sharv
lord_sepehr
sharv
lord_sepehr
sharv
lord_sepehr
sharv
moein0
sharv
moein0
sharv
moein0
sharv
moein0
sharv
اجیل
اینجا کلا اسپمه
احسنت شیر مادر حلالت ؛ من قبلاً میخواستم بگم ترسیدم این دهه هشتادیا بریزن سرم نفلم کنن ، آخه این تاپیک کلهم اجمعین اسپمه اون وقت تو تاپیکِ اسپم میگین اسپم نده ؟!
چرا فک میکنین اگه شکلک همراه جمله نباشه اسپم محسوب میشه؟؟؟
چون اساساً چیزِ
بیهوده ای هست.
اگه معنا نداشتن استفاده نمیشدن تو هم اگر مخالفی نیازی نیست تو این تایپیک شرکت کنی
مال تو چون ربطی به تایپیک نداشت یعنی شکلکی باهاش نبود من گفتم اسپمر تازه جنبه شوخی داشت
میدونم شوخی بود ، ولی نمیدونم چرا عادت داری جملات منو تحریف کنی یا یه جور دیگه تفسیر کنی ؟!
من گفتم بیهوده هست نگفتم معنا ندارن که ، درثانی اینکه استفاده میشه دلیل بر این نیست که مفید هست یا معنادار هست ! مزخرفات زیادی استفاده میشه پس یعنی هیچکدوم از اونا بیهوده نیستن ؟! اینکه استفاده بشه پس خوبه اصلاً ربطی نداره !
اینکه شرکت کنم یا نکنم به خودم مربوطه ، اینکه شما استفاده کنین یا نکنین هم به خودتون مربوطه ، ولی نظر دادن آزاده !!
شاید من نتونستم منظورمو خوب بیان کنم
وقتی میگه بیهوده یعنی استفاده کردن ازشون نیازی نیست
درصورتی که شکلکها معنی یک جمله یا کلمه رو میدن و استفاده از جممله یا کلمه فرقی نمیکنه
نمیدونم چجور واضحتر بگم..
منم گفتم نیازی نیست شرکت کنی نگفتم شرکت نکن هرکاری میخوای بکن من چیکارم
این حرفت کاملاً درسته ولی ارتباط چندانی با حرفِ قبلیت و حرفِ قبلیم نداشت.
من نگفتم شکلک گذاشتن بیهوده هست ! (اینم یکی دیگه از تحریف هات یا تفسیرهای غلطت هست) ؛ تو گفتی چرا فکر میکنی "شکلک بدون جمله" اسپمه ، من گفتم چون اساساً بیهوده هست.
شکلک در واقع ابزار کمکی هست تا معنای جمله رو بهتر برسونه ، البته در بعضی مواقع شکلکِ خالی هم معنایی رو میرسونه ولی اکثر موارد (مثلِ این تاپیک) شکلک گذاشتن بدون جمله بیهوده هست.
نه خو اینجا احساس رو با شکلک میزاریم
مثلا من به جای اینکه بگم من خوشحال هستم
یا
یا
رو میزارم
اگه تعجب کردم
یا
رو میزارم یعنی من الان تعجب کردم
عنوان تاپیک رو میدونم که احساسو میرسونه ، ولی مثلاً این آقا سپهر تا حالا صد هزار بار احساسشو رسونده ، خب که چی ؟! به پیشرفت خودش کمک کرد ؟ به پیشرفت انجمن کمک کرد ؟ سطح سوادش رفت بالا ؟ یا تعداد لایکاش رفت بالا (لول!!!) ؟ به همین خاطر هست که میگم تاپیک ذاتاً اسپمه
حسودی ؟ مشکلی داری ؟ چشم دیدن نداری ؟ اصلا به شما ربطی داره ؟ اصلا مگه تو هر تاپیکی من بخوام شرکت کنم باید حتما سطح سوادم بره بالا ؟
اونایی که ناراحتن شرکت نکنند تو این تاپیک
مثال زدم باور کن هیچ مثالی واضح تر و روشن تر از تو ندیدم که بخوام براش بزنم ، حالا تو که صحبت از لایک میکنی جا داره یه نگاه به صفحه اول این تاپیک بندازی که عالمی با مولتیاش چه کرد !
حالا که صحبت از حسادت و چشم دیدن کردی بذار جوابتو بدم ؛ اولاً تو کی باشی که من بخوام حسودیتو بکنم ؟ من اصلاً با تو بحث نداشتم ، یه نگاه کن به اولین چیزی که تو بحث گفتی چی بود ، گفتی چی شد که لایکای شارو بالا رفت ! حالا کی حسوده ؟! من حسودم یا تو که لایکای دیگران رو چک میکنی تا هر کی لایکاش بالا رفت پست بدی و دلیل بالا رفتن لایکاش رو بپرسی ؟!
برو عمو ؛ برو به همون لایکات افتخار کن ، فقط یه چیزی ؛ نذار ارزش لایکات از خودت بیشتر بشن !
عالمی لایک کرده که کرده فقط صفحات اول این تاپیک رو لایک کرده ، فقط خودشم لایک نکرده هر کی که تو صفحه اول بوده لایک کرده
مشخصه داری می سوزی سر هر بحثی سریع بحث لایکای منو وسط می کشی مسخره می کنی
والا تو خودت عقده لایک داری تو هر پستت 5 تا کاربر هم اسم هست که لایکت کردن ، داری تلاش می کنی بیای بالا ، که چی ؟ ! چون حتی با توجه به اینکه پست مفید هم میدی کسی لایکت نمی کنه ، می دونی چرا ؟! چون یکذره معرفت و اخلاق نداری
برو اصلا از خودت حرف در نیار تو کی دیدی من تو تاپیک ها یا پست ها بخوام پز لایکامو بدم ؟ فقط می خوام تهمت بزنی
از سراسر متنت داره حسادت و کینه توزی میباره ؛ ببین تا وقتی کسی از ادبیاتِ تخریبی استفاده نکنه من باهاش اینطور صحبت نمیکنم ، اولین کسی که بی دلیل و بی جهت صرفاً جهت خودنمایی (
) شروع کرد به تخریب من تو بودی ، فکر کردی مثلِ یه بچه هم سن و سال خودت ساکت میمونم که هر مهملی میخوای ببافی و هیچی نگم تو هم واسه خودت خودنمایی کنی !!
به هر چی حاضرم قسم بخورم در این چند ماهی که در انجمن جدید بودم هیچ وقت با بحث با کسی نه سوختم و نه کدورت خاطر پیدا کردم ، کسانی که سوختن و سوختن رو درک میکنن عالمی (که متواری شد!) و گومر و جنابعالی هستید که میسوزید و من میخندم !
گفتی که تو هر تاپیک مسخرت میکنم ، برو از خودت خجالت بکش !
من تا حالا به جز این تاپیک که خودت بحثو وسط کشیدی هیچ وقت درباره لایکات صحبت نکردم و مایل هم نبودم که صحبت کنم. حالا میگی تو هر بحثی مسخرت میکردم ؟! این ازون حرفا بودا !
اینکه میگی با توجه به اینکه پست مفید میدم باز هم کسی لایکم نمیکنه فکر میکنم ناشی از شوخی طبعیت باشه !
از این به بعد هر ساعت این جمله رو نگاه میکنم و کلی میخندم !!
من میخوام به خاطر لایکام پز بدم ؟؟! هه شاهدن که فقط تو و حسینی هستید که به خاطر لایک تاپیک میزنید ! من همیشه منتقد لایک بودم همه هم شاهدن ! لااقل به چیز بگو به من بخوره !!
دونه دونه به مزخرفاتت جواب دادم برو خوش باش
هه ، مثلا اینو میزاری
که بگی الان تو ریلکسی و خیلی مثلا متن هام مزخرفه که می خندی ، برو خودت رو سیاه کن بچه ، من جلو گنده تر از تو ها تو اینجا کم نیاوردم ، حالا سن منو وسط می کشی از قدیمم گفتن فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه ، خودت رو چی فرض کردی ؟ کل کاربرای انجمن عاشقتن ؟ دوست دارن ؟ خیلی دنبالتن ؟ نخیر عامو اشتباه فکر می کنی ، من معرفتم رو اینجا گذاشتم که خیلی ها براش احترام قائل شدن حالا تو اومدی اینجا فقط اطلاعاتت رو و زبون درازیت رو اینجا گذاشتی سه چهار نفر گفتن به به آقا شارو ببین چقدر اطلاعاتش خوبه و قوی
هه شاهدن که فقط تو و حسینی هستید که به خاطر لایک تاپیک میزنید ! کو ؟ چند تا از تاپیک های من که برای لایک بوده رو بگو
دروغو اصلا من چند تا تعداد نوشته دارم که بخوام تاپیک داشته باشم ، خوبه تا همین دو هفته پیش تعداد نوشته ها من همش صفر بود دروغو بلوف ، با دروغ نمی تونی اینجا خودت رو بالا نشون بدی
منم چیزی بهت نگفتم بچه پروو ، من فقط گفتم چرا لایکات رفته بالا ، یک دفعه اومدی گفتی حسودیت میشه و مثل حسینی هستیو تهمت بیجا زدی ، فکر کردی اینجا خیلی شاخی الان ؟
انقدر که به سنت مینازی که خودت رو بزرگ میدونی برو یکم اخلاقت رو درست بی ادب ، مزخرفات من ؟!
مثلِ همیشه تک تک به مزخرفاتت جواب میدم.
اول گفتی که شکلک
رو میذارم به خاطر اینکه بقیه فکر کنن ریلکسم و دارم میخندم ، به خدا اگه اهلِ خودنمایی بودم حاضر بودم یه ویدیو از خودم بگیرم آپلود کنم همه ببینن که چقدر دارم میخندم !
میگی من جلوی گنده تر از تو کم نیاوردم ؛ حرفِ خوبی زدی ما همسایمون یه بچه چهارساله داره هر چی بهش میگی کم نمیاره ، والله ما موندیم باید براش استدلال کنیم یا بچگونه باهاش حرف بزنیم ، هر چی میگیم کم نمیاره !
در ادامه یه سری جفنگیات رو به هم بافتی که انقدر بی سر و ته هست که قابل جواب دادن نیست ؛ خودم رو بیشتر از این کوچیک نمیکنم که به اینا هم جواب بدم فقط همین قدر رو بگم اینا همش ناشی از کینه توزی هست ، اگه میدونستم حسادت میکنی سعی میکردم سوءتفاهم ها رو رفع کنیم ولی متاسفانه همون مثال بچه چهارساله هست !
در ادامه گفتی چند تا از تاپیک های من که برای لایک بوده رو بگو ؛ خودتو گول نزن عزیز من ، اینجا کسی به این حد ابله نیست که ندونه تو تاپیک هایی که میزنی رو عدم میکنی ؛ یه تاپیک زدی که اقا تعداد پاسخ های من به فلان رسید ، باز تاپیک زدی که آقا لایکای من انقدر شد ، بعد تو تاپیک یه مقدار اسپم میدادی و عدم میزدی ، بعید میدونستم تا این اندازه بچه باشی که خودت رو هم بخوای گول بزنی !
بعدشم میگی من خیلی بی ادب و بی اخلاق و دروغگو و بلوف زن و حسود ( کم کم دزد و شیاد و منافق و ...
) هستم ، بعد جالبه حالا ! میگی که من تهمت میزنم !!
مرد حسابی تو همین الان هزارتا انگ به من چسبوندی حالا من دارم تهمت میزنم
رو که نیست سنگ پای قزوینه !!
من عینِ واقعیتو گفتم میخوای خودتو به هر کوچه ای بزن مهم نیست !
اولا من یک تاپیک زدم گفتم پاسخ هام رسید به فلان قدر آره درسته ولی دوباره تاپیک نزدم برای لایکام تو همون لایکام رو گفتم ، خب این از این ، بعد تو خودت عقل کل می دونی اول اطلاعاتت رو قوی کن که وقتی تاپیکی عدم می خوره همه لایک هایی که توش جمع شده از بین میره ، فقط پاسخ هاش می مونه جز تاپیک هایی مثل همین تاپیک احساست که تعداد پاسخ هاش زیادن
اینم یه دروغی که به من زدی
خخ ، آره می دونی چرا کم نمیاره ؟ چون به حرفای خودت دقت کنی تو پستات می فهمی لغزش داری .
حرف زدن شد اسپم شکلک گذاشتن شد پست مفید ! عجب دوره و زمونه ای شده !!
درسته که عنوان تاپیک شکلک هست ؛ ولی وقتی سر غذا بابات صحبت میکنه (درحالی که باید غذا بخوره) بهش میگی بابا غذا بخور اسپم نده ؟!
جواب این مثال مزخرفتم بدم که ، تو خانه درسته صحبت می کنه که در اصل نباید صحبت کنه و باید احترام سفره رو نگه داره ، اما اینجا قانون داره قانونشم خوردن غذا بدون اینکه در بین غذا خوردن حرف نزدن ، اینم جواب مثال مزخرفت
می دونی الان هر چی با من حرف میزنی ، داری خودت رو تو انجمن خراب می کنی ، این تاپیکم که نمیشه حذف کرد همه یادگاری هات پا برجا می مونه
In the name of god
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]اجیل[/b][/div][div]اینجا کلا اسپمه :icon_10:[/div][/quote]
احسنت شیر مادر حلالت ؛ من قبلاً میخواستم بگم ترسیدم این دهه هشتادیا بریزن سرم نفلم کنن ، آخه این تاپیک کلهم اجمعین اسپمه اون وقت تو تاپیکِ اسپم میگین اسپم نده ؟! :lol:[/div][/quote]
چرا فک میکنین اگه شکلک همراه جمله نباشه اسپم محسوب میشه؟؟؟
[/div][/quote]
چون اساساً چیزِ [b]بیهوده ای[/b] هست.[/div][/quote]
[b]اگه معنا نداشتن استفاده نمیشدن[/b] تو هم اگر مخالفی نیازی نیست تو این تایپیک شرکت کنی
مال تو چون ربطی به تایپیک نداشت یعنی شکلکی باهاش نبود من گفتم اسپمر تازه جنبه شوخی داشت:geek:[/div][/quote]
میدونم شوخی بود ، ولی نمیدونم چرا عادت داری جملات منو تحریف کنی یا یه جور دیگه تفسیر کنی ؟! :roll:
من گفتم بیهوده هست نگفتم معنا ندارن که ، درثانی اینکه استفاده میشه دلیل بر این نیست که مفید هست یا معنادار هست ! مزخرفات زیادی استفاده میشه پس یعنی هیچکدوم از اونا بیهوده نیستن ؟! اینکه استفاده بشه پس خوبه اصلاً ربطی نداره !
[b]اینکه شرکت کنم یا نکنم به خودم مربوطه ، اینکه شما استفاده کنین یا نکنین هم به خودتون مربوطه ، ولی نظر دادن آزاده[/b] !![/div][/quote]
شاید من نتونستم منظورمو خوب بیان کنم
وقتی میگه بیهوده یعنی استفاده کردن ازشون نیازی نیست
درصورتی که شکلکها معنی یک جمله یا کلمه رو میدن و استفاده از جممله یا کلمه فرقی نمیکنه
نمیدونم چجور واضحتر بگم..
منم گفتم نیازی نیست شرکت کنی نگفتم شرکت نکن هرکاری میخوای بکن من چیکارم:geek:[/div][/quote]
این حرفت کاملاً درسته ولی ارتباط چندانی با حرفِ قبلیت و حرفِ قبلیم نداشت.
من نگفتم شکلک گذاشتن بیهوده هست ! (اینم یکی دیگه از تحریف هات یا تفسیرهای غلطت هست) ؛ تو گفتی چرا فکر میکنی "شکلک بدون جمله" اسپمه ، من گفتم چون اساساً بیهوده هست.
شکلک در واقع ابزار کمکی هست تا معنای جمله رو بهتر برسونه ، البته در بعضی مواقع شکلکِ خالی هم معنایی رو میرسونه ولی اکثر موارد (مثلِ این تاپیک) شکلک گذاشتن بدون جمله بیهوده هست.[/div][/quote]
نه خو اینجا احساس رو با شکلک میزاریم
مثلا من به جای اینکه بگم من خوشحال هستم :mrgreen: یا :D یا :) رو میزارم
اگه تعجب کردم :icon_2: یا :shock: رو میزارم یعنی من الان تعجب کردم[/div][/quote]
عنوان تاپیک رو میدونم که احساسو میرسونه ، ولی مثلاً این آقا سپهر تا حالا صد هزار بار احساسشو رسونده ، خب که چی ؟! به پیشرفت خودش کمک کرد ؟ به پیشرفت انجمن کمک کرد ؟ سطح سوادش رفت بالا ؟ یا تعداد لایکاش رفت بالا (لول!!!) ؟ به همین خاطر هست که میگم تاپیک ذاتاً اسپمه[/div][/quote]
حسودی ؟ مشکلی داری ؟ چشم دیدن نداری ؟ اصلا به شما ربطی داره ؟ اصلا مگه تو هر تاپیکی من بخوام شرکت کنم باید حتما سطح سوادم بره بالا ؟
[b]اونایی که ناراحتن شرکت نکنند تو این تاپیک :geek:[/b]
:ugeek:[/div][/quote]
:lol:
مثال زدم باور کن هیچ مثالی واضح تر و روشن تر از تو ندیدم که بخوام براش بزنم ، حالا تو که صحبت از لایک میکنی جا داره یه نگاه به صفحه اول این تاپیک بندازی که عالمی با مولتیاش چه کرد ! :lol:
حالا که صحبت از حسادت و چشم دیدن کردی بذار جوابتو بدم ؛ اولاً تو کی باشی که من بخوام حسودیتو بکنم ؟ من اصلاً با تو بحث نداشتم ، یه نگاه کن به اولین چیزی که تو بحث گفتی چی بود ، گفتی چی شد که لایکای شارو بالا رفت ! حالا کی حسوده ؟! من حسودم یا تو که لایکای دیگران رو چک میکنی تا هر کی لایکاش بالا رفت پست بدی و دلیل بالا رفتن لایکاش رو بپرسی ؟! :lol::lol:
برو عمو ؛ برو به همون لایکات افتخار کن ، فقط یه چیزی ؛ نذار ارزش لایکات از خودت بیشتر بشن ! :lol:[/div][/quote]
عالمی لایک کرده که کرده فقط صفحات اول این تاپیک رو لایک کرده ، فقط خودشم لایک نکرده هر کی که تو صفحه اول بوده لایک کرده :|
مشخصه داری می سوزی سر هر بحثی سریع بحث لایکای منو وسط می کشی مسخره می کنی :|
والا تو خودت عقده لایک داری تو هر پستت 5 تا کاربر هم اسم هست که لایکت کردن ، داری تلاش می کنی بیای بالا ، که چی ؟ ! چون حتی با توجه به اینکه پست مفید هم میدی کسی لایکت نمی کنه ، می دونی چرا ؟! چون یکذره معرفت و اخلاق نداری
برو اصلا از خودت حرف در نیار تو کی دیدی من تو تاپیک ها یا پست ها بخوام پز لایکامو بدم ؟ فقط می خوام تهمت بزنی :|[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
از سراسر متنت داره حسادت و کینه توزی میباره ؛ ببین تا وقتی کسی از ادبیاتِ تخریبی استفاده نکنه من باهاش اینطور صحبت نمیکنم ، اولین کسی که بی دلیل و بی جهت صرفاً جهت خودنمایی ( :lol: ) شروع کرد به تخریب من تو بودی ، فکر کردی مثلِ یه بچه هم سن و سال خودت ساکت میمونم که هر مهملی میخوای ببافی و هیچی نگم تو هم واسه خودت خودنمایی کنی !!
به هر چی حاضرم قسم بخورم در این چند ماهی که در انجمن جدید بودم هیچ وقت با بحث با کسی نه سوختم و نه کدورت خاطر پیدا کردم ، کسانی که سوختن و سوختن رو درک میکنن عالمی (که متواری شد!) و گومر و جنابعالی هستید که میسوزید و من میخندم ! :lol:
گفتی که تو هر تاپیک مسخرت میکنم ، برو از خودت خجالت بکش ! :| من تا حالا به جز این تاپیک که خودت بحثو وسط کشیدی هیچ وقت درباره لایکات صحبت نکردم و مایل هم نبودم که صحبت کنم. حالا میگی تو هر بحثی مسخرت میکردم ؟! این ازون حرفا بودا ! :lol:
اینکه میگی با توجه به اینکه پست مفید میدم باز هم کسی لایکم نمیکنه فکر میکنم ناشی از شوخی طبعیت باشه ! :icon_4::icon_4: از این به بعد هر ساعت این جمله رو نگاه میکنم و کلی میخندم !! :lol::lol:
من میخوام به خاطر لایکام پز بدم ؟؟! هه شاهدن که فقط تو و حسینی هستید که به خاطر لایک تاپیک میزنید ! من همیشه منتقد لایک بودم همه هم شاهدن ! لااقل به چیز بگو به من بخوره !!
دونه دونه به مزخرفاتت جواب دادم برو خوش باش :lol:[/div][/quote]
هه ، مثلا اینو میزاری :lol: که بگی الان تو ریلکسی و خیلی مثلا متن هام مزخرفه که می خندی ، برو خودت رو سیاه کن بچه ، من جلو گنده تر از تو ها تو اینجا کم نیاوردم ، حالا سن منو وسط می کشی از قدیمم گفتن فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه ، خودت رو چی فرض کردی ؟ کل کاربرای انجمن عاشقتن ؟ دوست دارن ؟ خیلی دنبالتن ؟ نخیر عامو اشتباه فکر می کنی ، من معرفتم رو اینجا گذاشتم که خیلی ها براش احترام قائل شدن حالا تو اومدی اینجا فقط اطلاعاتت رو و زبون درازیت رو اینجا گذاشتی سه چهار نفر گفتن به به آقا شارو ببین چقدر اطلاعاتش خوبه و قوی
[b]هه شاهدن که فقط تو و حسینی هستید که به خاطر لایک تاپیک میزنید ![/b] کو ؟ چند تا از تاپیک های من که برای لایک بوده رو بگو :geek: دروغو اصلا من چند تا تعداد نوشته دارم که بخوام تاپیک داشته باشم ، خوبه تا همین دو هفته پیش تعداد نوشته ها من همش صفر بود دروغو بلوف ، با دروغ نمی تونی اینجا خودت رو بالا نشون بدی
منم چیزی بهت نگفتم بچه پروو ، من فقط گفتم چرا لایکات رفته بالا ، یک دفعه اومدی گفتی حسودیت میشه و مثل حسینی هستیو تهمت بیجا زدی ، فکر کردی اینجا خیلی شاخی الان ؟
انقدر که به سنت مینازی که خودت رو بزرگ میدونی برو یکم اخلاقت رو درست بی ادب ، مزخرفات من ؟! :|[/div][/quote]
مثلِ همیشه تک تک به مزخرفاتت جواب میدم.
اول گفتی که شکلک :lol: رو میذارم به خاطر اینکه بقیه فکر کنن ریلکسم و دارم میخندم ، به خدا اگه اهلِ خودنمایی بودم حاضر بودم یه ویدیو از خودم بگیرم آپلود کنم همه ببینن که چقدر دارم میخندم ! :icon_4::icon_4::icon_4:
میگی من جلوی گنده تر از تو کم نیاوردم ؛ حرفِ خوبی زدی ما همسایمون یه بچه چهارساله داره هر چی بهش میگی کم نمیاره ، والله ما موندیم باید براش استدلال کنیم یا بچگونه باهاش حرف بزنیم ، هر چی میگیم کم نمیاره !
در ادامه یه سری جفنگیات رو به هم بافتی که انقدر بی سر و ته هست که قابل جواب دادن نیست ؛ خودم رو بیشتر از این کوچیک نمیکنم که به اینا هم جواب بدم فقط همین قدر رو بگم اینا همش ناشی از کینه توزی هست ، اگه میدونستم حسادت میکنی سعی میکردم سوءتفاهم ها رو رفع کنیم ولی متاسفانه همون مثال بچه چهارساله هست ! :lol:
در ادامه گفتی چند تا از تاپیک های من که برای لایک بوده رو بگو ؛ خودتو گول نزن عزیز من ، اینجا کسی به این حد ابله نیست که ندونه تو تاپیک هایی که میزنی رو عدم میکنی ؛ یه تاپیک زدی که اقا تعداد پاسخ های من به فلان رسید ، باز تاپیک زدی که آقا لایکای من انقدر شد ، بعد تو تاپیک یه مقدار اسپم میدادی و عدم میزدی ، بعید میدونستم تا این اندازه بچه باشی که خودت رو هم بخوای گول بزنی ! :lol::lol:
بعدشم میگی من خیلی بی ادب و بی اخلاق و دروغگو و بلوف زن و حسود ( کم کم دزد و شیاد و منافق و ... :lol: ) هستم ، بعد جالبه حالا ! میگی که من تهمت میزنم !! :lol::lol: مرد حسابی تو همین الان هزارتا انگ به من چسبوندی حالا من دارم تهمت میزنم :lol: رو که نیست سنگ پای قزوینه !! :lol: من عینِ واقعیتو گفتم میخوای خودتو به هر کوچه ای بزن مهم نیست ![/div][/quote]
اولا من یک تاپیک زدم گفتم پاسخ هام رسید به فلان قدر آره درسته ولی دوباره تاپیک نزدم برای لایکام تو همون لایکام رو گفتم ، خب این از این ، بعد تو خودت عقل کل می دونی اول اطلاعاتت رو قوی کن که وقتی تاپیکی عدم می خوره همه لایک هایی که توش جمع شده از بین میره ، فقط پاسخ هاش می مونه جز تاپیک هایی مثل همین تاپیک احساست که تعداد پاسخ هاش زیادن :| اینم یه دروغی که به من زدی
خخ ، آره می دونی چرا کم نمیاره ؟ چون به حرفای خودت دقت کنی تو پستات می فهمی لغزش داری .
:icon_2:
حرف زدن شد اسپم شکلک گذاشتن شد پست مفید ! عجب دوره و زمونه ای شده !!
درسته که عنوان تاپیک شکلک هست ؛ ولی وقتی سر غذا بابات صحبت میکنه (درحالی که باید غذا بخوره) بهش میگی بابا غذا بخور اسپم نده ؟!
:icon_2:
[b]جواب این مثال مزخرفتم بدم که ، تو خانه درسته صحبت می کنه که در اصل نباید صحبت کنه و باید احترام سفره رو نگه داره ، اما اینجا قانون داره قانونشم خوردن غذا بدون اینکه در بین غذا خوردن حرف نزدن ، اینم جواب مثال مزخرفت [/b]
می دونی الان هر چی با من حرف میزنی ، داری خودت رو تو انجمن خراب می کنی ، این تاپیکم که نمیشه حذف کرد همه یادگاری هات پا برجا می مونه :lol: