امیر از تو نظر نخواست از من و شارو نظر خواست که لایکش می کنی
تا جایی که من دیدم نگین تورو لایک میکرد و طرف تو بود
خب چه ربطی به لایک داره ؟
خودت حرف لایک رو میاری وسط بعد میگی چه ربطی داره ؟
http://upir.ir/sh94/guest/POKER.jpg
برادر من چه ربطی به امیر داشت ؟ من پستم یک چیزه دیگست دقت کن ، من اصلا تو اون پستی که تو روش نقل زدی در مورد طرفدار و این چیزا حرف نزدم
برو یکم قواعد زبان پارسی رو بخون تا درست جملت رو بنویسی که بعدش دیگه لازم نباشه کلی راجبش توضیح بدی که منظورم این بود و ایون نبود
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]ناراحتین من میرم خدافظ:oops::oops::oops::oops::oops::oops:[/div][/quote]
امیر از تو نظر نخواست از من و شارو نظر خواست که [b]لایکش می کنی[/b] :icon_10:[/div][/quote]
تا جایی که من دیدم نگین تورو لایک میکرد و طرف تو بود [/div][/quote]
خب چه ربطی به لایک داره ؟ :| [/div][/quote]
خودت حرف لایک رو میاری وسط بعد میگی چه ربطی داره ؟ :|
:|
http://upir.ir/sh94/guest/POKER.jpg[/div][/quote]
[b]امیر از تو نظر نخواست از من و شارو نظر خواست که لایکش می کنی [/b]
برادر من چه ربطی به امیر داشت ؟ من پستم یک چیزه دیگست دقت کن ، من اصلا تو اون پستی که تو روش نقل زدی در مورد طرفدار و این چیزا حرف نزدم :|[/div][/quote]
برو یکم قواعد زبان پارسی رو بخون تا درست جملت رو بنویسی که بعدش دیگه لازم نباشه کلی راجبش توضیح بدی که منظورم این بود و ایون نبود
خب چه ربطی به لایک داره ؟
خودت حرف لایک رو میاری وسط بعد میگی چه ربطی داره ؟
http://upir.ir/sh94/guest/POKER.jpg
برادر من چه ربطی به امیر داشت ؟ من پستم یک چیزه دیگست دقت کن ، من اصلا تو اون پستی که تو روش نقل زدی در مورد طرفدار و این چیزا حرف نزدم
عزیز من پستی که مربوط به پست شما میشه اینه ، نه اون
miss_n.m
سپهر ساکت!!!!!
تو طرف شارو رو بگیر ، با من کار نداشته باش
In the name of god
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]ناراحتین من میرم خدافظ:oops::oops::oops::oops::oops::oops:[/div][/quote]
امیر از تو نظر نخواست از من و شارو نظر خواست که [b]لایکش می کنی[/b] :icon_10:[/div][/quote]
تا جایی که من دیدم نگین تورو لایک میکرد و طرف تو بود [/div][/quote]
خب چه ربطی به لایک داره ؟ :| [/div][/quote]
خودت حرف لایک رو میاری وسط بعد میگی چه ربطی داره ؟ :|
:|
http://upir.ir/sh94/guest/POKER.jpg[/div][/quote]
[b]امیر از تو نظر نخواست از من و شارو نظر خواست که لایکش می کنی [/b]
برادر من چه ربطی به امیر داشت ؟ من پستم یک چیزه دیگست دقت کن ، من اصلا تو اون پستی که تو روش نقل زدی در مورد طرفدار و این چیزا حرف نزدم :|[/div][/quote]
برو یکم قواعد زبان پارسی رو بخون تا درست جملت رو بنویسی که بعدش دیگه لازم نباشه کلی راجبش توضیح بدی که منظورم این بود و ایون نبود [/div][/quote]
عزیز من پستی که مربوط به پست شما میشه اینه ، نه اون :|
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]سپهر ساکت!!!!!:icon_6::x[/div][/quote]
تو طرف شارو رو بگیر ، با من کار نداشته باش :icon_10:
دوستان به این چیزی که الان میگم دقت کنید ، فرض میگیریم که من یه آدم ابله هستم ، این آقا الان دو ساعته داره با من بحث میکنه اگه جواب ابلهان خاموشی است پس چرا همون اول خفقان نگرفت ؟! میدونین علتش چیه ؟ علتش اینه این آقا انقدر گاف و سوتی داده خودش مونده چی بگه و کم آورده و برای فرار میگه جواب ابلهان خاموشی است !
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]جواب ابلهان خاموشیست :icon_10:[/div][/quote]
دوستان به این چیزی که الان میگم دقت کنید ، فرض میگیریم که من یه آدم ابله هستم ، این آقا الان دو ساعته داره با من بحث میکنه اگه جواب ابلهان خاموشی است پس چرا همون اول خفقان نگرفت ؟! :lol: میدونین علتش چیه ؟ علتش اینه این آقا انقدر گاف و سوتی داده خودش مونده چی بگه و کم آورده و برای فرار میگه جواب ابلهان خاموشی است !
دوستان به این چیزی که الان میگم دقت کنید ، فرض میگیریم که من یه آدم ابله هستم ، این آقا الان دو ساعته داره با من بحث میکنه اگه جواب ابلهان خاموشی است پس چرا همون اول خفقان نگرفت ؟! میدونین علتش چیه ؟ علتش اینه این آقا انقدر گاف و سوتی داده خودش مونده چی بگه و کم آورده و برای فرار میگه جواب ابلهان خاموشی است !
آفرین
این مطلب در 1395/05/04 16:28:59 نوشته شده است و در 1395/05/04 16:29:06 ویرایش شده است .
In the name of god
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]جواب ابلهان خاموشیست :icon_10:[/div][/quote]
دوستان به این چیزی که الان میگم دقت کنید ، فرض میگیریم که من یه آدم ابله هستم ، این آقا الان دو ساعته داره با من بحث میکنه اگه جواب ابلهان خاموشی است پس چرا همون اول خفقان نگرفت ؟! :lol: میدونین علتش چیه ؟ علتش اینه این آقا انقدر گاف و سوتی داده خودش مونده چی بگه و کم آورده و برای فرار میگه جواب ابلهان خاموشی است ! [/div][/quote]
آفرین :icon_2:
آفرین
میدونین الان یاد چی افتادم ؟! شاید بعضی ها یادشون باشه حالا امیدوارم ممدحسن و چیچک بعداً این قسمت ها رو بخونن اونا یادشون هست معین هم شاید یادش باشه ، من تو یه تاپیک کلی با گومر بحث کردم ، انقدر سوتی داد که آخرش در جواب پست هام فقط میگفت : "لایک " ، یعنی دیگه مونده بود خودش چی گفته فقط میگفت "لایک " .
الان تو هم دقیقاً به همون روز افتادی فقط فرقش اینه که داری میگی : "آفرین "
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]جواب ابلهان خاموشیست :icon_10:[/div][/quote]
دوستان به این چیزی که الان میگم دقت کنید ، فرض میگیریم که من یه آدم ابله هستم ، این آقا الان دو ساعته داره با من بحث میکنه اگه جواب ابلهان خاموشی است پس چرا همون اول خفقان نگرفت ؟! :lol: میدونین علتش چیه ؟ علتش اینه این آقا انقدر گاف و سوتی داده خودش مونده چی بگه و کم آورده و برای فرار میگه جواب ابلهان خاموشی است ! [/div][/quote]
آفرین :icon_2:[/div][/quote]
میدونین الان یاد چی افتادم ؟! شاید بعضی ها یادشون باشه حالا امیدوارم ممدحسن و چیچک بعداً این قسمت ها رو بخونن اونا یادشون هست معین هم شاید یادش باشه ، من تو یه تاپیک کلی با گومر بحث کردم ، انقدر سوتی داد که آخرش در جواب پست هام فقط میگفت : "لایک :icon_10:" ، یعنی دیگه مونده بود خودش چی گفته فقط میگفت "لایک :icon_10:" .
الان تو هم دقیقاً به همون روز افتادی فقط فرقش اینه که داری میگی : "آفرین :icon_2:"
:lol::lol::lol:
آفرین
میدونین الان یاد چی افتادم ؟! شاید بعضی ها یادشون باشه حالا امیدوارم ممدحسن و چیچک بعداً این قسمت ها رو بخونن اونا یادشون هست معین هم شاید یادش باشه ، من تو یه تاپیک کلی با گومر بحث کردم ، انقدر سوتی داد که آخرش در جواب پست هام فقط میگفت : "لایک " ، یعنی دیگه مونده بود خودش چی گفته فقط میگفت "لایک " .
الان تو هم دقیقاً به همون روز افتادی فقط فرقش اینه که داری میگی : "آفرین "
عجب پیله ایی هستی سیریش
ول کن دیگه ، الان فکر کردی آبرو منو بردی ؟ آفرین پسرم شکلاتت رو بهت میدم
فقط بدون برات خیلی بد میشه
دیگه حرفی ندارم هر چی می خوای پست بزار
In the name of god
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]جواب ابلهان خاموشیست :icon_10:[/div][/quote]
آفرین :icon_2:[/div][/quote]
میدونین الان یاد چی افتادم ؟! شاید بعضی ها یادشون باشه حالا امیدوارم ممدحسن و چیچک بعداً این قسمت ها رو بخونن اونا یادشون هست معین هم شاید یادش باشه ، من تو یه تاپیک کلی با گومر بحث کردم ، انقدر سوتی داد که آخرش در جواب پست هام فقط میگفت : "لایک :icon_10:" ، یعنی دیگه مونده بود خودش چی گفته فقط میگفت "لایک :icon_10:" .
الان تو هم دقیقاً به همون روز افتادی فقط فرقش اینه که داری میگی : "آفرین :icon_2:"
:lol::lol::lol:[/div][/quote]
عجب پیله ایی هستی سیریش :|
ول کن دیگه ، الان فکر کردی آبرو منو بردی ؟ آفرین پسرم شکلاتت رو بهت میدم :|
فقط بدون برات خیلی بد میشه
دیگه حرفی ندارم هر چی می خوای پست بزار :icon_14:
من دیدم ولی متاسفانه تکست و از این چیزا تو دست و بالم نیست
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]بابا بیخیال بیاین تاپیک تکست منو ببینین اهههه:evil::|[/div][/quote]
خو نظر بده
این مطلب در 1395/05/04 16:36:40 نوشته شده است و در 1395/05/04 16:37:42 ویرایش شده است .
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]بابا بیخیال بیاین تاپیک تکست منو ببینین اهههه:evil::|[/div][/quote]
من دیدم ولی متاسفانه تکست و از این چیزا تو دست و بالم نیست[/div][/quote]
خو نظر بده:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.