من هفتمم دارم میرم 8 اونا بچه بودن کلاس 5 یا 6 بدن از طرف کلاسامون همشون خراب کاری کردن اخه شلوغم بود ......
با افتخار اومدیم سرور 22
اسم اتحاد :ارتش فولادین
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]خب ... نگفتی ... چند سالته و چند سالشون بود ؟[/div][/quote]
من هفتمم دارم میرم 8 اونا بچه بودن کلاس 5 یا 6 بدن از طرف کلاسامون همشون خراب کاری کردن اخه شلوغم بود ......
شما هم وقتی میرید استرخ بعدش چشاتون میسوزه؟؟؟من خیلی داغونم الان چشمان منهدم شده و میسزه چرا؟؟؟ چه کنم؟؟؟
وقتی چشماتون بعد از استخر قرمز میشه دلیلش کلر نیست دلیلش وجود اوره تو آبه اوره هم که میدونید چیه
دیگه اون استخر نرو اوناییی که میرن اصلا فرهنگ ندارن
اوره قاطیِ (........) از بدن دفع میشه
اره بش میگن 2 میگن 2 داریم خخخخ
داداش اون یکه (1)
منم دقیقا دارم همینو میگم
دقدقه های ملت رو نگاه کن تو همین مدت اگه بیل گیتس بود پول ساخت یه استخر رو در میاورد
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]شما هم وقتی میرید استرخ بعدش چشاتون میسوزه؟؟؟من خیلی داغونم الان چشمان منهدم شده و میسزه چرا؟؟؟ چه کنم؟؟؟ :cry: :icon_7: :icon_10:[/div][/quote]
وقتی چشماتون بعد از استخر قرمز میشه دلیلش کلر نیست دلیلش وجود اوره تو آبه اوره هم که میدونید چیه :mrgreen:
دیگه اون استخر نرو اوناییی که میرن اصلا فرهنگ ندارن :mrgreen:[/div][/quote]
اوره قاطیِ (........) از بدن دفع میشه :lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
اره بش میگن 2 میگن 2 داریم خخخخ :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :lol: :lol: [/div][/quote]
:|:| داداش اون یکه (1)
[/div][/quote]
منم دقیقا دارم همینو میگم :icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
دقدقه های ملت رو نگاه کن :lol: تو همین مدت اگه بیل گیتس بود پول ساخت یه استخر رو در میاورد :mrgreen:
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]خب ... نگفتی ... چند سالته و چند سالشون بود ؟[/div][/quote]
من هفتمم دارم میرم 8 اونا بچه بودن کلاس 5 یا 6 بدن از طرف کلاسامون همشون خراب کاری کردن اخه شلوغم بود ......[/div][/quote]
ببین ... آب استخر راکد هست ... جاری نیستا ... حواست باشه :|:|:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.