[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div]12:00 ظهر تا 01:30 روز بعد :icon_10:[/div][/quote]
با کی خوابیدی؟ :icon_10:[/div][/quote]
:|
با افتخار اومدیم سرور 22
اسم اتحاد :ارتش فولادین
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]nnnnn...725[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]یه بار تو ماه رمضون4 صبح تا 6 بعداز ظهر خوابیدم.[/div][/quote]
14 ساعت خوابیدیااا ماشاالله :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_1:[/div][/quote]
فکر کنم بد حساب کردی :icon_10:[/div][/quote]
درسته دیگه
:icon_2:[/div][/quote]
فکر کردم اشتباه حساب کرد :icon_10:[/div][/quote]
کیا؟؟اشتباه حساب کردم؟؟؟شما درستشو بگید :icon_10: :icon_8: :icon_10: :icon_8: :icon_10: :icon_7:
اگه اشتباه نکنم 25 ساعت و سی دقیقه خوابیدیاااااا
رکود خواب مال تو شد اگه درست حساب کرده باشم خخخخ
با افتخار اومدیم سرور 22
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div]12:00 ظهر تا 01:30 روز بعد :icon_10:[/div][/quote]
اگه اشتباه نکنم 25 ساعت و سی دقیقه خوابیدیاااااا :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_0: :icon_0: :icon_0: :icon_0: :icon_10: :icon_12: :icon_12: :icon_12: :icon_12:
رکود خواب مال تو شد اگه درست حساب کرده باشم خخخخ
با افتخار اومدیم سرور 22
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]nnnnn...725[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]یه بار تو ماه رمضون4 صبح تا 6 بعداز ظهر خوابیدم.[/div][/quote]
14 ساعت خوابیدیااا ماشاالله :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_1:[/div][/quote]
فکر کنم بد حساب کردی :icon_10:[/div][/quote]
درسته دیگه
:icon_2:[/div][/quote]
فکر کردم اشتباه حساب کرد :icon_10:[/div][/quote]
کیا؟؟اشتباه حساب کردم؟؟؟شما درستشو بگید :icon_10: :icon_8: :icon_10: :icon_8: :icon_10: :icon_7: [/div][/quote]
من نگفتم اشتباه حساب کردی :icon_10:[/div][/quote]
خوب پس چی مشکل داره؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.