[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]شما سن و سالی ازت گذشته به اعصابت مسلط باش ![/div][/quote]
اسپمر:geek:[/div][/quote]
اگه :!: شکلکه چرا ! نباشه ؟ :lol:[/div][/quote]
:geek:
چون اون تو صورته این یکی نیست:icon_10:
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]شما سن و سالی ازت گذشته به اعصابت مسلط باش ![/div][/quote]
اسپمر:geek:[/div][/quote]
اگه :!: شکلکه چرا ! نباشه ؟ :lol:[/div][/quote]
:geek:
چون اون تو صورته این یکی نیست:icon_10:[/div][/quote]
مهم نیست.
اینم حساب کن شد دو تا اسپم (LOL!)
احسنت شیر مادر حلالت ؛ من قبلاً میخواستم بگم ترسیدم این دهه هشتادیه بریزن سرم نفلم کنن ، آخه این تاپیک کلهم اجمعین اسپمه اون وقت تو تاپیکِ اسپم میگین اسپم نده ؟!
چرا فک میکنین اگه شکلک همراه جمله نباشه اسپم محسوب میشه؟؟؟
Moein bap
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]اجیل[/b][/div][div]اینجا کلا اسپمه :icon_10:[/div][/quote]
احسنت شیر مادر حلالت ؛ من قبلاً میخواستم بگم ترسیدم این دهه هشتادیه بریزن سرم نفلم کنن ، آخه این تاپیک کلهم اجمعین اسپمه اون وقت تو تاپیکِ اسپم میگین اسپم نده ؟! :lol:[/div][/quote]
احسنت شیر مادر حلالت ؛ من قبلاً میخواستم بگم ترسیدم این دهه هشتادیه بریزن سرم نفلم کنن ، آخه این تاپیک کلهم اجمعین اسپمه اون وقت تو تاپیکِ اسپم میگین اسپم نده ؟!
الان ده 90 خطرناکترن
اسمان ابی بمان
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]اجیل[/b][/div][div]اینجا کلا اسپمه :icon_10:[/div][/quote]
احسنت شیر مادر حلالت ؛ من قبلاً میخواستم بگم ترسیدم این دهه هشتادیه بریزن سرم نفلم کنن ، آخه این تاپیک کلهم اجمعین اسپمه اون وقت تو تاپیکِ اسپم میگین اسپم نده ؟! :lol:[/div][/quote]
الان ده 90 خطرناکترن:icon_4:
احسنت شیر مادر حلالت ؛ من قبلاً میخواستم بگم ترسیدم این دهه هشتادیا بریزن سرم نفلم کنن ، آخه این تاپیک کلهم اجمعین اسپمه اون وقت تو تاپیکِ اسپم میگین اسپم نده ؟!
چون اساساً چیزِ بیهوده ای هست.
این مطلب در 1395/05/04 14:00:35 نوشته شده است و در 1395/05/04 14:01:46 ویرایش شده است .
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]اجیل[/b][/div][div]اینجا کلا اسپمه :icon_10:[/div][/quote]
احسنت شیر مادر حلالت ؛ من قبلاً میخواستم بگم ترسیدم این دهه هشتادیا بریزن سرم نفلم کنن ، آخه این تاپیک کلهم اجمعین اسپمه اون وقت تو تاپیکِ اسپم میگین اسپم نده ؟! :lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
چون اساساً چیزِ بیهوده ای هست.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.