اقا باید چه کنیم که وقتی قهرمان را اموزش میدیم مهارت داشته باشه؟؟؟ به طور خودکار میگم
اگه منظورت از مهارت سطح هجومی و دفاعیشون هست ، باید قبلش سطح نیرویی که میخوای ازش قهرمان بسازی رو از تو اکادمی ببری بالا ؛ مثلا وقتی سطح هجومی و دفاعی نیزه دار رو 20 کردی ؛ وقتی قهرمان نیزه دار بسازی سطح هجومی و دفاعیش 20 میشه.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]اقا باید چه کنیم که وقتی قهرمان را اموزش میدیم مهارت داشته باشه؟؟؟ :icon_10: به طور خودکار میگم [/div][/quote]
اگه منظورت از مهارت سطح هجومی و دفاعیشون هست ، باید قبلش سطح نیرویی که میخوای ازش قهرمان بسازی رو از تو اکادمی ببری بالا ؛ مثلا وقتی سطح هجومی و دفاعی نیزه دار رو 20 کردی ؛ وقتی قهرمان نیزه دار بسازی سطح هجومی و دفاعیش 20 میشه.
اقا باید چه کنیم که وقتی قهرمان را اموزش میدیم مهارت داشته باشه؟؟؟ به طور خودکار میگم
مرسی
چند وقت یبار میام
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]اقا باید چه کنیم که وقتی قهرمان را اموزش میدیم مهارت داشته باشه؟؟؟ :icon_10: به طور خودکار میگم [/div][/quote]
اگه منظورت از مهارت سطح هجومی و دفاعیشون هست ، باید قبلش سطح نیرویی که میخوای ازش قهرمان بسازی رو از تو اکادمی ببری بالا ؛ مثلا وقتی سطح هجومی و دفاعی نیزه دار رو 20 کردی ؛ وقتی قهرمان نیزه دار بسازی سطح هجومی و دفاعیش 20 میشه.[/div][/quote]
مرسی
ی چیز جالب اگه تخصص کشاورز باشه 10 درصد به گندم اضاف میکنه و... حالا من حساب کردم دیدم با قابلیت ویژه از 100 بالاتر میزنه خخخ
35% نانوایی40%قابلیت ویژه 10% کشاورز 25 % هم اسیاب میشه 110% خخخخ
چند وقت یبار میام
ی چیز جالب اگه تخصص کشاورز باشه 10 درصد به گندم اضاف میکنه و... حالا من حساب کردم دیدم با قابلیت ویژه از 100 بالاتر میزنه خخخ
35% نانوایی40%قابلیت ویژه 10% کشاورز 25 % هم اسیاب میشه 110% خخخخ :icon_4: :icon_4: :icon_10:
35% نانوایی40%قابلیت ویژه 10% کشاورز 25 % هم اسیاب میشه 110% خخخخ
تازه آبادی هارو حساب نکردی ، وقتی یه شهر سه تا آبادی گندم گندم داشته باشه 300% دیگه تولید گندم افزایش پیدا میکنه !
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]ی چیز جالب اگه تخصص کشاورز باشه 10 درصد به گندم اضاف میکنه و... حالا من حساب کردم دیدم با قابلیت ویژه از 100 بالاتر میزنه خخخ
35% نانوایی40%قابلیت ویژه 10% کشاورز 25 % هم اسیاب میشه 110% خخخخ :icon_4: :icon_4: :icon_10: [/div][/quote]
تازه آبادی هارو حساب نکردی ، وقتی یه شهر سه تا آبادی گندم گندم داشته باشه 300% دیگه تولید گندم افزایش پیدا میکنه !
برای فتح ی متروکه 1013 جمعیتتی 5 کیلو سرباز بسه 5 هزار تا نیزه داره با کمی منجنیق برای قصرش ؟؟؟
3000 تا گرز و 3000تا نیزه و 400 تا کمان میره تو دیوار خیلی از نیروهای متروکه هم باقی میمونه
البت متروکه ی 1089 جمعیتی
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]برای فتح ی متروکه 1013 جمعیتتی 5 کیلو سرباز بسه 5 هزار تا نیزه داره با کمی منجنیق برای قصرش ؟؟؟[/div][/quote]
3000 تا گرز و 3000تا نیزه و 400 تا کمان میره تو دیوار خیلی از نیروهای متروکه هم باقی میمونه
البت متروکه ی 1089 جمعیتی:icon_10:
برای فتح ی متروکه 1013 جمعیتتی 5 کیلو سرباز بسه 5 هزار تا نیزه داره با کمی منجنیق برای قصرش ؟؟؟
من میخوام فارمش کنم از منابعش استفاده کنم بعدش محاصره کنم
چند وقت یبار میام
[quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]برای فتح ی متروکه 1013 جمعیتتی 5 کیلو سرباز بسه 5 هزار تا نیزه داره با کمی منجنیق برای قصرش ؟؟؟[/div][/quote]
البت متروکه ی 1089 جمعیتی:icon_10:[/div][/quote]
با نبرد همشون رو میزنم با 7 کیلو نیزه و کمی منجنیق (فکر کنم)
چند وقت یبار میام
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]برای فتح ی متروکه 1013 جمعیتتی 5 کیلو سرباز بسه 5 هزار تا نیزه داره با کمی منجنیق برای قصرش ؟؟؟[/div][/quote]
البت متروکه ی 1089 جمعیتی:icon_10:[/div][/quote]
من میخوام فارمش کنم از منابعش استفاده کنم بعدش محاصره کنم [/div][/quote]
با نبرد همشون رو میزنم با 7 کیلو نیزه و کمی منجنیق (فکر کنم) :icon_10: :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.