دوستان حسن متولد 1380 هست میشه 15 ساله نع 16 ساله ، ای بابا حسن بیا از بچه ها بپرسیم اصلا
In the name of god
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div] تولدت مبارڪ :icon_5:
:icon_0:[/div][/quote]
:icon_1:[/div][/quote]
چند ساله شدی ؟ [/div][/quote]
1380 به دنیا امدم :|
یکی به سپهر توضیح بده[/div][/quote]
دوستان حسن متولد 1380 هست میشه 15 ساله نع 16 ساله ، ای بابا حسن بیا از بچه ها بپرسیم اصلا :icon_2:
دوستان حسن متولد 1380 هست میشه 15 ساله نع 16 ساله ، ای بابا حسن بیا از بچه ها بپرسیم اصلا
اصلا من دو سال خوبه
چرا بچه بازی در میاری بزار می خوام بفهمی داری اشتباه می کنی
In the name of god
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div] تولدت مبارڪ :icon_5:
:icon_0:[/div][/quote]
:icon_1:[/div][/quote]
چند ساله شدی ؟ [/div][/quote]
1380 به دنیا امدم :|
یکی به سپهر توضیح بده[/div][/quote]
دوستان حسن متولد 1380 هست میشه 15 ساله نع 16 ساله ، ای بابا حسن بیا از بچه ها بپرسیم اصلا :icon_2:[/div][/quote]
اصلا من دو سال خوبه :|:arrow:[/div][/quote]
:|
چرا بچه بازی در میاری بزار می خوام بفهمی داری اشتباه می کنی :geek:
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]15 سال هستم ولی از الان داره 16 سالم کامل میشه [/div][/quote]
آهان حالا شد :icon_2:
هنوز 15 کامل نشدی 16 داری کامل میشی :|
ممنون بهترین دوستمی البته به قول خودت بهترین دوست مجازی نمیشه به هر حال بهترین دوست یا بهترین دوست مجازی
|^%#@HR#@%^|
شاید کوتا بیام ولی کــــــــو تا بیام
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]تولدت مبارک حسن
همیشه خوش باشی :)[/div][/quote]
ممنون بهترین دوستمی البته به قول خودت بهترین دوست مجازی نمیشه به هر حال بهترین دوست یا بهترین دوست مجازی :mrgreen:[/div][/quote]
;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.