اول ممنون
دوم این کلن خیلی خنده دار بود
سوم این اکانت مال * بود اون بازی نکرد من اکانتم مسدود شد مجبور شدم این رو بردارم
خواهـــــــرـت مگه چند سالشه؟
بچـــه ی خیابــونم،تو توی بنز بودی من عقب پرشیا لــونم...
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]اول ممنون
دوم این کلن خیلی خنده دار بود :lol:
سوم این اکانت مال خواهر بود اون بازی نکرد من اکانتم مسدود شد مجبور شدم این رو بردارم :D[/div][/quote]
خواهـــــــرـت مگه چند سالشه؟ :?
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div] تولدت مبارڪ :icon_5:
:icon_0:[/div][/quote]
:icon_1:[/div][/quote]
چند ساله شدی ؟ [/div][/quote]
1380 به دنیا امدم :|
یکی به سپهر توضیح بده[/div][/quote]
مطمئنی سپهر؟!
اول ممنون
دوم این کلن خیلی خنده دار بود
سوم این اکانت مال * بود اون بازی نکرد من اکانتم مسدود شد مجبور شدم این رو بردارم
خواهـــــــرـت مگه چند سالشه؟
n سال
متولد 82؟
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]mƠЄƖƝ4321[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]اول ممنون
دوم این کلن خیلی خنده دار بود :lol:
سوم این اکانت مال خواهر بود اون بازی نکرد من اکانتم مسدود شد مجبور شدم این رو بردارم :D[/div][/quote]
خواهـــــــرـت مگه چند سالشه؟ :?[/div][/quote]
:mrgreen: n سال [/div][/quote]
متولد 82؟
تو چرا مچکری دیروز برا تو تاپیک زدم ۲ ساعت واسادم نه خودت چیزی گفتی نه دیگران منم عدم زدم
این مطلب در 1395/03/19 13:05:00 نوشته شده است و در 1395/03/19 13:05:21 ویرایش شده است .
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]مبارک :icon_5:[/div][/quote]
مچڪرҐ :icon_1:
:mrgreen:
:roll:[/div][/quote]
تو چرا مچکری دیروز برا تو تاپیک زدم ۲ ساعت واسادم نه خودت چیزی گفتی نه دیگران منم عدم زدم
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]oochichekoo[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]البته الان بزرگ شده [/div][/quote]
شماها چرا این همه حسنی رو اذیت میکنین ؟ :|[/div][/quote]
به همون دلیل که بقیه رو اذیت میکنم :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.