من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]کی تو دلت به جای منه
اسم منو صدا میزنه :|[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:
دمت گرم حال کردم لایک:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
از شعرش ؟ :icon_4:
معین انصافاً این حرفِ آخرم غلط بود ؟ یادمه یه زمانی نصفه شبا یه تاپیک میزدیم توش کلی تا صبح حرف میزدیم ، الان اینطوری شده که اوقات بیکاری فقط شکلک رد و بدل میکنن اگه به قول شما فایده ای داره بگین ما هم بفهمیم از این جهالت در بیایم ، اگه فایده نداره پس چرا الکی مخالفت میکنین ؟! چیزی که فایده نداره بیهوده هست دیگه !
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
معین انصافاً این حرفِ آخرم غلط بود ؟ یادمه یه زمانی نصفه شبا یه تاپیک میزدیم توش کلی تا صبح حرف میزدیم ، الان اینطوری شده که اوقات بیکاری فقط شکلک رد و بدل میکنن :| اگه به قول شما فایده ای داره بگین ما هم بفهمیم از این جهالت در بیایم ، اگه فایده نداره پس چرا الکی مخالفت میکنین ؟! چیزی که فایده نداره بیهوده هست دیگه !
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]کی تو دلت به جای منه
از شعرش ؟ :icon_4:[/div][/quote]
از موقع گفتن و چیزی که در اون موقع گفتی:icon_4:
معین انصافاً این حرفِ آخرم غلط بود ؟ یادمه یه زمانی نصفه شبا یه تاپیک میزدیم توش کلی تا صبح حرف میزدیم ، الان اینطوری شده که اوقات بیکاری فقط شکلک رد و بدل میکنن اگه به قول شما فایده ای داره بگین ما هم بفهمیم از این جهالت در بیایم ، اگه فایده نداره پس چرا الکی مخالفت میکنین ؟! چیزی که فایده نداره بیهوده هست دیگه !
خب شکلک ندین بحرفین مشکلی نیس که
منم موافقم
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]معین انصافاً این حرفِ آخرم غلط بود ؟ یادمه یه زمانی نصفه شبا یه تاپیک میزدیم توش کلی تا صبح حرف میزدیم ، الان اینطوری شده که اوقات بیکاری فقط شکلک رد و بدل میکنن :| اگه به قول شما فایده ای داره بگین ما هم بفهمیم از این جهالت در بیایم ، اگه فایده نداره پس چرا الکی مخالفت میکنین ؟! چیزی که فایده نداره بیهوده هست دیگه ![/div][/quote]
منم موافقم :geek:
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]کی تو دلت به جای منه
از شعرش ؟ :icon_4:[/div][/quote]
از موقع گفتن و چیزی که در اون موقع گفتی:icon_4:[/div][/quote]
:icon_4:
منم موافقم
خدا خیرت بده اینا یاد گرفتن تا یه چیز ما بگیم بریزن سرمون ، یکی استدلال میکنه یکی داد و بیداد میکنه یکی تخریب میکنه !
این مطلب در 1395/05/04 14:34:35 نوشته شده است و در 1395/05/04 14:34:43 ویرایش شده است .
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]معین انصافاً این حرفِ آخرم غلط بود ؟ یادمه یه زمانی نصفه شبا یه تاپیک میزدیم توش کلی تا صبح حرف میزدیم ، الان اینطوری شده که اوقات بیکاری فقط شکلک رد و بدل میکنن :| اگه به قول شما فایده ای داره بگین ما هم بفهمیم از این جهالت در بیایم ، اگه فایده نداره پس چرا الکی مخالفت میکنین ؟! چیزی که فایده نداره بیهوده هست دیگه ![/div][/quote]
منم موافقم :geek:[/div][/quote]
خدا خیرت بده اینا یاد گرفتن تا یه چیز ما بگیم بریزن سرمون ، یکی استدلال میکنه یکی داد و بیداد میکنه یکی تخریب میکنه ! :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.