تولدت مبارک اقا حسن
moein0 هستم
نظرسنی هزار گزینه ای رو یادتونه؟؟؟
نظرسنی هزار گزینه ای رو یادتونه؟؟؟
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1395/03/19 14:16:29
تولدت مبارک اقا حسن
moein0 هستم
نظرسنی هزار گزینه ای رو یادتونه؟؟؟ |
|
1395/03/19 14:25:24
15 سالت کامل شده؟؟؟ moein0 هستم
|
1395/03/19 14:32:31
ان شاالله هر چقدر که خودت دوس داری عمر کنی moein0 هستم
|
1395/03/19 14:33:08
یکی بیاد جنگ صلیبی بزنیم
![]() خاکی نباش اسفالتت میکنن
![]() |
|
1395/03/19 15:47:03
اره اره .... من اکانتت رو مسدود کردم ![]() ![]() ![]() ![]() قشنگ یادمه .... در طی ماجرای شورش گروه آنتی اسپم ( که بر خلاف اسم گروهشون یک گروه اسپمر واقعی بودن ... من نمیدونم کدوم انسانی پیشنهاد داده بود که به یه گروه اسپمر فوق حرفه ای بگن آنتی اسپم ... ) ، من که در این ماجرا یک آنتی اسپم واقعی بودم ولی چون این گروه اسمشون رو گذاشته بودن آنتی اسپم من مجبور شدم بگم که من یک انتی آنتی اسپم هستم ( که البته میشه همون اسپمر ) ولی من یک اسپمر نبودم ... همونطور که گفتم اسم اون گروه خبیث ، بر عکس انتخاب شده بود ... خب . در طی یکی از شب هایی که اون گروه عملیات اسپم دهی شون رو آغاز کردن ، من با فدا کاری تمام رفتم و گزارش تخلف اسپم رو برای شورشی های اسپمر رد کردم ... یکی از این اسپمر ها همین دوست عزیزمون بود ... که بعد از اینکه من گزارشش رو چندین بار رد کردم ، اکانتش توسط گزارش های من بن شد و مجبور شد اگه اشتباه نکنم با اکانت خـواهرش بیاد ... و تاحالا هم اکانتش بن شده و این بن کردن اکانت یکی از افتخارات آنتی اسپمر بودن منه ( حالا لطفا به روم نیارید که پس چرا رفتم ربات اسپمر گروه های تلگرام ساختم در حالی که من خدمات ارزنده ی آنتی اسپمر بودن دارم ... اون ماجرا یه ماجرای شخصیه که طی اون من به یک اسپمر حرفه ای و بدجنس و خبیث تبدیل شدم ... ) خب حالا هرچی فحش میخوای بهم بده که این موضوع رو دوباره یادآوری کردم ![]() ![]() ![]() ولی واقعا بزرگترین افتخار آنتی اسپمر بودنم بن کردن اکانت همین آقا هست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1395/03/19 15:54:43
خلاصه ی پست بالا برای کسانی که حوصله ی خوندن ندارن : من اکانت اصلی این آقا رو مسدود کردم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1395/03/19 16:00:04
دستمال کاغذی بدم خدمتت؟؟ ![]() اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد اصلا شاید من ستاره ای ندارم. هدایت |
|
1395/03/19 16:05:09
تولدت مبارک
![]() ######
|
|
1395/03/19 16:14:02
![]() ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1395/03/19 16:15:29