من هیچکدوم از اینا نیستم ولی وقتی سوتی میدین پاش وایستین چرا خودتونو گول میزنین !
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]معین جواب نده اصن
این باز فلسفه چینیش شروع شد:|[/div][/quote]
دلبندم فلسفه رو نمیچینن ، میبافن ! :lol:[/div][/quote]
تو خوبی:|تو زورویی:|برزیلی:0-6تو از من جلویی:|[/div][/quote]
:lol:
من هیچکدوم از اینا نیستم ولی وقتی سوتی میدین پاش وایستین چرا خودتونو گول میزنین !
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]معین جواب نده اصن
این باز فلسفه چینیش شروع شد:|[/div][/quote]
دلبندم فلسفه رو نمیچینن ، میبافن ! :lol:[/div][/quote]
داریم بحث میکنیم ما پسرا بحثمون شبیه دعوا:geek:
حرف زدن شد اسپم شکلک گذاشتن شد پست مفید ! عجب دوره و زمونه ای شده !!
درسته که عنوان تاپیک شکلک هست ؛ ولی وقتی سر غذا بابات صحبت میکنه (درحالی که باید غذا بخوره) بهش میگی بابا غذا بخور اسپم نده ؟!
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]اسپم ندین :ugeek:[/div][/quote]
درسته که عنوان تاپیک شکلک هست ؛ ولی وقتی سر غذا بابات صحبت میکنه (درحالی که باید غذا بخوره) بهش میگی بابا غذا بخور اسپم نده ؟! :lol:
درسته که عنوان تاپیک شکلک هست ؛ ولی وقتی سر غذا بابات صحبت میکنه (درحالی که باید غذا بخوره) بهش میگی بابا غذا بخور اسپم نده ؟!
عزیزم برو سوتیه لایکاتو جمع کن
In the name of god
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]اسپم ندین :ugeek:[/div][/quote]
درسته که عنوان تاپیک شکلک هست ؛ ولی وقتی سر غذا بابات صحبت میکنه (درحالی که باید غذا بخوره) بهش میگی بابا غذا بخور اسپم نده ؟! :lol:[/div][/quote]
عزیزم برو سوتیه لایکاتو جمع کن :mrgreen:
احسنت شیر مادر حلالت ؛ من قبلاً میخواستم بگم ترسیدم این دهه هشتادیا بریزن سرم نفلم کنن ، آخه این تاپیک کلهم اجمعین اسپمه اون وقت تو تاپیکِ اسپم میگین اسپم نده ؟!
چرا فک میکنین اگه شکلک همراه جمله نباشه اسپم محسوب میشه؟؟؟
چون اساساً چیزِ بیهوده ای هست.
اگه معنا نداشتن استفاده نمیشدن تو هم اگر مخالفی نیازی نیست تو این تایپیک شرکت کنی
مال تو چون ربطی به تایپیک نداشت یعنی شکلکی باهاش نبود من گفتم اسپمر تازه جنبه شوخی داشت
میدونم شوخی بود ، ولی نمیدونم چرا عادت داری جملات منو تحریف کنی یا یه جور دیگه تفسیر کنی ؟!
من گفتم بیهوده هست نگفتم معنا ندارن که ، درثانی اینکه استفاده میشه دلیل بر این نیست که مفید هست یا معنادار هست ! مزخرفات زیادی استفاده میشه پس یعنی هیچکدوم از اونا بیهوده نیستن ؟! اینکه استفاده بشه پس خوبه اصلاً ربطی نداره ! اینکه شرکت کنم یا نکنم به خودم مربوطه ، اینکه شما استفاده کنین یا نکنین هم به خودتون مربوطه ، ولی نظر دادن آزاده !!
شاید من نتونستم منظورمو خوب بیان کنم
وقتی میگه بیهوده یعنی استفاده کردن ازشون نیازی نیست
درصورتی که شکلکها معنی یک جمله یا کلمه رو میدن و استفاده از جممله یا کلمه فرقی نمیکنه
نمیدونم چجور واضحتر بگم..
منم گفتم نیازی نیست شرکت کنی نگفتم شرکت نکن هرکاری میخوای بکن من چیکارم
Moein bap
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]اجیل[/b][/div][div]اینجا کلا اسپمه :icon_10:[/div][/quote]
احسنت شیر مادر حلالت ؛ من قبلاً میخواستم بگم ترسیدم این دهه هشتادیا بریزن سرم نفلم کنن ، آخه این تاپیک کلهم اجمعین اسپمه اون وقت تو تاپیکِ اسپم میگین اسپم نده ؟! :lol:[/div][/quote]
چرا فک میکنین اگه شکلک همراه جمله نباشه اسپم محسوب میشه؟؟؟
[/div][/quote]
چون اساساً چیزِ [b]بیهوده ای[/b] هست.[/div][/quote]
[b]اگه معنا نداشتن استفاده نمیشدن[/b] تو هم اگر مخالفی نیازی نیست تو این تایپیک شرکت کنی
مال تو چون ربطی به تایپیک نداشت یعنی شکلکی باهاش نبود من گفتم اسپمر تازه جنبه شوخی داشت:geek:[/div][/quote]
میدونم شوخی بود ، ولی نمیدونم چرا عادت داری جملات منو تحریف کنی یا یه جور دیگه تفسیر کنی ؟! :roll:
من گفتم بیهوده هست نگفتم معنا ندارن که ، درثانی اینکه استفاده میشه دلیل بر این نیست که مفید هست یا معنادار هست ! مزخرفات زیادی استفاده میشه پس یعنی هیچکدوم از اونا بیهوده نیستن ؟! اینکه استفاده بشه پس خوبه اصلاً ربطی نداره !
[b]اینکه شرکت کنم یا نکنم به خودم مربوطه ، اینکه شما استفاده کنین یا نکنین هم به خودتون مربوطه ، ولی نظر دادن آزاده[/b] !![/div][/quote]
شاید من نتونستم منظورمو خوب بیان کنم
وقتی میگه بیهوده یعنی استفاده کردن ازشون نیازی نیست
درصورتی که شکلکها معنی یک جمله یا کلمه رو میدن و استفاده از جممله یا کلمه فرقی نمیکنه
نمیدونم چجور واضحتر بگم..
منم گفتم نیازی نیست شرکت کنی نگفتم شرکت نکن هرکاری میخوای بکن من چیکارم:geek:
عزیزم برو سوتیه لایکاتو جمع کن
سوتیِ لایکا ؟! اینقدر به فکر لایک جمع کردنی که به لایکای این و اون دقت میکنی کسی ازت جلو نزنه ! باز صد رحمت به حسینی !!
همه میدونن که تو با اسپم لایک جمع میکنی ولی من با پستِ درست و حسابی ، البته اگه چشم داشته باشی !
وقتی تو جواب دادن کم میاری نپیچون ! بگو جوابی واست نداشتم !
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]اسپم ندین :ugeek:[/div][/quote]
درسته که عنوان تاپیک شکلک هست ؛ ولی وقتی سر غذا بابات صحبت میکنه (درحالی که باید غذا بخوره) بهش میگی بابا غذا بخور اسپم نده ؟! :lol:[/div][/quote]
عزیزم برو سوتیه لایکاتو جمع کن :mrgreen:[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
سوتیِ لایکا ؟! اینقدر به فکر لایک جمع کردنی که به لایکای این و اون دقت میکنی کسی ازت جلو نزنه ! باز صد رحمت به حسینی !!
همه میدونن که تو با اسپم لایک جمع میکنی ولی من با پستِ درست و حسابی ، البته اگه چشم داشته باشی !
وقتی تو جواب دادن کم میاری نپیچون ! بگو جوابی واست نداشتم !
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.