شما هم وقتی میرید استرخ بعدش چشاتون میسوزه؟؟؟من خیلی داغونم الان چشمان منهدم شده و میسزه چرا؟؟؟ چه کنم؟؟؟
برایه موادای تواب میزنن برا تمیز شدن اب
چشماتونو میسوزونه
کم کم خوب میشه چشاتونو بشورید با اب سرد
تواب میزنن؟ مگه غیر تواب نمیزنن؟
تواب ؟؟؟چیه؟؟؟
تواب = توبه کنندگان
توی آب نه تَوّاب
اگه چشمتو باز کنی نوشته تواب
چشمم بازه مشکل از درک توست ؛ که منظورش تو آب بود نه توّاب.
تو اب با تواب فرق داره
اشکال نگارشی داشت
اشکال نگارشی که داشت ولی انسان انقدر درک باید داشته باشه که بدونه تو آب کلر میزنن ، به توّاب کلر نمیزنن !
حالا من دیه کاری با بحث ندارم
کاری با بحث نداری چرا بحث میکنی
من فقط خواستم نکته ای یاد اور شوم منظور من از کاری با بحث ندارم این بود:کاری با موضوع بحث ندارم نه خود بحث
درست .
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div][quote][div][b]m0551[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]شما هم وقتی میرید استرخ بعدش چشاتون میسوزه؟؟؟من خیلی داغونم الان چشمان منهدم شده و میسزه چرا؟؟؟ چه کنم؟؟؟ :cry: :icon_7: :icon_10:[/div][/quote]
برایه موادای [b]تواب میزنن [/b]برا تمیز شدن اب
چشماتونو میسوزونه
:P[/div][/quote]
تواب میزنن؟ :| مگه غیر تواب نمیزنن؟:|:icon_10:[/div][/quote]
تواب ؟؟؟چیه؟؟؟ :icon_4: :icon_10: :icon_2: :icon_10: [/div][/quote]
تواب = توبه کنندگان :icon_10:[/div][/quote]
توی آب :| نه تَوّاب[/div][/quote]
اگه چشمتو باز کنی نوشته [b]تواب[/b] :icon_10:[/div][/quote]
چشمم بازه مشکل از درک توست ؛ که منظورش تو آب بود نه توّاب.[/div][/quote]
تو اب با تواب فرق داره
اشکال نگارشی داشت[/div][/quote]
اشکال نگارشی که داشت ولی انسان انقدر درک باید داشته باشه که بدونه تو آب کلر میزنن ، به توّاب کلر نمیزنن ! :lol:[/div][/quote]
حالا من دیه کاری با بحث ندارم[/div][/quote]
کاری با بحث نداری چرا بحث میکنی :|[/div][/quote]
من فقط خواستم نکته ای یاد اور شوم منظور من از کاری با بحث ندارم این بود:کاری با موضوع بحث ندارم نه خود بحث[/div][/quote]
درست .
شما هم وقتی میرید استرخ بعدش چشاتون میسوزه؟؟؟من خیلی داغونم الان چشمان منهدم شده و میسزه چرا؟؟؟ چه کنم؟؟؟
چشماتونو میسوزونه
تواب ؟؟؟چیه؟؟؟
تواب = توبه کنندگان
توی آب نه تَوّاب
تو اب با تواب فرق داره
اشکال نگارشی داشت
اشکال نگارشی که داشت ولی انسان انقدر درک باید داشته باشه که بدونه تو آب کلر میزنن ، به توّاب کلر نمیزنن !
من فقط خواستم نکته ای یاد اور شوم منظور من از کاری با بحث ندارم این بود:کاری با موضوع بحث ندارم نه خود بحث
غول قرمز لج باز
خب اشتباه تایبی بود چه گیری هستی
همین الان یهویی
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div][quote][div][b]m0551[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]شما هم وقتی میرید استرخ بعدش چشاتون میسوزه؟؟؟من خیلی داغونم الان چشمان منهدم شده و میسزه چرا؟؟؟ چه کنم؟؟؟ :cry: :icon_7: :icon_10:[/div][/quote]
چشماتونو میسوزونه
تو اب با تواب فرق داره
اشکال نگارشی که داشت ولی انسان انقدر درک باید داشته باشه که بدونه تو آب کلر میزنن ، به توّاب کلر نمیزنن ! :lol:[/div][/quote]
من فقط خواستم نکته ای یاد اور شوم منظور من از کاری با بحث ندارم این بود:کاری با موضوع بحث ندارم نه خود بحث[/div][/quote]
غول قرمز لج باز
چشماتونو میسوزونه
تواب ؟؟؟چیه؟؟؟
تواب = توبه کنندگان
توی آب نه تَوّاب
تو اب با تواب فرق داره
اشکال نگارشی داشت
غول قرمز لج باز
فدای سرت عزیز
منم خواستم یه چی گفته باشم
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]m0551[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]kakoo1[/b][/div][div][quote][div][b]m0551[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]شما هم وقتی میرید استرخ بعدش چشاتون میسوزه؟؟؟من خیلی داغونم الان چشمان منهدم شده و میسزه چرا؟؟؟ چه کنم؟؟؟ :cry: :icon_7: :icon_10:[/div][/quote]
چشماتونو میسوزونه
تو اب با تواب فرق داره
غول قرمز لج باز
خب اشتباه تایبی بود چه گیری هستی[/div][/quote]
فدای سرت عزیز:icon_1:
منم خواستم یه چی گفته باشم:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.