کی از همه ساعت خوابش بیشتره؟؟؟تو انجمن هر کی بیاد اینجا بگه از ساعت چند تا چند خوابیده ببینیم کی از همه بیشتره؟؟ من از ساعت 6 صبح تا ساعت 5 عصر خوابیدم
نظرسنجی
جالب
خوب نیس
با افتخار اومدیم سرور 22
اسم اتحاد :ارتش فولادین
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
کی از همه ساعت خوابش بیشتره؟؟؟تو انجمن هر کی بیاد اینجا بگه از ساعت چند تا چند خوابیده ببینیم کی از همه بیشتره؟؟ :icon_8: :icon_4: :icon_4: :icon_10: :icon_14: من از ساعت 6 صبح تا ساعت 5 عصر خوابیدم :icon_14: :icon_14: :icon_14: :icon_14: :icon_0: :icon_14:
اره منم همین طور تو بی خوابی چند ساعت بیدار بودی ؟؟؟
با افتخار اومدیم سرور 22
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]اگه رکورد بی خوابی بود قطعا من اول میشدم !:D[/div][/quote]
اره منم همین طور تو بی خوابی چند ساعت بیدار بودی ؟؟؟ :icon_10: :icon_4: :icon_1:
دقیق حساب نکردم ولی فکر کنم که بالای 30 ساعت بیدار موندم ، البته فقط یک بار نبوده بارها تکرار شده !
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]اگه رکورد بی خوابی بود قطعا من اول میشدم !:D[/div][/quote]
اره منم همین طور تو بی خوابی چند ساعت بیدار بودی ؟؟؟ :icon_10: :icon_4: :icon_1:[/div][/quote]
دقیق حساب نکردم ولی فکر کنم که بالای 30 ساعت بیدار موندم ، البته فقط یک بار نبوده بارها تکرار شده !
کی از همه ساعت خوابش بیشتره؟؟؟تو انجمن هر کی بیاد اینجا بگه از ساعت چند تا چند خوابیده ببینیم کی از همه بیشتره؟؟ من از ساعت 6 صبح تا ساعت 5 عصر خوابیدم
من موقع مدارس ساعت 12 شب شروع ب درس خوندمن میکنم و ساعت 3 شب ک تموم میشه میخوابم تا هفت
اما الان ک تو تعطیلاتیم کلا خواب ندارم
همین امروز واسه نماز فطر هرچند ساعت 3 شب خوابیده بودم اما بابامو من بیدار میکردم
چیزی برا گفتن ندارم
اینم امضا@
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]کی از همه ساعت خوابش بیشتره؟؟؟تو انجمن هر کی بیاد اینجا بگه از ساعت چند تا چند خوابیده ببینیم کی از همه بیشتره؟؟ :icon_8: :icon_4: :icon_4: :icon_10: :icon_14: من از ساعت 6 صبح تا ساعت 5 عصر خوابیدم :icon_14: :icon_14: :icon_14: :icon_14: :icon_0: :icon_14:[/div][/quote]
:mrgreen:
من موقع مدارس ساعت 12 شب شروع ب درس خوندمن میکنم و ساعت 3 شب ک تموم میشه میخوابم تا هفت:mrgreen:
اما الان ک تو تعطیلاتیم کلا خواب ندارم:D
همین امروز واسه نماز فطر هرچند ساعت 3 شب خوابیده بودم اما بابامو من بیدار میکردم:D
با افتخار اومدیم سرور 22
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]اگه رکورد بی خوابی بود قطعا من اول میشدم !:D[/div][/quote]
اره منم همین طور تو بی خوابی چند ساعت بیدار بودی ؟؟؟ :icon_10: :icon_4: :icon_1:[/div][/quote]
دقیق حساب نکردم ولی فکر کنم که بالای 30 ساعت بیدار موندم ، البته فقط یک بار نبوده بارها تکرار شده ![/div][/quote]
:icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_7: :icon_7: :icon_7: :icon_7: :icon_7: :icon_10: :icon_10: :icon_10: :icon_10: :icon_10:
با افتخار اومدیم سرور 22
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]یه بار تو ماه رمضون4 صبح تا 6 بعداز ظهر خوابیدم.[/div][/quote]
14 ساعت خوابیدیااا ماشاالله :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_2: :icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.