میگم وقتی ااتو حذف کنی میشه سکه هاشو انتقال بدی یا باید سرور تموم شه؟؟
آره وقتی اکانت حذف شد میتونی سکه های "قابل انتقال"شو به اکانت مرکزی انتقال بدی (اون سکه هایی که از راهنما گرفتی رو نمیشه انتقال داد) ، لازمم نیست تا آخر سرور صبر کنی بلافاصله بعد از اینکه اکانت حذف شد میتونی انتقال بدی.
تو اون چند روزی که باید صبر کنم چی؟؟
با افتخار اومدیم سرور 22
اسم اتحاد :ارتش فولادین
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]میگم وقتی ااتو حذف کنی میشه سکه هاشو انتقال بدی یا باید سرور تموم شه؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
آره وقتی اکانت حذف شد میتونی سکه های "قابل انتقال"شو به اکانت مرکزی انتقال بدی (اون سکه هایی که از راهنما گرفتی رو نمیشه انتقال داد) ، لازمم نیست تا آخر سرور صبر کنی بلافاصله بعد از اینکه اکانت حذف شد میتونی انتقال بدی.[/div][/quote]
تو اون چند روزی که باید صبر کنم چی؟؟ :icon_10:
میگم وقتی ااتو حذف کنی میشه سکه هاشو انتقال بدی یا باید سرور تموم شه؟؟
آره وقتی اکانت حذف شد میتونی سکه های "قابل انتقال"شو به اکانت مرکزی انتقال بدی (اون سکه هایی که از راهنما گرفتی رو نمیشه انتقال داد) ، لازمم نیست تا آخر سرور صبر کنی بلافاصله بعد از اینکه اکانت حذف شد میتونی انتقال بدی.
تو اون چند روزی که باید صبر کنم چی؟؟
اون چند روز رو باید صبر کنی تا اکانت حذف بشه دیگه
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]میگم وقتی ااتو حذف کنی میشه سکه هاشو انتقال بدی یا باید سرور تموم شه؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
آره وقتی اکانت حذف شد میتونی سکه های "قابل انتقال"شو به اکانت مرکزی انتقال بدی (اون سکه هایی که از راهنما گرفتی رو نمیشه انتقال داد) ، لازمم نیست تا آخر سرور صبر کنی بلافاصله بعد از اینکه اکانت حذف شد میتونی انتقال بدی.[/div][/quote]
تو اون چند روزی که باید صبر کنم چی؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
اون چند روز رو باید صبر کنی تا اکانت حذف بشه دیگه
ی سوال دیگه
میگم اون میزان سکه ای که راهنما به عنوان جایزه شرکت در سرور های قبل میده چه قدره؟؟؟من 3 بازی کردم 20 سکه داد(فکرکنم)
به ازای هر سرور 10 سکه میده
آخرشم 100 سکه هست ؛ یعنی چه شما 10 سرور از قبل سابقه داشته باشی چه 50 سرور ، در پایانِ راهنما بهت 100 سکه میده
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]ی سوال دیگه
میگم اون میزان سکه ای که راهنما به عنوان جایزه شرکت در سرور های قبل میده چه قدره؟؟؟من 3 بازی کردم 20 سکه داد(فکرکنم)[/div][/quote]
به ازای هر سرور 10 سکه میده
آخرشم 100 سکه هست ؛ یعنی چه شما 10 سرور از قبل سابقه داشته باشی چه 50 سرور ، در پایانِ راهنما بهت 100 سکه میده
من این سوالووو 10 روز پیش بود پرسیدم فکر کنم حاللا جواب میدی؟؟؟
اونو هم ببین جواب گرفتم ..
با افتخار اومدیم سرور 22
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]partian@empire16523[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]ی سوال دیگه میگن 1 کیلو سرباز یعنی چه قدر؟؟؟[/div][/quote]
یعنی 1000 سرباز[/div][/quote]
من این سوالووو 10 روز پیش بود پرسیدم فکر کنم حاللا جواب میدی؟؟؟
اونو هم ببین جواب گرفتم ..
به بازیکن دیگه ای نمیتونی انتقال بدی فقط میتونی بین سرورها و اکانت مرکزیت جابه جا کنی.
البته از طریق جانشینی میشه برای یه نفر دیگه سکه خرید.
چه جوری میشه از این از اکانت سرور 19 مثلا به 21 انتقال داد؟؟؟منظور از اکانت مرکزی چیه؟؟؟؟
منظور از اکانت مرکزی چیه :
http://help.kingsera.ir/groups/index/76
اینجا حساب اکانت مرکزیِ شماست :
http://www.kingsera.ir/router.php?controller=store
برای اینکه سکه از سرور 19 به 21 انتقال بدی اولاً باید اون سکه قابل انتقال باشه ، یعنی پاداش راهنما نباشه و خودت خریده باشی یا جانشینت برات خریده باشه یا از اردوگاه غارت کرده باشی. شرط دومش اینه که اون سرور تموم شده باشه یعنی تا سرور 19 تموم نشده باشه نمیتونی سکه هارو ازش به اکانت مرکزی برگردونی. بعد از اینکه سرور تموم شد میتونی سکه های قابل انتقالِ اون اکانتو به اکانت مرکزی برگردونی ، بعد از اکانت مرکزی به سرورِ دلخواه مثلا سرور 21 انتقال بدی.
مگه نگفتی اکانت حذف شه میشه سکه انتقال داد را لا نمیشه؟؟
با افتخار اومدیم سرور 22
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]میشه سکه انتقال داد؟؟ :icon_10: :icon_7:[/div][/quote]
به بازیکن دیگه ای نمیتونی انتقال بدی فقط میتونی بین سرورها و اکانت مرکزیت جابه جا کنی.
البته از طریق جانشینی میشه برای یه نفر دیگه سکه خرید.[/div][/quote]
چه جوری میشه از این از اکانت سرور 19 مثلا به 21 انتقال داد؟؟؟منظور از اکانت مرکزی چیه؟؟؟؟ :icon_10: :icon_7: :icon_10: :icon_8: :icon_10:[/div][/quote]
برای اینکه سکه از سرور 19 به 21 انتقال بدی اولاً باید اون سکه قابل انتقال باشه ، یعنی [b]پاداش راهنما نباشه[/b] و خودت خریده باشی یا جانشینت برات خریده باشه یا از اردوگاه غارت کرده باشی. شرط دومش اینه که اون سرور تموم شده باشه یعنی تا سرور 19 تموم نشده باشه نمیتونی سکه هارو ازش به اکانت مرکزی برگردونی. بعد از اینکه سرور تموم شد میتونی سکه های قابل انتقالِ اون اکانتو به اکانت مرکزی برگردونی ، بعد از اکانت مرکزی به سرورِ دلخواه مثلا سرور 21 انتقال بدی.[/div][/quote]
البته از طریق جانشینی میشه برای یه نفر دیگه سکه خرید.
چه جوری میشه از این از اکانت سرور 19 مثلا به 21 انتقال داد؟؟؟منظور از اکانت مرکزی چیه؟؟؟؟
برای اینکه سکه از سرور 19 به 21 انتقال بدی اولاً باید اون سکه قابل انتقال باشه ، یعنی پاداش راهنما نباشه و خودت خریده باشی یا جانشینت برات خریده باشه یا از اردوگاه غارت کرده باشی. شرط دومش اینه که اون سرور تموم شده باشه یعنی تا سرور 19 تموم نشده باشه نمیتونی سکه هارو ازش به اکانت مرکزی برگردونی. بعد از اینکه سرور تموم شد میتونی سکه های قابل انتقالِ اون اکانتو به اکانت مرکزی برگردونی ، بعد از اکانت مرکزی به سرورِ دلخواه مثلا سرور 21 انتقال بدی.
آره میشه انتقال داد ، ولی باید اون مدت (فکر کنم 3 روز باشه) رو صبر کنی تا حذف بشه ، تا رو دکمه حذف کلیک کنی حذف نمیشه. بعدشم سکه هارو باید خودت خرید باشی که بشه انتقال داد !
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]میشه سکه انتقال داد؟؟ :icon_10: :icon_7:[/div][/quote]
البته از طریق جانشینی میشه برای یه نفر دیگه سکه خرید.[/div][/quote]
چه جوری میشه از این از اکانت سرور 19 مثلا به 21 انتقال داد؟؟؟منظور از اکانت مرکزی چیه؟؟؟؟ :icon_10: :icon_7: :icon_10: :icon_8: :icon_10:[/div][/quote]
برای اینکه سکه از سرور 19 به 21 انتقال بدی اولاً باید اون سکه قابل انتقال باشه ، یعنی [b]پاداش راهنما نباشه[/b] و خودت خریده باشی یا جانشینت برات خریده باشه یا از اردوگاه غارت کرده باشی. شرط دومش اینه که اون سرور تموم شده باشه یعنی تا سرور 19 تموم نشده باشه نمیتونی سکه هارو ازش به اکانت مرکزی برگردونی. بعد از اینکه سرور تموم شد میتونی سکه های قابل انتقالِ اون اکانتو به اکانت مرکزی برگردونی ، بعد از اکانت مرکزی به سرورِ دلخواه مثلا سرور 21 انتقال بدی.[/div][/quote]
مگه نگفتی اکانت حذف شه میشه سکه انتقال داد را لا نمیشه؟؟[/div][/quote]
آره میشه انتقال داد ، ولی باید اون مدت (فکر کنم 3 روز باشه) رو صبر کنی تا حذف بشه ، تا رو دکمه حذف کلیک کنی حذف نمیشه. بعدشم سکه هارو باید خودت خرید باشی که بشه انتقال داد !
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.