من کلا با این گروه تلگرام مخالفم و حاضرم هر کاری بکنم تا گروهی نباشه
چون من تلگرام ندارم
خو بنصب
من مدرسه میرم درس دارم امسال سال آخرمه کار دارم
بازم دلیل بگم؟
خوننصب
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]من کلا با این گروه تلگرام مخالفم و حاضرم هر کاری بکنم تا گروهی نباشه
چون من تلگرام ندارم :cry:[/div][/quote]
خو بنصب:icon_10:[/div][/quote]
من مدرسه میرم درس دارم امسال سال آخرمه کار دارم
بازم دلیل بگم؟[/div][/quote]
خوننصب:icon_10:
سلام به همگی
کیا موافقن یه گروه رسمی عصرپادشاهان تو تلگرام بزنیم ؟؟
که توش مدیرای انجمن هم باشن ...
مدیرای انجمن خواهشا افتخار بدید بیاید تو گرو آی دی تلگرامتونو هم بدید یه گروه بزنیم عالی میشه خدایی
به زودی میسازمش همراه با اکثر پلیرای عزیز
نه مدیرا نیان میان ما رو انجاهم مسدود میکنن
مگه تلگرام داری ؟؟
نخند زشت میشی
avalin nafari hasti chenin harfi mizani
FARZIN SOSHIYANT
[quote][div][b]ali..72[/b][/div][div][quote][div][b]armin_72big[/b][/div][div][quote][div][b]ali..72[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]سلام به همگی
کیا موافقن یه گروه رسمی عصرپادشاهان تو تلگرام بزنیم ؟؟
که توش مدیرای انجمن هم باشن ...
مدیرای انجمن خواهشا افتخار بدید بیاید تو گرو آی دی تلگرامتونو هم بدید یه گروه بزنیم عالی میشه خدایی
به زودی میسازمش همراه با اکثر پلیرای عزیز [/div][/quote]
نه مدیرا نیان میان ما رو انجاهم مسدود میکنن[/div][/quote]
مگه تلگرام داری ؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
:lol:[/div][/quote]
نخند زشت میشی :geek:[/div][/quote]
avalin nafari hasti chenin harfi mizani ;)
ما زورمون رو زدیم نیومدن سه چهار ماه پیش نیومدن هنوز تایپک میزدیم عدم میزدن اما واس بعضی ها هیچی تایپک هم میتونن بزنن
شما بچه ای خودتو با بزرگان مقایسه نکن
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]ما زورمون رو زدیم نیومدن سه چهار ماه پیش نیومدن هنوز تایپک میزدیم عدم میزدن اما واس بعضی ها هیچی تایپک هم میتونن بزنن[/div][/quote]
ما زورمون رو زدیم نیومدن سه چهار ماه پیش نیومدن هنوز تایپک میزدیم عدم میزدن اما واس بعضی ها هیچی تایپک هم میتونن بزنن
تو یکی خفه
عه عه عه
راست میگه سالار امیر
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]ما زورمون رو زدیم نیومدن سه چهار ماه پیش نیومدن هنوز تایپک میزدیم عدم میزدن اما واس بعضی ها هیچی تایپک هم میتونن بزنن[/div][/quote]
شما بچه ای خودتو با بزرگان مقایسه نکن [/div][/quote]
تو یکی خفه [/div][/quote]
عه عه عه
راست میگه سالار امیر8-)
تو یکی خفه
عه عه عه
راست میگه سالار امیر
منم اگه انقدر مردم آذار نبودم ...
با این ریش سپیدم تو انجمن...
حتی مدیرا رو اسمم قسم میخوردند ...
هدایت
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]ما زورمون رو زدیم نیومدن سه چهار ماه پیش نیومدن هنوز تایپک میزدیم عدم میزدن اما واس بعضی ها هیچی تایپک هم میتونن بزنن[/div][/quote]
عه عه عه
راست میگه سالار امیر8-)[/div][/quote]
تو یکی خفه
هدایت
[quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]ما زورمون رو زدیم نیومدن سه چهار ماه پیش نیومدن هنوز تایپک میزدیم عدم میزدن اما واس بعضی ها هیچی تایپک هم میتونن بزنن[/div][/quote]
:lol:
تو یکی خفه
عه عه عه
راست میگه سالار امیر
عجب !!!!!!
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]zahr82[/b][/div][div]ما زورمون رو زدیم نیومدن سه چهار ماه پیش نیومدن هنوز تایپک میزدیم عدم میزدن اما واس بعضی ها هیچی تایپک هم میتونن بزنن[/div][/quote]
عه عه عه
راست میگه سالار امیر8-)[/div][/quote]
حتی مدیرا رو اسمم قسم میخوردند ...[/div][/quote]
عجب !!!!!!
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]جعلش کنیم ؟؟;););)[/div][/quote]
چیو ؟ :roll:[/div][/quote]
گفته های حسن رو :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.