دست نزن خودش خوب میشه
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]الان مشکل مژه دارم همه مژه هام رفته تو چشم :cry: فکر کنم نصفشم به خاطر این بود[/div][/quote]
باش سعی میکنم[/div][/quote]
دست نزن خودش خوب میشه :geek:
بکش بیرون ...
چطوری اخه ؟
به سختی
با افتخار اومدیم سرور 22
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]الان مشکل مژه دارم همه مژه هام رفته تو چشم :cry: فکر کنم نصفشم به خاطر این بود[/div][/quote]
چطوری اخه ؟:icon_4:[/div][/quote]
به سختی
فهمیدی که منظورم چیه ؟
امیدوارم از بعد از استخر نیاز به نماز خوندن پیدا نکرده باشی ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]خب ... نگفتی ... چند سالته و چند سالشون بود ؟[/div][/quote]
من هفتمم دارم میرم 8 اونا بچه بودن کلاس 5 یا 6 بدن از طرف کلاسامون همشون خراب کاری کردن اخه شلوغم بود ......[/div][/quote]
[/div][/quote]
فهمیدی که منظورم چیه ؟
امیدوارم از بعد از استخر نیاز به نماز خوندن پیدا نکرده باشی ... :icon_4::icon_4::icon_4:
بکش بیرون ...
باش سعی میکنم
دست نزن خودش خوب میشه
باش
با افتخار اومدیم سرور 22
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]الان مشکل مژه دارم همه مژه هام رفته تو چشم :cry: فکر کنم نصفشم به خاطر این بود[/div][/quote]
باش سعی میکنم[/div][/quote]
دست نزن خودش خوب میشه :geek:[/div][/quote]
باش
فهمیدی که منظورم چیه ؟
امیدوارم از بعد از استخر نیاز به نماز خوندن پیدا نکرده باشی ...
نه نفمیدم خخخخ
با افتخار اومدیم سرور 22
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]خب ... نگفتی ... چند سالته و چند سالشون بود ؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
فهمیدی که منظورم چیه ؟
امیدوارم از بعد از استخر نیاز به نماز خوندن پیدا نکرده باشی ... :icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
نه نفمیدم خخخخ
اب راکد حکمش چی بود یادم رفته از هفتم بود یادمه حکمش چی بود؟؟؟
با ذره ای نجاست نجس می شود
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]خب ... نگفتی ... چند سالته و چند سالشون بود ؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
اب راکد حکمش چی بود یادم رفته از هفتم بود یادمه حکمش چی بود؟؟؟ :icon_4: :icon_4: :icon_10: [/div][/quote]
با ذره ای نجاست نجس می شود :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.