معین انصافاً این حرفِ آخرم غلط بود ؟ یادمه یه زمانی نصفه شبا یه تاپیک میزدیم توش کلی تا صبح حرف میزدیم ، الان اینطوری شده که اوقات بیکاری فقط شکلک رد و بدل میکنن اگه به قول شما فایده ای داره بگین ما هم بفهمیم از این جهالت در بیایم ، اگه فایده نداره پس چرا الکی مخالفت میکنین ؟! چیزی که فایده نداره بیهوده هست دیگه !
من که چیزی نگفتم
اره کار بیهوده ایه کلا انجمن اومدن بیهودست اره اطلاعات رد و بدل میشه و اینا ولی لگه نصف انجمن بری بیرون بگردی ده برابرش رد و بدل میشه اجتماعی هم میشی
Moein bap
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]معین انصافاً این حرفِ آخرم غلط بود ؟ یادمه یه زمانی نصفه شبا یه تاپیک میزدیم توش کلی تا صبح حرف میزدیم ، الان اینطوری شده که اوقات بیکاری فقط شکلک رد و بدل میکنن :| اگه به قول شما فایده ای داره بگین ما هم بفهمیم از این جهالت در بیایم ، اگه فایده نداره پس چرا الکی مخالفت میکنین ؟! چیزی که فایده نداره بیهوده هست دیگه ![/div][/quote]
من که چیزی نگفتم
اره کار بیهوده ایه کلا انجمن اومدن بیهودست اره اطلاعات رد و بدل میشه و اینا ولی لگه نصف انجمن بری بیرون بگردی ده برابرش رد و بدل میشه اجتماعی هم میشی
معین انصافاً این حرفِ آخرم غلط بود ؟ یادمه یه زمانی نصفه شبا یه تاپیک میزدیم توش کلی تا صبح حرف میزدیم ، الان اینطوری شده که اوقات بیکاری فقط شکلک رد و بدل میکنن اگه به قول شما فایده ای داره بگین ما هم بفهمیم از این جهالت در بیایم ، اگه فایده نداره پس چرا الکی مخالفت میکنین ؟! چیزی که فایده نداره بیهوده هست دیگه !
من که چیزی نگفتم
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]معین انصافاً این حرفِ آخرم غلط بود ؟ یادمه یه زمانی نصفه شبا یه تاپیک میزدیم توش کلی تا صبح حرف میزدیم ، الان اینطوری شده که اوقات بیکاری فقط شکلک رد و بدل میکنن :| اگه به قول شما فایده ای داره بگین ما هم بفهمیم از این جهالت در بیایم ، اگه فایده نداره پس چرا الکی مخالفت میکنین ؟! چیزی که فایده نداره بیهوده هست دیگه ![/div][/quote]
من که چیزی نگفتم
اره کار بیهوده ایه کلا انجمن اومدن بیهودست اره اطلاعات رد و بدل میشه و اینا ولی لگه نصف انجمن بری بیرون بگردی ده برابرش رد و بدل میشه اجتماعی هم میشی[/div][/quote]
خب مرد حسابی اگه قبول داری بیهوده هست چرا مخالفت میکردی ؟!! :|
انجمن همش بیهوده نیست ولی چیزای بیهوده زیاد داره !
اخه حرفیم که میزنین سود نداره
سر چرتو پرت بحث میکنین
بعدشم احساس عقل کل بودنم بهتون دست میده
خدایی اینو راست میگه
حرف نمیزنین کل میندازین
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]اخه حرفیم که میزنین سود نداره
سر چرتو پرت بحث میکنین
بعدشم احساس عقل کل بودنم بهتون دست میده:|:|:|:|[/div][/quote]
خدایی اینو راست میگه :|
حرف نمیزنین کل میندازین :icon_6:
من که چیزی نگفتم
چون وسط یه چیز بیهوده بگی این بهیودس خیلی کار بیهده ایه
Moein bap
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]معین انصافاً این حرفِ آخرم غلط بود ؟ یادمه یه زمانی نصفه شبا یه تاپیک میزدیم توش کلی تا صبح حرف میزدیم ، الان اینطوری شده که اوقات بیکاری فقط شکلک رد و بدل میکنن :| اگه به قول شما فایده ای داره بگین ما هم بفهمیم از این جهالت در بیایم ، اگه فایده نداره پس چرا الکی مخالفت میکنین ؟! چیزی که فایده نداره بیهوده هست دیگه ![/div][/quote]
من که چیزی نگفتم
اره کار بیهوده ایه کلا انجمن اومدن بیهودست اره اطلاعات رد و بدل میشه و اینا ولی لگه نصف انجمن بری بیرون بگردی ده برابرش رد و بدل میشه اجتماعی هم میشی[/div][/quote]
خب مرد حسابی اگه قبول داری بیهوده هست چرا مخالفت میکردی ؟!! :|
انجمن همش بیهوده نیست ولی چیزای بیهوده زیاد داره ![/div][/quote]
چون وسط یه چیز بیهوده بگی این بهیودس خیلی کار بیهده ایه:|
:icon_2:
سر چرتو پرت بحث میکنین
اشتباه میکنی ، مهمترین فایدش اینه که اصلاً آدم حرف زدن یاد میگیره ، بعضیا حتی حرف زدن هم بلد نیستن ! آدم یاد میگیره به جای فقط شکلک گذاشتن یکم فکر کنه به حرفِ طرفِ مقابل ، فکر کنه به حرفِ خودش ، انتخاب کنه کدوم درسته ، مضاف بر اون اطلاعاتش هم افزایش پیدا میکنه ، علاوه بر اون با تفکرِ طرف مقابل بیشتر آشنا میشه و ...
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]اخه حرفیم که میزنین سود نداره
سر چرتو پرت بحث میکنین
اشتباه میکنی ، مهمترین فایدش اینه که اصلاً آدم حرف زدن یاد میگیره ، بعضیا حتی حرف زدن هم بلد نیستن ! آدم یاد میگیره به جای فقط شکلک گذاشتن یکم فکر کنه به حرفِ طرفِ مقابل ، فکر کنه به حرفِ خودش ، انتخاب کنه کدوم درسته ، مضاف بر اون اطلاعاتش هم افزایش پیدا میکنه ، علاوه بر اون با تفکرِ طرف مقابل بیشتر آشنا میشه و ...
سر چرتو پرت بحث میکنین
خدایی اینو راست میگه
حرف نمیزنین کل میندازین
راس میگه
بچه ها بیاین عهد ببندیم بحث کنیم و کل کلل و دعوا تعطیل هرکی موافقه اعلام کنه
Moein bap
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]اخه حرفیم که میزنین سود نداره
سر چرتو پرت بحث میکنین
حرف نمیزنین کل میندازین :icon_6:[/div][/quote]
راس میگه
سر چرتو پرت بحث میکنین
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]اخه حرفیم که میزنین سود نداره
سر چرتو پرت بحث میکنین
اشتباه میکنی ، مهمترین فایدش اینه که اصلاً آدم حرف زدن یاد میگیره ، بعضیا حتی حرف زدن هم بلد نیستن ! آدم یاد میگیره به جای فقط شکلک گذاشتن یکم فکر کنه به حرفِ طرفِ مقابل ، فکر کنه به حرفِ خودش ، انتخاب کنه کدوم درسته ، مضاف بر اون اطلاعاتش هم افزایش پیدا میکنه ، علاوه بر اون با تفکرِ طرف مقابل بیشتر آشنا میشه و ...[/div][/quote]
:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
سر چرتو پرت بحث میکنین
خدایی اینو راست میگه
حرف نمیزنین کل میندازین
راس میگه
حسین اصلا نمیتونه
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]اخه حرفیم که میزنین سود نداره
سر چرتو پرت بحث میکنین
حرف نمیزنین کل میندازین :icon_6:[/div][/quote]
راس میگه
بچه ها بیاین عهد ببندیم بحث کنیم و کل کلل و دعوا تعطیل هرکی موافقه اعلام کنه [/div][/quote]
حسین اصلا نمیتونه:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.