من تو ماه رمضان سال ۹۲
بعد از ۵۳ ساعت نخوابیدن
از ۱ صبح تا افطار فردا که بیدارم کردن
اون موقع کل کل رو نخوابیدن بود ولی خو بعد از نخوابیدن خواب خوبی داشتم
با افتخار اومدیم سرور 22
اسم اتحاد :ارتش فولادین
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]من تو ماه رمضان سال ۹۲
بعد از ۵۳ ساعت نخوابیدن
از ۱ صبح تا افطار فردا که بیدارم کردن :icon_7:
اون موقع کل کل رو نخوابیدن بود ولی خو بعد از نخوابیدن خواب خوبی داشتم [/div][/quote]
1 تا ساعت 1 فردا 24 ساعت اگه افطارا ساعت 8 بگیریم میشه 31 ساعت میشه
من تو ماه رمضان سال ۹۲
بعد از ۵۳ ساعت نخوابیدن
از ۱ صبح تا افطار فردا که بیدارم کردن
اون موقع کل کل رو نخوابیدن بود ولی خو بعد از نخوابیدن خواب خوبی داشتم
میشه 19 ساعت
اینارو از کجات میاری؟
1صبح تا یک بعد از ظهر فردا 12 ساعت افطار هم هشت بگیرم 19 ساعت
Moein bap
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]من تو ماه رمضان سال ۹۲
بعد از ۵۳ ساعت نخوابیدن
از ۱ صبح تا افطار فردا که بیدارم کردن :icon_7:
اون موقع کل کل رو نخوابیدن بود ولی خو بعد از نخوابیدن خواب خوبی داشتم [/div][/quote]
1 تا ساعت 1 فردا 24 ساعت اگه افطارا ساعت 8 بگیریم میشه 31 ساعت میشه [/div][/quote]
میشه 19 ساعت:|
اینارو از کجات میاری؟
1صبح تا یک بعد از ظهر فردا 12 ساعت افطار هم هشت بگیرم 19 ساعت:|
واقعا؟؟؟توش هیچ خوابی نداشتی؟؟؟مگه میشه؟؟؟60 ساعت بیدار بودی؟؟
هر روز 12 ساعته
دو روز 24 ساعت با نصف روز 30 ساعت
اگه منظورش از روز یک شبانه روزه میشه 60
نوشته 2 روز و نصفی 2 تا 24 ساعت میشه 48 ساعت و نصف روز 12 ساعت میشه 60 ساعت کلاس چندمی؟؟؟
هر روز 12 ساعته-----یک شبانه روز یعنی یک شب و یک روز 24 ساعته
بیا این دوهزار تومن بگیر عموو برو باهش یه بسته پاستیل بگیر
میدونم اقای دانشمند اون گفت که 2 روز یعنی 2 تا 24 ساعت اگه منزورش 1 شب و 1 روز باشه حرف شما درست ولی من از گفتش این برداشو کردم نمیدونم وا لاااا
اگه منظورش یک شب و یک روز باشه حرف تو درسته
Moein bap
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]من هم تو بی خوابیرکورد دارم هم تو خواب
ساعت دوازده شب تا شیش بعد از ظهر
دور کاملم چند بار شده مخپابیدم[/div][/quote]
خوبه خابیدنت 16 ساعت هست و بیداریتم گفتی
منمن امروز رکور بیخوابی میزنم [/div][/quote]
دو روز و نصفی بیدار بودم[/div][/quote]
واقعا؟؟؟توش هیچ خوابی نداشتی؟؟؟مگه میشه؟؟؟60 ساعت بیدار بودی؟؟[/div][/quote]
هر روز 12 ساعته
دو روز 24 ساعت با نصف روز 30 ساعت
اگه منظورش از روز یک شبانه روزه میشه 60[/div][/quote]
نوشته 2 روز و نصفی 2 تا 24 ساعت میشه 48 ساعت و نصف روز 12 ساعت میشه 60 ساعت کلاس چندمی؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
هر روز 12 ساعته-----یک شبانه روز یعنی یک شب و یک روز 24 ساعته:|
بیا این دوهزار تومن بگیر عموو برو باهش یه بسته پاستیل بگیر:|[/div][/quote]
میدونم اقای دانشمند اون گفت که 2 روز یعنی 2 تا 24 ساعت اگه [b]منزورش[/b][b][/b] 1 شب و 1 روز باشه حرف شما درست ولی من از گفتش این برداشو کردم نمیدونم وا لاااا[/div][/quote]
اگه [b]منظورش[/b] یک شب و یک روز باشه حرف تو درسته:|
کی از همه ساعت خوابش بیشتره؟؟؟تو انجمن هر کی بیاد اینجا بگه از ساعت چند تا چند خوابیده ببینیم کی از همه بیشتره؟؟ من از ساعت 6 صبح تا ساعت 5 عصر خوابیدم
من از ساعت 4صبح تا 9شب خوابیدم
همین الان یهویی
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]کی از همه ساعت خوابش بیشتره؟؟؟تو انجمن هر کی بیاد اینجا بگه از ساعت چند تا چند خوابیده ببینیم کی از همه بیشتره؟؟ :icon_8: :icon_4: :icon_4: :icon_10: :icon_14: من از ساعت 6 صبح تا ساعت 5 عصر خوابیدم :icon_14: :icon_14: :icon_14: :icon_14: :icon_0: :icon_14:[/div][/quote]
:icon_14:
:icon_4:
کی از همه ساعت خوابش بیشتره؟؟؟تو انجمن هر کی بیاد اینجا بگه از ساعت چند تا چند خوابیده ببینیم کی از همه بیشتره؟؟ من از ساعت 6 صبح تا ساعت 5 عصر خوابیدم
ماشاالله خوب خوابیدیااا فکر کنم میشه 17 ساعت
با افتخار اومدیم سرور 22
اسم اتحاد :ارتش فولادین
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]m0551[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]کی از همه ساعت خوابش بیشتره؟؟؟تو انجمن هر کی بیاد اینجا بگه از ساعت چند تا چند خوابیده ببینیم کی از همه بیشتره؟؟ :icon_8: :icon_4: :icon_4: :icon_10: :icon_14: من از ساعت 6 صبح تا ساعت 5 عصر خوابیدم :icon_14: :icon_14: :icon_14: :icon_14: :icon_0: :icon_14:[/div][/quote]
:icon_14:
:icon_4:[/div][/quote]
ماشاالله خوب خوابیدیااا فکر کنم میشه 17 ساعت :icon_4: :icon_4: :icon_10:
:icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.