آقا من یه سوال دارم
طرف کسیم نمیگیرم
ولی اگه نقل زدن اسپمه...اصن انجمن مگه مرض داشته گزینه ی نقل قولو گذاشته زیر نوشته ها؟
صداها میگن که توام میری...
آقا من یه سوال دارم
طرف کسیم نمیگیرم
ولی اگه نقل زدن اسپمه...اصن انجمن مگه مرض داشته گزینه ی نقل قولو گذاشته زیر نوشته ها؟:icon_2::icon_2::icon_2::icon_2:
دوستان به این چیزی که الان میگم دقت کنید ، فرض میگیریم که من یه آدم ابله هستم ، این آقا الان دو ساعته داره با من بحث میکنه اگه جواب ابلهان خاموشی است پس چرا همون اول خفقان نگرفت ؟! میدونین علتش چیه ؟ علتش اینه این آقا انقدر گاف و سوتی داده خودش مونده چی بگه و کم آورده و برای فرار میگه جواب ابلهان خاموشی است !
آفرین
میدونین الان یاد چی افتادم ؟! شاید بعضی ها یادشون باشه حالا امیدوارم ممدحسن و چیچک بعداً این قسمت ها رو بخونن اونا یادشون هست معین هم شاید یادش باشه ، من تو یه تاپیک کلی با گومر بحث کردم ، انقدر سوتی داد که آخرش در جواب پست هام فقط میگفت : "لایک " ، یعنی دیگه مونده بود خودش چی گفته فقط میگفت "لایک " .
الان تو هم دقیقاً به همون روز افتادی فقط فرقش اینه که داری میگی : "آفرین "
عجب پیله ایی هستی سیریش
ول کن دیگه ، الان فکر کردی آبرو منو بردی ؟ آفرین پسرم شکلاتت رو بهت میدم
فقط بدون برات خیلی بد میشه
دیگه حرفی ندارم هر چی می خوای پست بزار
تو رو نقل قول کردم که بگم منظورم کدوم حرفه ولی طرفِ صحبتم تو نبودی ، ولی حالا که چنین حرفی زدی که ناشی از حس انتقام جوییِ کودکان میشه بذار یه چیزی رو جدی بهت بگم :
اولاً که صحبت من اصلاً با تو نبود خواستم خاطره یه عده رو زنده کنم اخه منطق افتضاحت مخصوصاً در زمان کم آوردنت خیلی شبیه گومره ، ولی به طور کلی به نظر من گومر از تو منطقی تره.
ثانیاً اینکه من در این تاپیک با دو ادبیاتِ مختلف صحبت کردم ، اول ادبیاتِ منطقی که قبل از اینکه تو وارد بحث بشی داشتم با معین با ادبیاتِ منطقی و مستدل صحبت میکردم ، ادبیاتِ دوم ادبیاتِ شبه تخریبی بود که از وقتی که تو وارد بحث شدی من از اون استفاده کردم ، علتش هم این بود که تو تخریب رو بی دلیل شروع کردی و من تخریب رو بی جواب نمیذارم. این رو به این خاطر میگم که کسانی که بحث منو سپهر رو میخونن فکر نکنن که من به طرز بی منطقانه ای در حال تخریب سپهر هستم و اصولاً به منطق پایبند نیستم ، نه ! این ادبیاتی که من در بحث با سپهر به کار بردم ادبیاتِ منطقی نبود بلکه ایشان فرآیندی رو آغاز کرد که من رو ناچار کرد بحث رو به سمتی بکشونم که متوجه بشه که اینطور مواقع کم میاره به همین جهت کسی که کم میاره نباید کل کل کنه ! ولی وقتی حتی میان این کل کل ها بحثِ منطقی رو پیش بکشه من استقبال میکنم.
حالا اینکه منو تهدید کردی خیلی برام جالب و خنده داره !! این هم ناشی میشه از عواملی که تو پست های قبلی گفتم ! روحیه بچگانه ای که تا کم میاره تهدید میکنه !
والسلام
این مطلب در 1395/05/04 16:42:37 نوشته شده است و در 1395/05/04 16:44:48 ویرایش شده است .
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]جواب ابلهان خاموشیست :icon_10:[/div][/quote]
دوستان به این چیزی که الان میگم دقت کنید ، فرض میگیریم که من یه آدم ابله هستم ، این آقا الان دو ساعته داره با من بحث میکنه اگه جواب ابلهان خاموشی است پس چرا همون اول خفقان نگرفت ؟! :lol: میدونین علتش چیه ؟ علتش اینه این آقا انقدر گاف و سوتی داده خودش مونده چی بگه و کم آورده و برای فرار میگه جواب ابلهان خاموشی است ! [/div][/quote]
آفرین :icon_2:[/div][/quote]
میدونین الان یاد چی افتادم ؟! شاید بعضی ها یادشون باشه حالا امیدوارم ممدحسن و چیچک بعداً این قسمت ها رو بخونن اونا یادشون هست معین هم شاید یادش باشه ، من تو یه تاپیک کلی با گومر بحث کردم ، انقدر سوتی داد که آخرش در جواب پست هام فقط میگفت : "لایک :icon_10:" ، یعنی دیگه مونده بود خودش چی گفته فقط میگفت "لایک :icon_10:" .
الان تو هم دقیقاً به همون روز افتادی فقط فرقش اینه که داری میگی : "آفرین :icon_2:"
:lol::lol::lol:[/div][/quote]
عجب پیله ایی هستی سیریش :|
ول کن دیگه ، الان فکر کردی آبرو منو بردی ؟ آفرین پسرم شکلاتت رو بهت میدم :|
فقط بدون برات خیلی بد میشه
دیگه حرفی ندارم هر چی می خوای پست بزار :icon_14:[/div][/quote]
تو رو نقل قول کردم که بگم منظورم کدوم حرفه ولی طرفِ صحبتم تو نبودی ، ولی حالا که چنین حرفی زدی که ناشی از حس انتقام جوییِ کودکان میشه بذار یه چیزی رو جدی بهت بگم :
اولاً که صحبت من اصلاً با تو نبود خواستم خاطره یه عده رو زنده کنم اخه منطق افتضاحت مخصوصاً در زمان کم آوردنت خیلی شبیه گومره ، ولی به طور کلی به نظر من گومر از تو منطقی تره.
ثانیاً اینکه من در این تاپیک با دو ادبیاتِ مختلف صحبت کردم ، اول ادبیاتِ منطقی که قبل از اینکه تو وارد بحث بشی داشتم با معین با ادبیاتِ منطقی و مستدل صحبت میکردم ، ادبیاتِ دوم ادبیاتِ شبه تخریبی بود که از وقتی که تو وارد بحث شدی من از اون استفاده کردم ، علتش هم این بود که تو تخریب رو بی دلیل شروع کردی و من تخریب رو بی جواب نمیذارم. این رو به این خاطر میگم که کسانی که بحث منو سپهر رو میخونن فکر نکنن که من به طرز بی منطقانه ای در حال تخریب سپهر هستم و اصولاً به منطق پایبند نیستم ، نه ! این ادبیاتی که من در بحث با سپهر به کار بردم ادبیاتِ منطقی نبود بلکه ایشان فرآیندی رو آغاز کرد که من رو ناچار کرد بحث رو به سمتی بکشونم که متوجه بشه که اینطور مواقع کم میاره به همین جهت کسی که کم میاره نباید کل کل کنه ! ولی وقتی حتی میان این کل کل ها بحثِ منطقی رو پیش بکشه من استقبال میکنم.
حالا اینکه منو تهدید کردی خیلی برام جالب و خنده داره !! این هم ناشی میشه از عواملی که تو پست های قبلی گفتم ! روحیه بچگانه ای که تا کم میاره تهدید میکنه !
والسلام
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.