به بازیکن دیگه ای نمیتونی انتقال بدی فقط میتونی بین سرورها و اکانت مرکزیت جابه جا کنی.
البته از طریق جانشینی میشه برای یه نفر دیگه سکه خرید.
چه جوری میشه از این از اکانت سرور 19 مثلا به 21 انتقال داد؟؟؟منظور از اکانت مرکزی چیه؟؟؟؟
منظور از اکانت مرکزی چیه :
http://help.kingsera.ir/groups/index/76
اینجا حساب اکانت مرکزیِ شماست :
http://www.kingsera.ir/router.php?controller=store
برای اینکه سکه از سرور 19 به 21 انتقال بدی اولاً باید اون سکه قابل انتقال باشه ، یعنی پاداش راهنما نباشه و خودت خریده باشی یا جانشینت برات خریده باشه یا از اردوگاه غارت کرده باشی. شرط دومش اینه که اون سرور تموم شده باشه یعنی تا سرور 19 تموم نشده باشه نمیتونی سکه هارو ازش به اکانت مرکزی برگردونی. بعد از اینکه سرور تموم شد میتونی سکه های قابل انتقالِ اون اکانتو به اکانت مرکزی برگردونی ، بعد از اکانت مرکزی به سرورِ دلخواه مثلا سرور 21 انتقال بدی.
مگه نگفتی اکانت حذف شه میشه سکه انتقال داد را لا نمیشه؟؟
درست نشد ؟! مشکل دقیقاً چی هست ؟
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]میشه سکه انتقال داد؟؟ :icon_10: :icon_7:[/div][/quote]
به بازیکن دیگه ای نمیتونی انتقال بدی فقط میتونی بین سرورها و اکانت مرکزیت جابه جا کنی.
البته از طریق جانشینی میشه برای یه نفر دیگه سکه خرید.[/div][/quote]
چه جوری میشه از این از اکانت سرور 19 مثلا به 21 انتقال داد؟؟؟منظور از اکانت مرکزی چیه؟؟؟؟ :icon_10: :icon_7: :icon_10: :icon_8: :icon_10:[/div][/quote]
منظور از اکانت مرکزی چیه :
http://help.kingsera.ir/groups/index/76
اینجا حساب اکانت مرکزیِ شماست :
http://www.kingsera.ir/router.php?controller=store
برای اینکه سکه از سرور 19 به 21 انتقال بدی اولاً باید اون سکه قابل انتقال باشه ، یعنی [b]پاداش راهنما نباشه[/b] و خودت خریده باشی یا جانشینت برات خریده باشه یا از اردوگاه غارت کرده باشی. شرط دومش اینه که اون سرور تموم شده باشه یعنی تا سرور 19 تموم نشده باشه نمیتونی سکه هارو ازش به اکانت مرکزی برگردونی. بعد از اینکه سرور تموم شد میتونی سکه های قابل انتقالِ اون اکانتو به اکانت مرکزی برگردونی ، بعد از اکانت مرکزی به سرورِ دلخواه مثلا سرور 21 انتقال بدی.[/div][/quote]
مگه نگفتی اکانت حذف شه میشه سکه انتقال داد را لا نمیشه؟؟[/div][/quote]
درست نشد ؟! مشکل دقیقاً چی هست ؟
پست قبلی رو نخوندی این بود :
آره میشه انتقال داد ، ولی باید اون مدت (فکر کنم 3 روز باشه) رو صبر کنی تا حذف بشه ، تا رو دکمه حذف کلیک کنی حذف نمیشه. بعدشم سکه هارو باید خودت خرید باشی که بشه انتقال داد !
اون سه روز تموم شد ؟
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]گفتی وقتی اکانتو حذف کنی میتونی سکه هارو انتقال بدی الان میخوام انتقال بدم نمیشه چرا؟؟[/div][/quote]
آره میشه انتقال داد ، ولی باید اون مدت (فکر کنم 3 روز باشه) رو صبر کنی تا حذف بشه ، تا رو دکمه حذف کلیک کنی حذف نمیشه. بعدشم سکه هارو باید خودت خرید باشی که بشه انتقال داد !
اون سه روز تموم شد ؟
اون سه روز تموم شد ؟
50 سکه قابل انتقال دارم اره اون 3 روز تموم شده
من نمیدونستم باید یک سوم از وقت سرور گذشته باشه که بشه سکه هارو انتقال داد
با افتخار اومدیم سرور 22
اسم اتحاد :ارتش فولادین
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]گفتی وقتی اکانتو حذف کنی میتونی سکه هارو انتقال بدی الان میخوام انتقال بدم نمیشه چرا؟؟[/div][/quote]
اون سه روز تموم شد ؟[/div][/quote]
اون سه روز تموم شد ؟
آره منم یادم رفته بود ، چاره ای نیست دیگه باید یک سوم سرور بگذره تا انتقال بدی ولی اگه درحال حاضر سکه احتیاج داری بگو شاید بتونم یه مقدار کمکت کنم.
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]گفتی وقتی اکانتو حذف کنی میتونی سکه هارو انتقال بدی الان میخوام انتقال بدم نمیشه چرا؟؟[/div][/quote]
اون سه روز تموم شد ؟[/div][/quote]
من نمیدونستم باید یک سوم از وقت سرور گذشته باشه که بشه سکه هارو انتقال داد[/div][/quote]
آره منم یادم رفته بود ، چاره ای نیست دیگه باید یک سوم سرور بگذره تا انتقال بدی ولی اگه درحال حاضر سکه احتیاج داری بگو شاید بتونم یه مقدار کمکت کنم.
میگم ی سوال تو ابادی سنگ چی میتونم بفرستم منظورم نیروی متخصص هست
معمار و منجم
منجم به تنهایی کاربرد نداره حتماً باید در کنار نیروی متخصص دیگه باشه تا تولید رو افزایش بده
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]میگم ی سوال تو ابادی سنگ چی میتونم بفرستم منظورم نیروی متخصص هست [/div][/quote]
معمار و منجم
منجم به تنهایی کاربرد نداره حتماً باید در کنار نیروی متخصص دیگه باشه تا تولید رو افزایش بده
میگم این تعدیل منابع اون بالا که زده این قدر منابع هر چه قدر بزنی بت منبع میده؟؟سکش فرق نمیکنه
کدوم بالا ؟!
نه هر چی بزنی که نمیده کل منابعتو جمع میبنده بعد میتونی خودت تنظیم کنی که به هر منبع چقدر برسه ؛ تعدیل منابع در یک شهر 3 سکه هست فرقی نمیکنه تعدیل منابع معمولی انجام بدی (تو بازار) یا هوشمند. بین دو شهر هم میتونی تعدیل منابع کنی که 9 سکه هست.
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]میگم این تعدیل منابع اون بالا که زده این قدر منابع هر چه قدر بزنی بت منبع میده؟؟سکش فرق نمیکنه [/div][/quote]
کدوم بالا ؟!
نه هر چی بزنی که نمیده کل منابعتو جمع میبنده بعد میتونی خودت تنظیم کنی که به هر منبع چقدر برسه ؛ تعدیل منابع در یک شهر 3 سکه هست فرقی نمیکنه تعدیل منابع معمولی انجام بدی (تو بازار) یا هوشمند. بین دو شهر هم میتونی تعدیل منابع کنی که 9 سکه هست.
میگم این تعدیل منابع اون بالا که زده این قدر منابع هر چه قدر بزنی بت منبع میده؟؟سکش فرق نمیکنه
جمع کل منابعت همه با هم مثلا میشه 100 کیلو
5 کیلو چوب 40 کیلو آهن 20 کیلو سنگ 35 کیلو گندم
بعد تو اینا رو تقسیم میکنی بین همشون هرجور که خواستی
مثلا میکنیش از هر منبع 25 کیلو
Moein bap
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]میگم این تعدیل منابع اون بالا که زده این قدر منابع هر چه قدر بزنی بت منبع میده؟؟سکش فرق نمیکنه [/div][/quote]
جمع کل منابعت همه با هم مثلا میشه 100 کیلو
5 کیلو چوب 40 کیلو آهن 20 کیلو سنگ 35 کیلو گندم
بعد تو اینا رو تقسیم میکنی بین همشون هرجور که خواستی
مثلا میکنیش از هر منبع 25 کیلو
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.