میتونی بفرستی ربطی به جانشینیت نداره شاید بخاطر حمله کردن بهش باشه یا جمعیتت به 200 نرسیده یا اون جمعیتش زیاد تر از توهه
پس چرا میخوام منبع بفرستم این میاد؟؟؟
شما نمی توانید برای بازیکنی که در روزهای گذشته چند بار وارد اکانت او شده اید و یا او وارد اکانت شما شده است، منابع و نیروی متخصص ارسال نمایید.
دقیقا همین چرا ؟؟؟برای نیرو ههم این جوریه؟؟؟
آها خب این ربطی به جانشینی نداره ؛ شما حتما چندبار با اکانت اون لاگین کردین یا اون با اکانت شما لاگین کرد ، به همین علت برای جلوگیری از مولتی بازی چنین محدودیتی وجود داره. اگه چندروز (مثلا یه هفته) نه اون با اکانت شما لاگین کنه نه شما با اکانت اون ، درست میشه.
برای پشتیبان هم فکر کنم چنین محدودیتی باشه.
لاگین چیه؟؟؟
ورود
یعنی چندبار با نام کاربری و رمزعبور اون وارد شدید یا اون با نام کاربری و رمزعبور شما وارد شده.
از کجا میفهمن؟؟؟؟؟
با استفاده از آی پی ها میفهمن
آی پی چیه؟؟؟
نشانی اینترنتی شماست ، یک عدد هست که به هر رایانه اختصاص داده میشه. اونا وقتی میبینن که دوتا اکانت آی پی مشترک دارن چنین محدودیت هایی رو روشون اعمال میکنن.
ممکنه که اکانت ها را حذف کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگه مولتی باشه... یا رفتار های غیرعادی دیده بشه
مولتی چیه؟؟
مثل اینه که من بخوام قضیه فیثاغورس رو برات اثبات کنم بعد تو بگی مثلث چیه ، شکل چیه ، خط چیه ، نقطه چیه و ...
خب این چیزا تو راهنما نوشته.
یعنی یه شخص چندتا اکانت توی یه سرور داشته باشه ، تو پست قبل شرایطش رو هم توضیح دادم اگه چند اکانت اون شرایط رو داشته باشن از نظر بازی مولتی حساب میشن.
میگم اگه فقط و فقط مولتی باشه ممکنه اکانت حذف شه؟؟؟یا فقط مهدودیت داره؟؟
فقط مولتی باشه اکلنت ها حذف میشه یا نه؟؟؟؟؟
چند وقت یبار میام
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]parsaoshn28[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]میتونی بفرستی ربطی به جانشینیت نداره شاید بخاطر حمله کردن بهش باشه یا جمعیتت به 200 نرسیده یا اون جمعیتش زیاد تر از توهه[/div][/quote]
شما نمی توانید برای بازیکنی که در روزهای گذشته چند بار وارد اکانت او شده اید و یا او وارد اکانت شما شده است، منابع و نیروی متخصص ارسال نمایید.
دقیقا همین چرا ؟؟؟برای نیرو ههم این جوریه؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
آها خب این ربطی به جانشینی نداره ؛ شما حتما چندبار با اکانت اون لاگین کردین یا اون با اکانت شما لاگین کرد ، به همین علت برای جلوگیری از مولتی بازی چنین محدودیتی وجود داره. اگه چندروز (مثلا یه هفته) نه اون با اکانت شما لاگین کنه نه شما با اکانت اون ، درست میشه.
برای پشتیبان هم فکر کنم چنین محدودیتی باشه.[/div][/quote]
لاگین چیه؟؟؟[/div][/quote]
ورود
یعنی چندبار با نام کاربری و رمزعبور اون وارد شدید یا اون با نام کاربری و رمزعبور شما وارد شده.[/div][/quote]
از کجا میفهمن؟؟؟؟؟[/div][/quote]
با استفاده از آی پی ها میفهمن [/div][/quote]
آی پی چیه؟؟؟[/div][/quote]
نشانی اینترنتی شماست ، یک عدد هست که به هر رایانه اختصاص داده میشه. اونا وقتی میبینن که دوتا اکانت آی پی مشترک دارن چنین محدودیت هایی رو روشون اعمال میکنن.[/div][/quote]
ممکنه که اکانت ها را حذف کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ :icon_10: :icon_7: [/div][/quote]
اگه مولتی باشه... یا رفتار های غیرعادی دیده بشه[/div][/quote]
مولتی چیه؟؟ :lol:[/div][/quote]
مثل اینه که من بخوام قضیه فیثاغورس رو برات اثبات کنم بعد تو بگی مثلث چیه ، شکل چیه ، خط چیه ، نقطه چیه و ...
یعنی یه شخص چندتا اکانت توی یه سرور داشته باشه ، تو پست قبل شرایطش رو هم توضیح دادم اگه چند اکانت اون شرایط رو داشته باشن از نظر بازی مولتی حساب میشن.[/div][/quote]
میگم اگه فقط و فقط مولتی باشه ممکنه اکانت حذف شه؟؟؟یا فقط مهدودیت داره؟؟ :icon_10: [/div][/quote]
فقط مولتی باشه اکلنت ها حذف میشه یا نه؟؟؟؟؟
میتونی بفرستی ربطی به جانشینیت نداره شاید بخاطر حمله کردن بهش باشه یا جمعیتت به 200 نرسیده یا اون جمعیتش زیاد تر از توهه
دقیقا همین چرا ؟؟؟برای نیرو ههم این جوریه؟؟؟
برای پشتیبان هم فکر کنم چنین محدودیتی باشه.
لاگین چیه؟؟؟
ورود
یعنی چندبار با نام کاربری و رمزعبور اون وارد شدید یا اون با نام کاربری و رمزعبور شما وارد شده.
از کجا میفهمن؟؟؟؟؟
با استفاده از آی پی ها میفهمن
آی پی چیه؟؟؟
نشانی اینترنتی شماست ، یک عدد هست که به هر رایانه اختصاص داده میشه. اونا وقتی میبینن که دوتا اکانت آی پی مشترک دارن چنین محدودیت هایی رو روشون اعمال میکنن.
ممکنه که اکانت ها را حذف کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگه مولتی باشه... یا رفتار های غیرعادی دیده بشه
مولتی چیه؟؟
یعنی یه شخص چندتا اکانت توی یه سرور داشته باشه ، تو پست قبل شرایطش رو هم توضیح دادم اگه چند اکانت اون شرایط رو داشته باشن از نظر بازی مولتی حساب میشن.
میگم اگه فقط و فقط مولتی باشه ممکنه اکانت حذف شه؟؟؟یا فقط مهدودیت داره؟؟
اگه مولتی بودن ثابت بشه (طبق اون شرایطی که تو پستای قبل گفتم) اکانت ها "مسدود" میشه
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]parsaoshn28[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]میتونی بفرستی ربطی به جانشینیت نداره شاید بخاطر حمله کردن بهش باشه یا جمعیتت به 200 نرسیده یا اون جمعیتش زیاد تر از توهه[/div][/quote]
دقیقا همین چرا ؟؟؟برای نیرو ههم این جوریه؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
برای پشتیبان هم فکر کنم چنین محدودیتی باشه.[/div][/quote]
لاگین چیه؟؟؟[/div][/quote]
ورود
یعنی چندبار با نام کاربری و رمزعبور اون وارد شدید یا اون با نام کاربری و رمزعبور شما وارد شده.[/div][/quote]
از کجا میفهمن؟؟؟؟؟[/div][/quote]
با استفاده از آی پی ها میفهمن [/div][/quote]
آی پی چیه؟؟؟[/div][/quote]
نشانی اینترنتی شماست ، یک عدد هست که به هر رایانه اختصاص داده میشه. اونا وقتی میبینن که دوتا اکانت آی پی مشترک دارن چنین محدودیت هایی رو روشون اعمال میکنن.[/div][/quote]
ممکنه که اکانت ها را حذف کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ :icon_10: :icon_7: [/div][/quote]
اگه مولتی باشه... یا رفتار های غیرعادی دیده بشه[/div][/quote]
مولتی چیه؟؟ :lol:[/div][/quote]
یعنی یه شخص چندتا اکانت توی یه سرور داشته باشه ، تو پست قبل شرایطش رو هم توضیح دادم اگه چند اکانت اون شرایط رو داشته باشن از نظر بازی مولتی حساب میشن.[/div][/quote]
میگم اگه فقط و فقط مولتی باشه ممکنه اکانت حذف شه؟؟؟یا فقط مهدودیت داره؟؟ :icon_10: [/div][/quote]
اگه مولتی بودن ثابت بشه (طبق اون شرایطی که تو پستای قبل گفتم) اکانت ها "مسدود" میشه
ی سوال دیگه اخه کلمه امام چه مشکلی داره؟؟؟؟من میخواستم اسم شهرمو بزارم یا امام علی (ع) نشد برسی کردم دیدم برای کلمه امام هست اخه مشکلش چیه؟؟؟
به این خاطر هست که بعضیا ممکنه از مقدسات سواستفاده کنن چون این فقط یه بازیه مثلا یکی میگه تو رو خدا به خاطر امام علی حمله نکن ، اون طرفم خب دلش میسوزه
البته هستن کسایی هم که از این چیزا سر در نمیارن!!!
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]ی سوال دیگه اخه کلمه امام چه مشکلی داره؟؟؟؟من میخواستم اسم شهرمو بزارم یا امام علی (ع) نشد برسی کردم دیدم برای کلمه امام هست اخه مشکلش چیه؟؟؟ :?:[/div][/quote]
به این خاطر هست که بعضیا ممکنه از مقدسات سواستفاده کنن چون این فقط یه بازیه مثلا یکی میگه تو رو خدا به خاطر امام علی حمله نکن ، اون طرفم خب دلش میسوزه[/div][/quote]
البته هستن کسایی هم که از این چیزا سر در نمیارن!!!:icon_2::icon_6::icon_10:
سلام... اگه منظورتون اکسپرسو کلاسیکو این چیزاس.. اینا منظور مدتشه... تو راهنما نوشته که هرکدوم چقدره
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]ی سوال نام سرور چه فرقی میکنه؟؟؟مهمه؟؟؟ :icon_10: [/div][/quote]
سلام... اگه منظورتون اکسپرسو کلاسیکو این چیزاس.. اینا منظور مدتشه... تو راهنما نوشته که هرکدوم چقدره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.