اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]جعلش کنیم ؟؟;););)[/div][/quote]
چیو ؟ :roll:[/div][/quote]
گفته های حسن رو :roll:[/div][/quote]
نه بابا
حسن خودش ضایع هست
نیاز به ضایع کردن نداره :roll:
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div]جعلش کنیم ؟؟;););)[/div][/quote]
چیو ؟ :roll:[/div][/quote]
گفته های حسن رو :roll:[/div][/quote]
نه بابا
حسن خودش ضایع هست
نیاز به ضایع کردن نداره :roll:[/div][/quote]
oooooo
باشه پس :roll:
سلام به همگی
کیا موافقن یه گروه رسمی عصرپادشاهان تو تلگرام بزنیم ؟؟
که توش مدیرای انجمن هم باشن ...
مدیرای انجمن خواهشا افتخار بدید بیاید تو گرو آی دی تلگرامتونو هم بدید یه گروه بزنیم عالی میشه خدایی
به زودی میسازمش همراه با اکثر پلیرای عزیز
بچه ها میان به مدیرا فحاشی میکنن
دعوا میشه هااااا
ولی در کل موافقم
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]سلام به همگی
کیا موافقن یه گروه رسمی عصرپادشاهان تو تلگرام بزنیم ؟؟
که توش مدیرای انجمن هم باشن ...
مدیرای انجمن خواهشا افتخار بدید بیاید تو گرو آی دی تلگرامتونو هم بدید یه گروه بزنیم عالی میشه خدایی
به زودی میسازمش همراه با اکثر پلیرای عزیز [/div][/quote]
بچه ها میان به مدیرا فحاشی میکنن
دعوا میشه هااااا
ولی در کل موافقم
خخخخ
آواتارشو !!!
لابد عکسی میزاشتی که پسر بود به جای دختر
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]منم موافقم هر وقت زدی خبرم کن :cry:[/div][/quote]
خخخخ:lol:
آواتارشو !!!
خخخخ
آواتارشو !!!
ایشالله سری بعدی خودم رفتم هنگام زانو زدن به مقبره کوروش بزگ میگم یه عکس بگیرن از من میزارم اینجا .
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]منم موافقم هر وقت زدی خبرم کن :cry:[/div][/quote]
آواتارشو !!!
لابد عکسی میزاشتی که پسر بود به جای دختر [/div][/quote]
ایشالله سری بعدی خودم رفتم هنگام زانو زدن به مقبره کوروش بزگ میگم یه عکس بگیرن از من میزارم اینجا .
خخخخ
آواتارشو !!!
این حرفت جنجال برانگیز خواهد بود
گومر در مورد این حرفت حداقل دو روز بحث خواهد کرد.
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]منم موافقم هر وقت زدی خبرم کن :cry:[/div][/quote]
آواتارشو !!!
ایشالله سری بعدی خودم رفتم هنگام زانو زدن به مقبره کوروش بزگ میگم یه عکس بگیرن از من میزارم اینجا .[/div][/quote]
خخخخ
آواتارشو !!!
به کسی ربطی نداره بزار برا خودش خوش باشه
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]منم موافقم هر وقت زدی خبرم کن :cry:[/div][/quote]
آواتارشو !!!
ایشالله سری بعدی خودم رفتم هنگام زانو زدن به مقبره کوروش بزگ میگم یه عکس بگیرن از من میزارم اینجا .[/div][/quote]
گومر در مورد این حرفت حداقل دو روز بحث خواهد کرد.[/div][/quote]
به کسی ربطی نداره بزار برا خودش خوش باشه :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.