artedmc4sartedmc4sarteسلام مجدد
بعد از اینکه من نظرم رو گفتم مثل اینکه عده ای عصبی شدن .
یکی سوال کرد که سابقم چقدره ! در جوابشون بگم که 4 سرور اول این بازی رو فقط ندیده بودم .
پرسیدن که از این ماجرا ها چی دستگیرم شده و چی میدونم ! همینقدر در پاسخ اکتفا میکنم که حداقل شما بعد 10 سرور از اولین مولتی بازی من با این بازی آشنا شدی .
یکی هم فرمودن با صحبتهای امثال من شاید لشکر کشی ها رو هم محدود کنن یا یه همچون چیزی . عرض کنم خدمت ایشون که شما کجا بودی وقتی لشکر کشی در بازی نامحدود بود و الان رسیده به 100 تا ؟
کجا بودی زمانی که آزاد سازی گنجینه ها شکل دیگه ای بود و زدنشون فقط برمیگشت به سرعت عملت نه * حمالی برای هر 6 ساعت گشتن روی نقشه ؟
یه سرچ بکن توی همین انجمن و تاریخ نوشته های من رو ببین که پیشنهاد برای بهتر شدن این بازی میگذاشتم ، متوجه میشی اون زمان به سختی قدت به کیبورد و موس میرسید پسر گلم .
عزیز قبول کن نوبی دیگه ... آِیا این حرف خودت نیس
جز اینه که اون بازی جذاب پر زد و خورد بین 30 هزار اکانت تبدیل شده به سرور هایی که کلا 1000 تا اکانت توش فعال نیست
همون سرور 17 که اولین تاپیک رو زدی 33000 ثبت نامی داشت ... درست ... ولی به خدا ما هم بودیم 17 و بازی جذاب پر زد و خورد بین 30 هزار اکانت رو ندیدیم
اینم اولین تاپیک من واسه شما که میگی اون زمان قدمون به کیبرد نمیرسد ولا اکانت dmc4 s17 شصت تا شهر هم داشت آخرین سرور پاپ
ما بود ... دقیقا هم مثل شما اولین تاپیک من مربوط به باگ گندم بود اینم لینکش
http://forum.kingsera.ir/posts/view/10950/%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AC%D8%AF%DB%8C?allpost_page=&ut=dXNlcnM&uti=343299
موفق باشی ... شب عزیزیه مارم حلال کن
عرض کردم تعدد اکانت من زیاده . ولی به اسم arte یه رجوع به لینک زیر بکن شما . تعداد شرکت کننده ها رو هم ببین .
و تاکید میکنم چون شما اون زمانها رو اصلا نمیتونی یادت بیاری سخته متوجه عرایض بنده بشی . زمانی که بازیکنها اینجا رو ترک کردن و نیومدن ، خیلی قبل از سرور 17 شما بود .
http://s6.kingsera.ir/theend.php?_e=1466813845bee07#tabs-4
سرور 17 مال من نبود ولا
ولی گفتی تاپیک منم تاپیک اوردم میگی قدیمی آره تایید ... من سرور 6 نبودم شما قدیمی تر ... مسئله چیز دیگه س بخدا
شما که از سرور 6 بودی در این حد نمیدونی که که بازیکنای سرور ربطی به عدد ثبت نام کننده ها نداره ؟؟؟
انشا نمیخوام بنویسم طبق گفته شما قدیم 30 هزار بازیکن با هم می جنگیدن و الان شده هزار تا و خیلی مدیریت کار خوب کرد فروش رو برداشت چون مولتی کم میشه و برمیگرده به دوران قدیم
چطور باس اینو برداشت کنم آخه؟؟؟
یعنی اونی که اکانت میخرید دیگه نمیخره ؟؟؟ ...
1 باعث بی اعتمادی و * میشه که باز دلیل بر ترک بازی
2 باعث به وجود اومدن سوپر مولتی پلیرا میشه
3 اول سرور جذابیتش رو از دست میده ( سروری که از اول جذاب نباشه انگیزه ادامش رو از دست میده )
تفاوت قدیم با الان فقط تو قوانین دست پا گیریه که اضاف شده که باعث شده بازیکنای قدیم زده بشن همین
به عدد ثبت نامی و عدد فعال بودن اکانتها در حدی توجه کردم که میدیدم زیر 1000 تا فعال داریم و نصف بیشتر ثبت نامی های اخیر ، اسم اکانتشون عدد هست . شما توجه کردی ؟ حتی پیگیری ماجرای این عدد ها رو از تیم پشتیبانی کردم .
قبلا که منطقه سوخته نبود و شهرای کتیبه هر جایی ممکن بود بیوفته ، بازیکنها همه جای نقشه شهر میزدن . اینقدر بازیکن زیاد بود که کل نقشه قرمز میشد .
نبودن متروکه و تعداد بازیکن زیاد و لشکر کشی نامحدود و آزاد سازی سه مرحله ای جوایز و .... وجود حداقل هفت هشت اتحاد قدر قدرت که از اول سرور تا آخر همدیگه رو میکوبیدن حال دیگه ای به این بازی میداد . تعداد آنلاینی نصف شب اون زمان از تعداد ثبت نامی الان بیشتر بود . خرید و فروش اکانت اون زمان هم نبود . پس دنبال چیزی باید بود که این بازی رو واقعا به فلاکت انداخته .
یعنی منطق شما میگه چون اون موقع نبوده و سرور خوبی بوده الان کار خوبی کردن ورش داشتن ؟؟؟
آزاد سازی جوایز که به نظرم این روش الان خیلی بهتره ... اون موقع یا خواب میموندیم یا نت میپرید یا سرور کند بود ... یعنی مسیبت تمام بود
لشگر کشی نامحدود ... یکی از ایده آل ترین چیز هایی که میخوایم برگرده
متروکه هم یکی از چیز های خوب بازیه ... البته امکان تسخیر رو مخالفم
اما این که نصف بیشتر ثبت نامی های اخیر ، تو اسمشون عدد هست مثل ahmag66 ... اینم همین مولتی هایی که بهت دوساعته دارم میگم با حذف فروش اینا میشن سوپر مولتی اکانت
این مطلب در 1395/04/05 05:45:13 نوشته شده است و در 1395/04/05 05:49:33 ویرایش شده است .
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن