یه دختر مستهجن که داشت مقبره تاریخی (فکر کنم کوروش ) رو میبوسید
دختر مستهجن دیگه چه صیغه ایه...منظورت دختر بی حجابه؟
نه بابا بیچاره فقط شال سرش نداشت
تو tv صد برابر بد تر از اینو نشون میده اینکه لباسش گشاد بود و فقط شال نداشت بیچاره ای بابا
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]ای بابا اواتار خوشگل منو حذفیدن :cry:[/div][/quote]
عه
چی بود مگه؟ :shock:[/div][/quote]
یه دختر مستهجن که داشت مقبره تاریخی (فکر کنم کوروش ) رو میبوسید :?[/div][/quote]
دختر مستهجن دیگه چه صیغه ایه...منظورت دختر بی حجابه؟ :|[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
نه بابا بیچاره فقط شال سرش نداشت[/div][/quote]
تو tv صد برابر بد تر از اینو نشون میده اینکه لباسش گشاد بود و فقط شال نداشت بیچاره ای بابا:icon_6:
تو tv صد برابر بد تر از اینو نشون میده اینکه لباسش گشاد بود و فقط شال نداشت بیچاره ای بابا
تی وی غلط میکنه
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]ای بابا اواتار خوشگل منو حذفیدن :cry:[/div][/quote]
عه
یه دختر مستهجن که داشت مقبره تاریخی (فکر کنم کوروش ) رو میبوسید :?[/div][/quote]
تو tv صد برابر بد تر از اینو نشون میده اینکه لباسش گشاد بود و فقط شال نداشت بیچاره ای بابا:icon_6:[/div][/quote]
تی وی غلط میکنه :icon_11:
چیه؟
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]ای بابا اواتار خوشگل منو حذفیدن :cry:[/div][/quote]
عه
:roll:[/div][/quote]
چیه؟
چیه؟
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]ای بابا اواتار خوشگل منو حذفیدن :cry:[/div][/quote]
عه
چیه؟[/div][/quote]
:icon_7:
چیه؟
خوابت میاد؟
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]ای بابا اواتار خوشگل منو حذفیدن :cry:[/div][/quote]
عه
چیه؟[/div][/quote]
:icon_7:[/div][/quote]
خوابت میاد؟
tv غلط بکنه یا نکنه اگه مسابقات والیبال رو ببینی یا فیلم های سینمایی میفهمی که این عکس هیچ چیز خاصی نداشت
فوتبال یا والیبال خطای محض هستن
میبینی دیگه وقتی یه زن رو نشون میدن سریع پیام بازرگانی میره یا یه صحنه رو 5 بار تکرار میکنن
ولی حالا عکسس تو رو نمیدونم
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]tv غلط بکنه یا نکنه اگه مسابقات والیبال رو ببینی یا فیلم های سینمایی میفهمی که این عکس هیچ چیز خاصی نداشت :icon_6:[/div][/quote]
:icon_4:
فوتبال یا والیبال خطای محض هستن
میبینی دیگه وقتی یه زن رو نشون میدن سریع پیام بازرگانی میره یا یه صحنه رو 5 بار تکرار میکنن
ولی حالا عکسس تو رو نمیدونم
tv غلط بکنه یا نکنه اگه مسابقات والیبال رو ببینی یا فیلم های سینمایی میفهمی که این عکس هیچ چیز خاصی نداشت
بیا بزن باوو
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]tv غلط بکنه یا نکنه اگه مسابقات والیبال رو ببینی یا فیلم های سینمایی میفهمی که این عکس هیچ چیز خاصی نداشت :icon_6:[/div][/quote]
بیا بزن باوو
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.