amirmohamad1--2فروش اکانت یخورده خوب بود ولی دیگه ازش سو استفاده کردن هر کی پول بیشتری خرج میکرد قوی تر میشد و شور حال بازی کمتر شده بود
اینطوری هم خیلی خوبه بازی برای کسب درامد شما ها که نیست
بدم نمیگی خوبه
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1395/04/05 14:03:55
بدم نمیگی خوبه |
|
1395/04/05 14:53:34
به نظر من هم خوب شد هم بد . از طرفی برای بازیکنایی که زحمت کشیدن ولی دیگه وقت بازی کردن ندارن بد شد که نمیتونن اکانتشون رو بفروش. ولی جنبه ی مثبتش بیشتره . الان عدالت توی بازی بیشتر شد . چون یه سری با پول خرج کردن به کتیبه میرسیدن الان مجبورن بیشتر زحمت بکشن و نون بازوشون رو بخورن . البته روشهای مولتی بازی برای این بازیکنان کم نیست و بازم کار خودشون رو میکنن . ولی کلا از هر حرکتی برای عادلانه شدن بازی باید حمایت کرد.
|
|
1395/04/05 14:57:31
خو چه استدلالیه آخه ؟؟؟ کسی که با پول خرح کردن کتیبه میزنه الان دیگه خرج نمیکنه ؟؟؟ دیگه اکانت نمیخره میشینه نون بازوش رو میخوره ؟؟؟ .... مدیر عزیز من از همین تیربون عذر میخوام ... ولا با این سیل عظیم موافق منم بودم قانون رو تصویب میکردم امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن |
|
1395/04/05 17:13:43
توجه کردین این تاپیک زودتر از تاپیک مدیر انجمن تو بخش ((اطلاع رسانی و اخبار بازی)) زده شد؟
چه سرعت عملی داشتیما تاپیک که نتیجه ای نداشت ولی بخاطر این سرعت عمل تشویق کنید لااقل یکم قوت قلب بگیرم این مرکزی انتقال داده شد
|
|
1395/04/05 17:22:47
|
|
1395/04/06 12:24:43
منم تیکت زدم
سلام به تیم گرامی عصر پادشاهان! احتراما به استحضار میرسد که طبق نظر سنجی ها و تاپیک های انجمن سایت! و دیگر گفتگو ها با بازیکنان برتر و تازه واردان عصر پادشاهان نتیجه بر این شد که ! همه از اینکه امکان خرید و فروش اکانت برداشته شد! ناراضی و اعتصاب کردند! و از نظر بنده همه که چندین سرور در عصر پادشاهان و کلی بازی های دیگر ائم از جنگ خان ها! امپراطوری جاوید.. *.. و.. بودم این کار تیم عصر پادشاهان کاملا نسنجیده! بوده! اگر روال به این صورت باشد! عصر پادشاهان در روز های آینده! کاربر و محبوبانش کمتر و کمتر میشوند! لذا خواهشمند است! که با سنحیدن عواقب و دیگر موارد! این امکان را به بازی برگردانید! و کاربران خود را خرسند و عصر پادشهان را به روز های اوج خود برسانید.! ممنون.... |
|
1395/04/06 13:58:04
قدیمی ها برگشتن
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1395/04/06 14:04:06
پس بهتره امکان اهدا سکه رو اضافه کنن به بازی ...
|
|
1395/04/08 01:43:55
سلام
این کاربر سالارے و توجہ بہ نظرات عده اے زیاد از بازیکنان و قهرمانان بازے! نشان دهنده ے احترام عوامل سازنده ے بازے نسبت بہ بازیکنان است و صد البتہ میتوان انعطاف پذیر بودن قوانین بازے را با راے و نظر اکثر کاربران توجیہ کرد. و کے گفتہ تو بحث آزاد سازی گنجینہ ها و محدودیت لشکر کشے شاهد حتے ذره اے مقاومت از طرف مقابل بوده ایم ولے طبق تاریخ این دموکراسے! هرگز شرایط عدالت را در بازے پدید نخواهد آورد!! نکتہ جالب توجہ تاریخ اجرایے شدن این قانون میباشد کہ پس از شروع سرور ۲۱ وضع شده و نہ قبلش اونم با اطلاع رسانے اینکہ این مورد حذف شده و اگر کسے با آن مشکل دارد از رمز دوم خود فعلا استفاده نکند! بگذریم آنچہ براے بحث کنونے ما اهمیت دارد این است کہ بفهمیم ریشہ همہ ے این مسائل و مشکلات کہ باعث وضع قوانین اینچنینے میشود از کجا آب میخورد. با توجہ بہ نظرات عزیزان متوجہ شدم خیلے از دوستان تنها از یک بعد بہ قابلیت خرید و فروش نگا کردن و اونم خرید اکانت مولتے بود درست است بخش عظیمے از دلایل مربوط بہ همین مورد ذکر شده میباشد اما در متن اطلاعیہ این مطلب نیز نوشتہ شده کہ علاوه بر کاهش مولتے اکانت کاهش تخلفات مشابہ را هم در بر میگیرد و این مسالہ کہ شاید زیاد در موردش اطلاعے نداشتہ باشید با همین دست و دلبازے فعلے مدیران و فقط تا یک الے دو سال آینده عمیقا باعث ضرر بازے میشد البتہ میشد با تغییر در شیوه یا حذف چیزے کہ میگم ازش جلوگیرے کنن ولے اگہ چنین نمیشد و علمش بہ سمت فراگیر شدن پیش میرفت اونوقت دیگہ بازے از هم میپاشید. (موضوع رو نخواهید بیشتر از این بازش کنم ) مادامے کہ ما(جمع بہ کار میبرم چون خودم و خودتون تو این کار سررشتہ داریم اوناییم کہ پاک بازے میکنن شاید بخاطر این است کہ زیاد بہ این کار تسلط ندارن وگرنہ کیہ کہ وقتے میتونہ با استعدادهاے متفاوت ذاتے فکرے با بسط و گسترش انواع روشها مولتے بازے بہ منفعتے چندبرابر برسد، از این عمل اجتناب کند ) بہ مولتے بازے به چشم یک شرّے که اجتناب ناپذیر نگا مے کنیم یا اینطور بگم یک چیزے کہ اصل و اساسش واقعا و عمیقا بد است ولے براے رسیدن بہ هدف یا برترے در بازے چاره اے جز پذیرشش نیست وضع بہ همین منوال خواهد بود این موارد باعث شد عوامل محترم بازے بہ این بهانہ و مستمسک تصمیم بہ حذف این بخش از بازے کنند فے المثل ما براے سالم ماندن بدن گاهے ناچار بہ قطع عضو میشویم متشابها ایشان براے سالم سازے فضاے بازے و عدالت و فرصت و حمایت از سایر بازیکنان ناچارا دست بہ چنین کارے زدند. و بنده نیز با حذف موقتے آن موافقم گرچہ فکر نمیکنم دوباره این قابلیت باز شود با این همہ نگاهے زودگذر بہ اوضاع و شرایط فعلے در بازے و بہ رفتارهاے خود، اعتراف عذرمان را براے این کار توجیہ میکند. باید یادآورے کنم بر خلاف سبک و روشهاے فعلے بازیکنان(در مورد مولتے) در سرورهاے متأخر، قبلا و در دوره طلایے و اوج بازے (مربوط بہ سرورهاے داخلے) با وجود ازدیاد بازیکنان چنین جنبش هایے ناسیونالیستے مولتے خواهے وجود نداشت اگر هم چنین بود در واقع انعکاس کمے داشت و نظم و روال عادے بازے رو آنچنان تحت تاثیر قرار نمیداد. بہ هر حال شکوه سرورهاے نخست بخاطر اون تازگے و سادگے و عدم وابستگے جد بہ خرج هایے نجومے اکنون (کہ فقط براے روکم کنے و ... میشہ و تعادل بازے رو بهم ریختہ) اثرش در ذهنهاے بسیارے بوده و هست و خواهد ماند و دیگر نیز تکرار نخواهد شد. این نکتہ را هم بگم کہ من بہ عنوان فرد کوچکے از جامعہ گیمرهاے بازے خود را اخلاقا موظف بہ اظهار نظر دیده ام ولے تحت هیچ شرایطے توقع ندارم بہ شما بقبولانم کہ نظر و راے من در این رابطہ بحق هست و کسے جرات مخالفت با آن را ندارد. والسلام دستانم شاید
اما دلم نمیرود به نوشتن! این کلمات بهم دوخته شده کجا ، احساسات من کجا... این بار ، نخوانده مرا بفهم... |
اکانت های فعال کنونی |
1395/04/08 01:45:11
فارغ از محتوا ؛ نگارش خیلی عالی بود.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد |
منوی کاربری
|
||